renata.s 20.10.04, 22:12 Proszę o namiary Renata i 12 tyg.Maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgg1 Re: USG 3D Kraków 20.10.04, 22:30 i ile kosztuje? warunek dobry specjalista tez krakowianka Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: może ktoś wie... 21.10.04, 18:19 wrzuc w google, jesli ci sie spieszy, ja mam adresy, ale w tej chwili nie mam czasu...zagladne wieczorem, to ci podam, albo kuknij na "trudna ciaze" - zalozylam tam swoj watek z pytaniem o to - jest tam lista. Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 wiedza, wiedza ale ignoruja 21.10.04, 18:21 nie wierze w to, ze na §ciazy" tu i jeszcze gdzies nie ma zadnej ciezarowki z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: USG 3D Kraków 21.10.04, 18:26 jestem z krakowa - byłam na takim usg i serdecznie odradzam - niestety nie pamiętam adresu ani nazwiska lekarki z medycznego punktu widzenia podobno wcale nie jest lepsze od zwykłego, a jeśli chodzi o popatrzenie na dzidziusia to też zadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
kaukazek Re: USG 3D Kraków 21.10.04, 19:15 dziekujemy za pierwsza i szczera odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
agakom Re: USG 3D warto 22.10.04, 20:44 hejka 26magda3 napisała: a jeśli > > chodzi o popatrzenie na dzidziusia to też zadna rewelacja tu nie zgadzam sie z moja poprzedniczka, nie jestem z Krakowa, wiec nie moge podac namiarow na taki gabinet, ale robilam usg 3 d w 21 tc, to jest rewelacja, takie jest zdanie moje i mego meza i osobiscie uwazamy, ze warto. Pozdrawiam aga 27 tc Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka Re: USG 3D Kraków 27.10.04, 12:37 ul.Pleszowska (KOWMED) lub ul.Szwedzka przy przychodni rejonowej...sama się wybieram ale to dopiero ok. 30 tyg. ciąży mozna wykonywać wcześniej nie ma sensu i zfresztą chyba wkrakowie tam właśnie gdzie namiary podaje nie wykonują Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: USG 3D Kraków 27.10.04, 13:25 i znowu ja!!! pewnie wszystko zależy od aparatury - ja robiłam na pleszowskiej, pani miała 2 tygodnie żeby obrobić jakieś fajne zdjęcia i cóż - ja na tych zdjęciach nic nie widzę - jak ktoś nie wierzy a chce sprawdzić to mogę zeskanować i wysłać mailem - to sami ocenicie - ale w tej sprawie prosze pisać na priva - bo za czesto tu nie zaglądam!!! a poza tym ostatnio widziałam w lublinie gabinet reklamujący usg 4D i tam na zdjęciu była przepiękna budzia dzidziusia w brzuchu!!!! jak więc widać są różne 3D a to na pleszowskiej szczerze odradzam - chociaż sama pani doktor bardzo miła Odpowiedz Link Zgłoś