Dodaj do ulubionych

SERCE DZIECKA

09.11.04, 10:45
CZY MOŻNA GDZIEŚ KUPIĆ LUB WYPOŻYCZYĆ APARAT DO SŁUCHANIA SERDUSZKA DZIECKA.
JESTEM W 16 TYGODNIU CIĄŻY A 1 CZERWCA URODZIŁAM MARTWEGO SYNKA STĄD MÓJ
NIEPOKÓJ KASIA
Obserwuj wątek
    • mamamon Re: SERCE DZIECKA 09.11.04, 10:56
      Takie aparaty mozna kupic w Mothercare.
    • baby5 Re: SERCE DZIECKA 09.11.04, 11:04
      Witaj Kasiusmile
      Całkowicie Cię rozumiem bo moja pierwsza ciąża również była obumarła i myślę,
      że nikt tego nie zrozumie póki nie przejdzie takiej tragedii czego nikomu nie
      życzę. Wiem ile kosztuje Cię pewnie każde kolejne usg, słuczanie tętne płodu i
      wizyta u ginekologa. Sama przechodzę to do dnia dzisiejszego chociaż jestem już
      w 30tc! Myślę, że kulminacyjny spokój nadejdzie dopiero w dniu szczęśliwego
      rozwiązania... ale jak ktoś kiedys powiedział: "strach jest nieodłączną częścią
      naszego życia". Staraj się być silna i wierzyć z całego serducha, ze wszystko
      będzie dobrze chociaż wiem jakie to trudne... Jednak ta dzidzia to nowe życie,
      nowe nadzieje i przyszłość...
      Jeśli chodzi o aparacik do słuchania tętna płodu to wiem, że można go kupić ale
      podobno nie jest zbytnio tanisad Ja byłam w cięzkim szoku, kiedy moja kochana
      lekarka dała mi swój drugi aparat do słuchania, żeby mnie uspokoić na cały
      okres ciąży i powiem szczerze - to bardzo pomaga... Może jednak można gdzieś go
      wypożyczyć jak kiedyś szukałam w necie są takie instytucje. Poszukaj pod hasłem
      Aparat Dopplera (nie Dopplerowski bo to co innego). Najlepiej porozmawiaj o
      swoich obawach z lekarzem a na pewno coś Ci doradzi!!!!!

Trzymaj się cieplutko i zobaczysz, że wszystko będzie dobrzesmile))
      www.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;17/st/20050121/dt/7/k/8ced/preg.png

Jakby co mój numer GG: 5266899smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka