Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog POZNAŃ

12.11.04, 10:29
Który z ginekologów (najlepiej z urzedujących na Polnej w Poznaniu) jest
godny polecenia. Proszę podajcie, kto prowadził Wam ciaże, szczególnie te
zagrożone lub z komplikacjami. POzdrawiam Amelia.
Obserwuj wątek
    • okulewiczu Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 12.11.04, 11:12
      Hej! Ja jestem w 32 tc i od poczatku chodzę do dr Piotra Jędrzejczaka. Jest
      naprawdę dobrym fachowcem, zajmuje się również niepłodnoscią, a więc z trudnymi
      przypadkami spotyka się bardzo często. Ja chodze do niego prywatnie na ul.
      Polanki 16. Jeśli chcesz wiedzieć cos więcej napisz: olejniczak.u@poczta.fm
      pozdrawiam
      Ula i Pawełek 32 tc
    • amelia74 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 12.11.04, 11:51
      A moze któras z Was chodziła do dr Friebe lub dr Ruszkiewicza ? Jestem ciekawa
      opinii. Pozdrawiam Amelia.
      • ada111 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 12.11.04, 14:42
        ja chodze do dr Bednarek(polna)-ale dopiero od niedewna-ktos mi ją polecił, ale
        tak naprawdę to nic nie wiem
        • elfik_mama Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 12.11.04, 20:27
          Czy dr Bednarek to blondynka z włosami do ramion?
          Pytam bo taka odbierała mój poród i chyba chciałabym do niej chodzić prywatnie
          w przyszłości. Pozdawiam!
          • ada111 do elfik_mama 16.11.04, 19:10
            tak dr.Bednarek to blondynka-przyjmuje teraz prywatnie na ul.Grunwaldzkiej.Mam
            pytanie do Ciebie?odbierała Twój poród-i jaka jest?Jestem b.b.b.ciekawa
            wszystkiego.
    • anika1 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 12.11.04, 15:04
      Polecam dr Piotra Puacza, prowadził moją ciaże, a miałam wczesniej dwa
      poronienia . Swoetny fachowiec, kompetentny, gabinet super wyposażony.
      Obecnie mam 4 tyg córcie, zdrową i śliczną.
    • salma75 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 12.11.04, 15:27
      Z całego serca polecam Ci Pana dr Adama Mościckiego.Pracuje na Polnej, jest
      jednym z szefów III oddziału. Jest fantastycznym lekarzem - bardzo cierpliwy,
      delikatny, kompetentny, poświęca pacjentce dużo czasu, nie spieszy się -
      odpowiada wyczerpująco na każde, nawet najbardziej naiwne pytanie.Pod jego
      opieką czułam się bardzo bezpieczna.No a przy tym jest bardzo sympatyczny smile.
      Prowadził moją ciążę, ciąże zagrożoną (na Fenoterolu) - był dostępny w każdej
      chwili, niejednokrotnie zamęczałam go telefonami smile.Był przy moim porodzie,
      dzięki czemu wspominam te chwile jako najcudniejsze w moim życiu...Przyjmuje w
      gabinecie prywatnym na ul.Ściegiennego. Posiada na miejscu USG i KTG.Cena za
      wizytę myślę, że przystępna.
      Jeśli chcesz dokładne namiary, coś jeszcze cię interesuje - pisz śmiało smile.
      Pozdrawiam.
      Magda
      gg 6628806
      mdiak@sote.pl
    • creolka Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 12.11.04, 18:07
      jestem w 28 t ciazy i chodze do dr. m.pietrygi i tez jestem b.
      zadowolona,chodze prywatnie na wyspiaskiego ale wiem ze przyjmuje na kase
      chorych na polnej.u mnie na szczescie bez komplikacji.jest b.kompetentny i
      mily.jezeli chcesz wiecej inf. lub namiary podaje maila creolka@interia.pl
      • andrzejowa Słopień lub Pietryga 12.11.04, 20:27
        ja slyszlam duzo dobrego o drze Pietrydze, a sama trafiłam do dra Radosława Słopienia - jest drem nauk medycznych; ma ogromne doswiadczenie w prowadzeniu trudnych ciaz (jest endokrynologiem - najlepszym uczniem prof. Warenikowej) i jest anielsko cierpliwy i zyczliwy; za wizyte w prywatnym gabinecie (wizyta+badanie+usg+cytologia+ jesli trezba KTG, czyli komplet) bierze 50 zl; odpowiada na wszystkie pytania; jest baaardzo, bardzo fajny
        jesli chcialabys namiary, pisz na GG 9377980
        pozdrowienia!!
        gosia
        • amelia74 Re: Słopień lub Pietryga 13.11.04, 10:10
          Dzieki, dziewczyny za namiary jezeli to nie probelm, to poprosze o numery
          telefonów na forum. Mysle ze i innym poszukujacy dobrego ginekologa sie
          przydadza. Pozdrawiam serdecznie. Amelia.
          • andrzejowa Re: Słopień lub Pietryga 13.11.04, 15:32
            namiary na Słopienia:
            rejestracja w prywatnym gabinecie sroda, piatek od 15.00 do 19.00, tel. 8481893

pozdrawiam i powodzenia
            gosia
    • creolka Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 16.11.04, 21:00
      dr pietryga przyjnuje prywatnie na wyspiańskiego naprzeciw areny w pon nr
      rejestracji codziennie 0506298115.za wizyte z usg place 80 zl.jak przyjmuje
      panstwowo nie wiem.pozdrawiam
    • dotkak Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 17.11.04, 07:49
      Hej!
      Zgadzam sie z Andrzejową - dr Słopień jest świetnym fachowcem. Jest lekarzem do
      którego się chodzi wręcz z przyjemnością (skąd on bierze tyle cierpliwości....)
      Miałam kłopoty już na początku ciąży i bardzo mi pomógł - oboje z mężem mu
      bardzo ufamy!!! Polecam gorąco!!!! Innych lekarzy z Polnej nie znam, więc się
      nie wypowiem... Życzę wszystkim cudownej i szczęśliwej ciąży i wszystkiego
      najlepszego po!!!
      • asienka111 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 17.11.04, 08:57
        A znacie dr Aleksandra Wosickiego? Jaki jest?
        • anetad25 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 17.11.04, 14:16
          Ja również bardzo polecam pania doktor Bednarek! Powadzi moja ciaze i jest
          fantastycznym fachowcem! Na wizycie wszystko dokladnie tlumaczy, odpowiada na
          wszystkie pytania i watpliwosci, mozna u niej w gabinecie spedzic tyle czasu
          ile potrzebujesz, zawsze sluzy rada i pomoca, i jest pod telefonem 24h na dobe.
          Wg niej nie istnieja pytania "glupie" Jest bardzo komunikatywna a do tego mila
          ciepla i godna polecenia! odbierala porod mojej przyjaciolki! Przyjmuje zarowno
          na polnej jak i w gabinecie przy Grunwaldzkiej (tel 602 195 187)Na kazdej
          wizycie robi USG i tlumaczy wszystko dokladnie. Nie ma problemu zeby na
          wizytach byl ze mna moj maz - razem podgladamy naszego maluszka smileostatnio
          nawet nagralismy sobie krotki filmik kamera i teraz codziennie ogladamysmile
          Pozdrawiam serdecznie Aneta z Maluszkiem (8.05.2005)
          • ada111 do anetad25 21.11.04, 22:00
            mam pytanie:w którym tygodniu ciąży nagrywaliscie filmik i czy sami
            przynieśliście kamerę?i co na to dr.Bednarek?
            • anetad25 Re: do ada111 24.11.04, 21:52
              filmik nagrywalismy w 15 tygodniu i sami przynieslismy kamere a pani doktor
              powiedziala ze to swietny pomysl na pamiatke i nie miala nic pezciwko smile takze
              polecam bo swietna frajda ogladac codziennie po kilka razy swoja i dzidzie smile
              pozdrawiam
      • andrzejowa do Dotkaki o Słopieniu :) 18.11.04, 10:34
        czesc! wyslalam do Ciebie maila na adres gazetowy; pozdrawiam
        gosia
    • yyoowita Re: dr Bruszewski- znacie? 18.11.04, 15:34
      Będę wdzięczna za opinie na temat dr Bruszewskiego z Polnej. Poleciła mi go
      kolezanka, jak na razie nie mam zastrzeżeń, ale może rodziłyście u niego?
      • zaba74 Re: dr Bruszewski- znacie? 23.11.04, 09:09
        Mi polecił go mój lekarz z państwowej przychodni. Powiedział,że on ma lepszy
        sprzęt i niektóre badanie mógłby mi zrobić. Możesz się dowiedzieć od koleżanki
        ile kosztuje u niego wizyta?
        • yyoowita Re: dr Bruszewski- znacie? 23.11.04, 15:45
          koszt wizyty 100 zł - zawsze miałam robione usg w tej cenie
      • kama262 Re: dr Bruszewski- znacie? 27.02.05, 15:49
        Witam!
        Ja urodziłam w 2003r syna który ważył 4950 na polnej ,cała ciąże i poród
        prowadził dr.Bruszewski.Była to moja 2 ciąża więc mam już spore
        doświatczenie.Ja osobiście polecam doktora za to że jest solidny,bardzo
        delikatny i dba o pacjętke.Za poród zapłaciłam 2000 +500 za
        znieczulenie.poświęcił mi cały dzień ,odwiedzał mnie 3 razy dziennie podczas
        mojego pobytu w szpitalu.Gdy się okazało że syn ma problemy z sercem (co
        okazało się nie grozne tylko w szpitalu mnie nastraszyli) bardzo mi pomógł.Ma
        jedną wade ,jest łasy na kase ale chyba jak każdy lekarz.
        • salma75 Re: dr Bruszewski- znacie? 27.02.05, 21:27
          No to nieźle sobie zażyczył! Stawki w 2003 roku wynosiły 1000-1700zł (na Polnej
          właśnie). Naprawdę łasy na forsę...
          • kama262 Re: dr Bruszewski- znacie? 28.02.05, 21:08
            Troche tak ale nie żałuje bo przy takiej wadze urodzeniowej syna bardzo mi
            pomógł(rodziłam normalnie)
            • atram23 Re: dr Bruszewski- znacie? 02.03.05, 11:02
              Doktora bruszewskiego moge polecic z czystym sumieniem. 1,5 miesiaca temu
              urodziłam córeczkę, cała ciaze prowadził własnie doktor bruszewski. opinie na
              jego temat słyszałam różne i dobre i złe były nawet takie momenty ze chciałam
              z niego zrezygnować. jednak gdy zaczał sie poród zachował sie bardzo ładnie
              chociaż nie zapłaciłam mu za pobyt przy porodzie. przyszedł na porodówke
              spytac sie czy wszystko ok, i przez kolejne dni kiedy lezałam w szpitalu(7
              dni) odwiedził mnie 4 razy. uwazam ze to bardzo miłe z jego strony. a to ze
              jest łasy na kase to przecież normalne jaki lekarz nie jest a szczególnie
              ginekolog. pozdrawiam serdecznie

• sulfencja Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 22.11.04, 09:22
      A ja polecam dr Miedzianowskiego - Polna. Bardzo mily i spokojny
    • monia1973 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 24.11.04, 22:36
      Ja chodzę do dr Ożogowskiej. Poleciła mi ją koleżanka, która przeszła z nią 2
      ciąże. Jest delikatna przy badaniu, miła w obejściu i odpowiada na wszystkie
      pytania. Płacę niemało bo 120 zł ale wszystko jest w tej cenie i USG i ew.
      cytologia. Na początku ciąży próbowałam z lekarzami z KCH ale przeszłam horror
      i po 3 lekarzu, który badał mnie tak jakby chciał wywołać poród a po moim
      jęknięciu, że boli stwierdził, że jak ciąża dobra to się utrzyma a jak licha to
      poleci dałam sobie spokój.
      Monia
      • ada111 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 06.12.04, 14:22
      • ada111 do anetad25 06.12.04, 14:25
        dzieki za odpowiedz-pozdrawiam
    • nusia_135 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 06.12.04, 16:14
      A może słyszł ktoś o dr Banaszewskiej?
    • ewkakalina Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 06.12.04, 23:23
      A może ktoś cos slyszał o ginekologach, ktorzy są uczciwi, prywatnie w miarę
      tani oraz wysyłają na badania z kasy chorych bądź w cenie wizyty. I
      rzeczywiście odbierają telefony?
      • magda101 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 07.12.04, 11:16
        polecam doktora Katulskiego.-w przychodni, badania na kase, tylko usg plartne.
        Poleciła mi go kolezanka i jestem zadowolona.
        magda
      • sinegmax Piotr Pulacz !!!!!!!!!!!!!Ponad wszystko!!!!!!!!! 07.12.04, 11:46
        Piotr Pulacz ponad wszystko.Nie wiem ile teraz kosztuje. chyba 150, ale w tym
        cytologia i USG.Swietny fachowiec, swietny gabinet i personel i do tego bardzo
        mily gosc.Mialam plamienie jak bylam w ciazy i zadzwonilam do niego, odebral
        natychmiast powiedzial co zrobic, a dopiero pozniej na wizycie powiedzial, ze
        byl na porodowce.Wczesniej mialam inne komplikacje i dzwonilam w niedziele w
        nocy na komorke i tez odebral.
        Moja mama ma raka, dzieki dr.Pulaczowi bedzie operowana w centrum onkologicznym
        na Garbarach,bezplatnie.Ten facet kocha swoja prace i wie ze lekarz ma pomagac.
        • beata714 Re: Piotr Pulacz !!!!!!!!!!!!!Ponad wszystko!!!!! 28.02.05, 11:31
          Zgadzam sie w 100%, wspanialy czlowiek i swietny fachowiec. Przede wszystkim
          perinatolog. Podbono ma najwieksza wykrywalnosc wad w calym Poznaniu. Bardzo
          grzeczny, uprzejmy i spostrzegawczy. Jak sie cos w ciazy dzieje to zawsze mozna
          do niego dzwonic. Ja przez 2 lata milam ciagle jakies problemy ginekologiczne
          az w koncu kolega lekarz, ktory pamietal dr Pulacza z czasow studiow polecil mi
          tego czlowieka. Przede wszystkim widac ze uwielbia swoja prace. Typ naukowca,
          ktory w razie potrzeby poswieci Ci tyle czasu ile trzeba i bedzie szukal
          odpowiedzi na wszelkie nurtujace watpliwosci. Nic nie zignoruje. Otarlam sie o
          wielu ginekologow w Poznaniu ale temu naprawde ufam. Od 3 lat chodze tylko do
          niego. Teraz prowadzi moja ciaze. Wizyta kosztuje 100 zl - czasami moze troche
          wiecej ale ode mnie przewaznie bierze ta sama kwote. W dniu wizyty 1,5 godz, 1
          godz przed trzeba zadzwonic i sprawdzic - bo wizyty sie czesto opozniaja.
          Wynika to z tego ze doktor poswieca pacjentkom tyle czasu ile trzeba. Jesli cos
          sie dzieje w ciazy - zwasze przyjmie. Bardzo szanuje tego czlowieka bo nigdy
          nie sciemnia, nie stresuje bezcelowo, jest b. szlachetny i delikatny. Poza tym
          w recepcji pracuje przemila pani, chyba pielegniarka - zawsze przytomna i
          dobrze zorganizowana. Nigdy nic nie gubi i wie o czym mowi (co nie zawsze jest
          takie oczywiste bo w roznych gabinetach to roznie wyglada).Gabinet ma na
          Szamarzewskiego i przyjmuje w pn, wt, czw od 15:00 tel. 843 73 33.
          pozdrawiam serdecznie i jesli chodzi o ciaze to naprawde polecam
          B
          ps. w razie spraw typu infekcja i potrzeby szybkiej konsultacji moj ginekolog
          nr 2 to prof. J. Markowska ktora jest ginekologiem i onkologiem ma gabinet na
          Poznanskiej ale i tak dr Pulaczowi bardziej ufam. Innym w ogole nie ufam bo
          malo mnie kiedys nie wykonczylismile

sinegmax napisała:

> Piotr Pulacz ponad wszystko.Nie wiem ile teraz kosztuje. chyba 150, ale w tym
          > cytologia i USG.Swietny fachowiec, swietny gabinet i personel i do tego
          bardzo
          > mily gosc.Mialam plamienie jak bylam w ciazy i zadzwonilam do niego, odebral
          > natychmiast powiedzial co zrobic, a dopiero pozniej na wizycie powiedzial, ze
          > byl na porodowce.Wczesniej mialam inne komplikacje i dzwonilam w niedziele w
          > nocy na komorke i tez odebral.
          > Moja mama ma raka, dzieki dr.Pulaczowi bedzie operowana w centrum
          onkologicznym
          >
          > na Garbarach,bezplatnie.Ten facet kocha swoja prace i wie ze lekarz ma
          pomagac.
    • sinegmax Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 08.12.04, 11:41
    • anulina w ogóle nie polecam polnej :/ bt 08.12.04, 22:22
    • kamillala1 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 01.03.05, 13:58
      A co wiecie o Lutyckiej? Moj maz jest lekarzem i poleca wlasnie ten szpital.
      Ktos keczy sie u dr talikowskiego z Lutyckiej?

(23 tc)
      • justy01 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 01.03.05, 15:14

A co mozecie napisac na temat pani doktor Meissner, tez pracuje na Polnej a
        prywatne gabinet ma w klinice grunwaldzkie???
        Dzieki
        A i czy rodzac na Polnej koniecznie trzeba oplacac lekarza, bardzo mi sie ten
        pomysl nie podoba i powiem szczerze nie stac mnie na cos takiego a i oczywiscie
        nie chcialabym byc traktowana jak pacjetka gorszej kategorii??!!

Justyna
        lilypie.com/days/050523/1/2/0/+10
        • kombinezon Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 01.03.05, 19:07
          a ktoś wie może cokolwiek o gabinecie ginekologicznym na ul. nad Seganką?
          mieszkam obok, a nie mam czasu ani samochodu i wolałabym mieć lekarza pod
          nosem... ale nie chcę iść w ciemno, bo a nuż trafię na psychopatę? tongue_out
    • atram23 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 02.03.05, 10:59
      Doktora bruszewskiego moge polecic z czystym sumieniem. 1,5 miesiaca temu
      urodziłam córeczkę, cała ciaze prowadził własnie doktor bruszewski. opinie na
      jego temat słyszałam różne i dobre i złe były nawet takie momenty ze chciałam
      z niego zrezygnować. jednak gdy zaczał sie poród zachował sie bardzo ładnie
      chociaż nie zapłaciłam mu za pobyt przy porodzie. przyszedł na porodówke
      spytac sie czy wszystko ok, i przez kolejne dni kiedy lezałam w szpitalu(7
      dni) odwiedził mnie 4 razy. uwazam ze to bardzo miłe z jego strony. a to ze
      jest łasy na kase to przecież normalne jaki lekarz nie jest a szczególnie
      ginekolog. pozdrawiam serdecznie

• moniczkins Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 03.03.05, 17:03
      Doktor Wandelt z Lutyckiej - polecam w prowadzeniu ciąży (miły, bardzo
      kompetentny, niedrogi), nie wiem jak z porodem. Czy jest ktoś, kto również go
      zna?
      • monanan Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 04.03.05, 15:14
        Moja przyjaciolke prowadzil Friebe. Ciaza z porodem przedwczesnym i 37-
        godzinnym dodam. ale nie byla nim zachwycona, ponoc malo sympatyczny, przy
        porodzie pojawil sie raz na chwile i ogólnie nie byla zadowolona.
        ja polecam z Raszei dr Dmochowskiego i moja ginekolozke Beate Ozegowska
        (Winiary 10c)
        • monanan Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 04.03.05, 15:16
          Aha, druga przyjaciolka rodzila na Lutyckiej 2 lata temu. Byla zadowolona, ale
          nie znala tam zadnego lekarza, zgarneli ja z ulicy smile i tam zawiezli. Mowila ze
          nie ma zastrzezen.

Ja osobiscie polecam i cieplo wspominam szpital Raszeii
    • prakseda_ka Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 05.03.05, 12:37
      a ja polecę dr Beatę Kubiaczyk - Paluch, jest też specem od niepłodności i
      ciąż -cudów.
      Przyjmuje na Słowiańskiej 55c, wizyta kosztuje 100 zł - w tym cyto i usg.
      Jest miła, sympatyczna i spokojnie można z nią pogadać - dla pacjentek zawsze
      pod komórką i smsami wink
      rejestracja - 603 93 68 50.
      • ann99 Re: Dobry ginekolog POZNAŃ 05.03.05, 19:15
        Też słyszałam o dr Wandelcie same pozytywy- opiekował się moją koleżanką w obu
        ciążach - przyszedł jak rodziła (miał akurat dyżur), teraz tez chodzi do Niego
        moja przyjaciółka i jest b. zadowolona. jedyny "minus" to długie oczekiwanie na
        wizytę...No i ode mnie troche daleko na Strzeszyńską...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka