kara13 18.11.04, 20:30 Zażywacie? Bo ja od paru dni tak i nistety tak jak jest napisane w ulotce to moje jakby to powiedziec kupki są ciemne (podobno od żelaza). też tak miałyście - mineło to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aajn2 Re: Elevit opinie 18.11.04, 20:51 Ja kupilam elevit po I trymestrze, ale moja lekarka odradzila mi go bo nie zawiera jodu. Jest wazny w tworzeniu mozgu u dzidzi. Biore Feminatal. Pozdrawiam. Aga i 19 tyg Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Re: Elevit opinie 19.11.04, 08:10 biore elewit od poczatku 2 trymestru, nie mam objawow ubocznych. kupki mam tez ciemne ale to dlatego ze rownolegle biore tez zelazo. ale sam elewit tez mam zelazo wiec twoje spostrzezenie sa pewnie prawdziwe. dodam ze o jodzie nic nie słyszalam, dzidzius rosnie ladnie ja sie czuje dobrze, morfologia tak dobra jakiej nigdy nie mialam pozdrawiam joanna 37tc Odpowiedz Link Zgłoś
pelea Re: Elevit opinie 19.11.04, 10:13 ja tak samo jak Aska34 biore elevit od 2 trymestru i nie mam zadnych skutkow ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Elevit opinie 19.11.04, 10:19 Biorę Elevit od 5 tc. (teraz jestem w 22tc) Jest super, zero wymiotów,a kupki te z były ciut ciemniejsze. To mi nie przeszkadza. Trochę za wielki te tablety, ale poza tym jest naprawdę dobry. Czytałam zresztą artykuły (nie sponsorowane) o tym preparacie w czasopismach fachowych i też był dobrze oceniany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kmyczek Re: Elevit opinie 19.11.04, 10:27 ja tez biore elevit i nic mi nie jest, raczej bym powiedziala ze cos sie ze mna dzieje po zelazie szczegolnie rano ale to dlatego ze musze go jesc pol godziny przed posilkiem na pusty zoladek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pelea Re: Elevit opinie 19.11.04, 10:32 Kmyczek ja po zelazie tez sie dziwnie czuje zoladek mnie boli i troche mi niedobrze, no ale musze brac to biore. Odpowiedz Link Zgłoś
kmyczek Re: Elevit opinie 19.11.04, 10:49 no ja tez musze to jeszcze przez miesiac przezyc jakos, ale juz naszczescie koniec!!! Bo nie nawidze brania jakich kolwiek tabletek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś