Dodaj do ulubionych

gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie?

23.11.04, 20:15
Pomóżcie mi, kochane ciężaróweczki, znaleźć dobre usg 3D w Warszawie. Czy
można nagrywać na kasetę video i ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • sofi84 Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 24.11.04, 09:01
      ponoć w marriocie jest jakaś przychodnia i ona robi 3d za 180zł. nie bylam
      jeszcze ale wybieram się. i tak trzeba to wczesniej sprawdzic
    • agirek Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 24.11.04, 09:12
      na ulicy Finlandzka za 150 zł dr Garwoliński tel. 6161387
      • flawia Do Agirek 24.11.04, 12:10
        Czy mogłabyś mi napisać coś więcej o tym lekarzu? Czy to dobry specjalista?
    • szyszunia75 Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 24.11.04, 09:15
      Klinika Supernova w budynku Zeptera przy Domaniewskiej, kosztuje ok. 200 zł.
      • nieszkasob Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 24.11.04, 09:22
        Ja byłam w mariocie w centrum medycznym (180 pln)- sprzet maja nowiotki
        niestety nie mozna nagrac na kasete ale mozna nagrac zdjecia i krotki filmik z
        3D na plyte cd (plyta gratis smile)
        • sofi84 Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 24.11.04, 12:58
          fajnie a w któym programie ten filmik otworzyć? smile)) jakie ma rozszerzenie?
          • nieszkasob Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 25.11.04, 13:12
            zdjecia sa .jpeg a plik z filmikiem (takie obracane zdjecie) ma
            rozszerzenie .avi wiec zwymlyp media playerem mozna otworzyc
            • majalatkowska a 4D? 25.11.04, 13:16
              a czy gdzies robia film 4d - to znaczy ruch w czasie, film, na ktorym dziecko
              sie rusza? bo onieszkasob pisze, ze filmik to obracane zdjecie... i co do tego
              mariotta - mozna prosic jakis kontakt?
              • kariba Re: a 4D? 25.11.04, 13:38
                Ja robiłam USG 3d we wtorek w mariocie koszt 180 zl. USG robił mi mój lekarz
                prowadzący dr Kuźlik. Jest to usg roszerzone sprawdza się wewnętrzne narządy
                czy są prawidłowo rozwinięte oczywiście do tego mozna sobie obejrzeć dziecko
                ale pod warunkiem, że wasza niunia na to pozwoli. Mój synuś tak się schował a
                dokładnie sowój Pysiulek, że dr myslał, ze nici z tego. W ostatnim momencie pod
                wpływem próśb moich, mojego męża i dr Synuś pokazał profil swego Pysia z
                lekkim uśmieszkiemsmile) Mamy uwieczniony na cd profilek i zachwycamy się jego
                urodą. Spowodowaliśmy 30 minutowe opóźnienie więc dziewczyny i tatusiowie
                miejcie wyrozumiałość dla mojego pana dr bo robi co może aby te 180 zł nie
                poszło na marne. Oczywiście to czy dzidziuś jest zdrowy i czy prawidłowo się
                rozwija jest priorytetowe ale wiecie sami chcemy jeszczse więcej a moze inaczej
                tyle ile można. Tak więc kochani usg polecam ale wcześniej przeprowadźcie
                poważne rozmowy ze swoimi dzidziusiami aby nie robiły takich numerów bo ponoć
                mój Eryczek nie był wyjątkiem. Dużo dzieci tak się zachowuje a pan dr spóźnia
                si na umówione wizytysmile) Podaje telefon do mariotu 458-70-00 10
                piętro.pozdrawiam kariba
    • pelea Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 25.11.04, 14:01
      dr Makowski Pruszkow 150zl polecam!!!
      kochana ja tez mam prosbe - masz moze namiar na polozna Hanie Wroniewicz z
      mswia z Woloskiej bo ktos mi mowil ze tam rodzilas, bede bardzo wdzieczna smile
      • delfinlex Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 25.11.04, 19:26
        Finlandzka, naprawdę polecam. Byłam już dwa razy (ostatnio wczorajsmile. Doktor
        Kretowicz jest wspaniałym człowiekiem. No i można nagrywać smile
    • misia221 Re: gdzie można zrobić usg 3D w Warszawie? 26.11.04, 17:29
      Ja bardzo polecam dr Makowskiego i to nie tylko ze wzgledu na mozliwość
      zrobienia USG 4 D ,ale na jego ogromną wiedzę i doświadczenie jakie posiada
      oraz bardzo wysoką kulturę osobistą. USG 4 D kosztuje 150 zł a 2 D w Warszawie
      100 zł , i oba badania są nagrywane na płytę w całości .Pan dr pracuje w
      szpitalu św Zofii i jest tam bardzo cenionym specjalistą od USG
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka