sabina_s 03.12.04, 18:43 2 DNIOWY OKRES???? A CIAZA???? CZY JEST MOZLIWY 2 IOWY OKRES?? CZY TO BYL OKRES???? CZY JEST OPCJA ZE MOGE BYC W CIAZY ??? UMIERAM Z NIEPEWNOSC ??? POMOZCIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia20 Re: DZIEWCZYNY !!!! PORADZCIE COS !! PROSZE !!! 03.12.04, 19:56 idź do lekarza, zrób usg, a najlepiej zrób test ciążowy z badania krwi, wtedy będziesz wiedział, poc o sie domyślać... powodzenia asia 38t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_mm nie panikuj! 03.12.04, 20:04 jest mozliwe. Wszystko zależy od , stresu zmiany srodowiska, i innych takich, ale ogólnie zdarza się... zrób test ... jak wyjdzie pozytywny to idź do lekarza. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: DZIEWCZYNY !!!! PORADZCIE COS !! PROSZE !!! 03.12.04, 23:16 No coz, ja zwykle mam dwudniowe okresy Wiec roznie to moze byc. W kazdym razie proponuje sie nie niecierpliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: DZIEWCZYNY !!!! PORADZCIE COS !! PROSZE !!! 03.12.04, 23:56 Bardzo możliwe,u mnie to rodzinne.moja mama miała nawet 3 m-ce okres będąc w ciąży.ja zawsze miałam z 5 dni i to porządnych, w marcu(ostatni okres) był 2 dniowy i skąpy.teraz z usg wychodzi że byłam już tydzień w ciąży mając okres.ewelina i 38 tyg. dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
sabina_s Re: DZIEWCZYNY !!!! PORADZCIE COS !! PROSZE !!! 04.12.04, 10:19 W PONIEDZIALEK MAM WIZYTE U GINA I WSZYSTKIEGO SIE DOWIEM... DZIS WYSTAPILO LEKKIE PLAMIENIE ... MOZE TO CIAZA ) ZOBACZYMY W PONIEDZIALEK ) BYLBY T CUDOWNY PREZENT NA MIKOLAJA POZDRAWIAM JESLI KTORAS Z WAS MIALA PODOBNE OBJAWY TO PISZCIE Z CHECIA POCZYTAM ) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: DZIEWCZYNY !!!! PORADZCIE COS !! PROSZE !!! 04.12.04, 19:02 Ja właśnie mam taki problem zawsze miałam normalne miesiączki 4-5dni a teraz trzydni i to w dodatku plamienie i to skąpe takie brązowe nie wiem co jest ,test w dniu spodziewanej miesiączki negatywny . Odpowiedz Link Zgłoś
mysia33 Re: DZIEWCZYNY !!!! PORADZCIE COS !! PROSZE !!! 05.12.04, 12:07 Ja bym napisala NIE BOJ NIc! Jestem teraz w 3 miesiacu. Pod koniec pazdziernika na tescie wyskoczyl nam plusik. Ale to dluzsza historia- W kazdym badz razie bylam pewna ze teraz jestem w mniej wiecej 6 tygodniu a tu wedlug pani ginekolog 3 miesiac!!!!!!!! W kazdym badz razie we wrzesniu czyli juz bedec w ciazy mialam dwa krwawienia male- myslalam , ze to normalna owulacja troche spozniona i potem duze 5 dni "normalnego" okresu. U lekarza okazalo sie ze to nie byla miesiaczka tylko krawawienia a juz wtedy bylam w ciazy. Moj dzidzius jest zdrowy jak rydz. O nic sie nie martw, nie panikuj, idz do lekarza i spokojnie sie zapytaj- TYLKO NIE DAJ SIE WPROWADZIC W HISTERIE. Moja super pani ginekolog, mowi "spokojnie, to sie zdarza" zwlaszcza jezeli to jest w tym czasie kiedy nie bedac w ciazy mialabys okres. IDZ DO DOBREGO LEKARZA I NIE BOJ NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19821 Re: DZIEWCZYNY !!!! PORADZCIE COS !! PROSZE !!! 05.12.04, 13:06 Po co się tak stresować?? Jakbys była w ciązy test by Ci to na 100% wykazał juz dawno. Mi wykazał ciążę w 30dc. Dzis zaczynam 7 tc. Zrób test, najlepiej Quick Vue, on jest bardzo czuły. Albo test z krwi ale testy sikane są tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mashi krwawienie implantacyjne- ciąża!!! 05.12.04, 16:04 to mogło być tzw . KRWAWIENIE IMPLANTACYJNE. ja tak miałam i też trwało dwa dni. Zapłodnione jajo najpierw krąży w jamie macicy, a jak znajdzie dobre miejsce to się zagnieżdża, stąd to krwawienie, trwa właśnie dzień lub dwa i przypomina zwykłą miesiaczkę, ale może wypaść nie w terminie, tylko troche póżniej lub wcześniej (mi wypadło dwa tygodnie po ostatniej mies. więc wiedziałam ze coś jest nie tak i poleciałam robić test- piękne dwie krechy!) Odpowiedz Link Zgłoś