olinka.6 16.12.04, 16:11 Witam! Może mam trochę dziwne pytanie, ale zastanawiam się, czy w czasie ciąży,gdy mam nabrzmiałe i obolałe piersi mogę nosić swoje "stare" staniki z fiżbinami typu push up? Proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorella Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 16:50 jesli Ci w nich wygodnie... ja przez pierwsze tygodnie nosilam, potem kupilam taki, co w ciazy rosnie o 1 rozmiar i jest mieciutki i wygodny. W swoje poprzednie staniki nie mieszcze sie teraz juz w ogole, wczesniej fiszbiny zaczely mnie uwierac. generalnie podobno fiszbiny i push-upy nie sa zalecane, bo biust sie zmienia, dostosowuje sie do karmienia, wiec lepiej mu to ulatwic, niz go krepowac fiszbinami Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 17:15 nie wyobrazam sobie biustu z miska EE w staniku bez fiszbin... ja mam D i nigdy nie wyszlabym w takim staniku. po prostu musza byc wygodne, z dobrego , przewiewneho materialu i dobrze dopasowane, ale nie widze powodu, zeby rezygnowac z fiszbin i koronek. pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 18:07 ja rowniez nie wyobrazam sobie duzego biustu w staniku bez fiszbnow w ciazy... ... co innego przy karmieniu, NIGDZIE nie znalazlam stanika dla karmiacej z fiszbinami, wiec widac tak ma byc ale mnie osobiscie kolo 4 miesiaca wszelkie koronki, wstawki i w ogole nie-bawelniane rzeczy zaczely tak okropnie drapac i draznic, ze musialam z nich zrezygnowac zostaly mi do wyboru rzeczy 100% bawelniane... i tutaj mialam problem - bardzo ciezko dostac w miare ladny stanik z fiszbinem, ale bez koronek i calkowicie bawelniany... no, z 5% lycry, oczywiscie, zeby sie troche ciagnal naprawde sporo szukalam, jesli bawelniane, to albo typu sportowego (nie na moj rozmiar!!!) albo bez stalek w ogole wreszcie, w gescie rozpaczy, weszlam do sklepu palmersa... ... i znalazlam palmers basics, 95% bawelna + 5% lycry, biale i czarne, staleczka, bardzo wygodne i w ogole swietne! i wcale nie takie drogie! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kot26 Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 18:46 Ja wlasnie doroslam do miseczki E i musze przyznac, ze staniki bez fiszbinow to dla mnie wybawienie Dluuugo szukalam, tez chcialam cos sportowego, ale bez suwaka - w moim rozmiarze byly tylko z... Az wreszcie w C&A znalazlam - nie najpiekniejszy, ale tez nie dla starego nosorozca, elastyczny, lekko zmniejszajacy, ale baaardzo wygodny, no i dosc tani, wiec w razie czego moge kupic jeszcze wiekszy (rozmiarowka jest chyba do G, ale moze sie obejdzie ) Teraz zostaje mi tylko tesknic do moich slicznych, koronkowych fatalaszkow sprzed ciazy - jeszcze tylko tak z rok Pozdrawiam Kot Odpowiedz Link Zgłoś