Dodaj do ulubionych

biustonosz w ciąży

16.12.04, 16:11
Witam!
Może mam trochę dziwne pytanie, ale zastanawiam się, czy w czasie ciąży,gdy
mam nabrzmiałe i obolałe piersi mogę nosić swoje "stare" staniki z fiżbinami
typu push up? Proszę o podpowiedź.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dorella Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 16:50
      jesli Ci w nich wygodnie...
      ja przez pierwsze tygodnie nosilam, potem kupilam taki, co w ciazy rosnie
      o 1 rozmiar i jest mieciutki i wygodny. W swoje poprzednie staniki nie mieszcze sie teraz juz w ogole, wczesniej fiszbiny zaczely mnie uwierac.
      generalnie podobno fiszbiny i push-upy nie sa zalecane, bo biust sie zmienia, dostosowuje sie do karmienia, wiec lepiej mu to ulatwic, niz go krepowac fiszbinami
      • mazuba Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 17:15

nie wyobrazam sobie biustu z miska EE w staniku bez fiszbin... ja mam D i nigdy
        nie wyszlabym w takim staniku.
        po prostu musza byc wygodne, z dobrego , przewiewneho materialu i dobrze
        dopasowane, ale nie widze powodu, zeby rezygnowac z fiszbin i koronek.
        pozdr
        magda
        • kura17 Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 18:07
          ja rowniez nie wyobrazam sobie duzego biustu w staniku bez fiszbnow w ciazy...
          ... co innego przy karmieniu, NIGDZIE nie znalazlam stanika dla karmiacej z
          fiszbinami, wiec widac tak ma byc smile
          ale mnie osobiscie kolo 4 miesiaca wszelkie koronki, wstawki i w ogole
          nie-bawelniane rzeczy zaczely tak okropnie drapac i draznic, ze musialam z nich
          zrezygnowac sad zostaly mi do wyboru rzeczy 100% bawelniane...
          i tutaj mialam problem - bardzo ciezko dostac w miare ladny stanik z fiszbinem,
          ale bez koronek i calkowicie bawelniany... no, z 5% lycry, oczywiscie, zeby sie
          troche ciagnal smile naprawde sporo szukalam, jesli bawelniane, to albo typu
          sportowego (nie na moj rozmiar!!!) albo bez stalek w ogole sad wreszcie, w gescie
          rozpaczy, weszlam do sklepu palmersa...
          ... i znalazlam smile palmers basics, 95% bawelna + 5% lycry, biale i czarne,
          staleczka, bardzo wygodne i w ogole swietne! i wcale nie takie drogie! polecam smile
    • kot26 Re: biustonosz w ciąży 16.12.04, 18:46
      Ja wlasnie doroslam do miseczki E i musze przyznac, ze staniki bez fiszbinow to
      dla mnie wybawienie wink Dluuugo szukalam, tez chcialam cos sportowego, ale bez
      suwaka - w moim rozmiarze byly tylko z... Az wreszcie w C&A znalazlam - nie
      najpiekniejszy, ale tez nie dla starego nosorozca, elastyczny, lekko
      zmniejszajacy, ale baaardzo wygodny, no i dosc tani, wiec w razie czego moge
      kupic jeszcze wiekszy (rozmiarowka jest chyba do G, ale moze sie obejdzie wink)
      Teraz zostaje mi tylko tesknic do moich slicznych, koronkowych fatalaszkow
      sprzed ciazy - jeszcze tylko tak z rok wink

Pozdrawiam
      Kot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka