a2jan 18.12.04, 13:35 Czy możecie mi powiedzieć kiedy nalezy sie przytulac, zebysmy mieli dziewczynke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_brozek Re: sposób na dzieczynkę 18.12.04, 14:11 ja slyszalm ze jak sie kocha od tylu to bedzie dziewczynka w naszym przypdaku sie sprawdzilo Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: sposób na dzieczynkę 18.12.04, 14:42 plemniki odpowiedzialne za chłopców są szybsze ale słabsze natomiast te odpowiedzialne za dziewczynki są wolniejsze ale silniejsze. Jesli wiec chcecie miec dziewczynkę to przytulajcie się przed owulacją. Plemniki "męskie" (szybsze) nie napotkają na swej drodze jajeczka a poniewz sa słabsze szybciej "zginą". Te "dziewczęce" (wolniejsze) pokonają tą samą drogę w trochę dłuższym czasie ale poniewaz są silniejsze spotkają jajeczko. Prawdopodobienstwo dziewczynki jest bardzo duże. Oczywiscie jednak wpływ mają uwarunkowania genetyczne. Próbujcie. ps. Nie wierze by na płeć miała wpływ pozycja seksualna. To nawet brzmi trochę śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzyrazynie chinski kalendarz 18.12.04, 15:24 Mowia ze sie sprawdza w 97% choc nie ma to zadnego podloza naukowego. Sprawdzcie sobie i porownajcie z osobami ktore znacie itd. Mi sprawdzilo sie ze wszystkimi, rowniez i dwojka moich dzieci. Jedyna osoba gdzie sie nie sprawdzilo to ja sama. Powinnam byc chlopakiem. Dla tych co nie mowia po angielsku to jeden numer to wiek matki W CZASIE POCZECIA DZIECKA, a drugi to miesiac POCZECIA DZIECKA. F - female - dziewczynka, M - male - chlopczyk. Milej zabawy. Moze ktos znajdzie ta strone po polsku. www.allaboutmoms.com/gender.htm Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: chinski kalendarz- u mnie nie zadziałał 18.12.04, 19:20 u mnie ten sposób na płeć nie zadziałał. morwa Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: sposób na dzieczynkę 18.12.04, 21:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14906&w=10026511&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś