Dodaj do ulubionych

A na HEMOROIDY???

02.01.05, 22:23
jak juz tak marudzimy i wymieniamy choroby, to czy któras ma sprawdzone
sposoby na hemoroidy??? Smaruje je kremem ale nie pomaga..niby bol przeszedl,
ale nie chca zniknac. A mam ich juz dosc od 3 tygodni!!!! Pomozcie, prosze!!!!
Kasia 28tc
Obserwuj wątek
    • anna7777 Re: A na HEMOROIDY??? 02.01.05, 22:38
      Kasiu!!!Przed ciaza bardzo czesto pilam herbatki przeczyszczajace i po nich
      czasami pojawialy mi sie hemoroidy,teraz-29tc,odpukac,nic mi nie dolega:wypijam
      kilka litrow wody dziennie,oprocz tego soki,herbatki owocowe i inne napoje,mam
      taka potrzebe,moze powietrze jest zbyt suche u nas,od kilku tygodni jem ciemne
      pieczywo z serkiem i kilka jogurtow dziennie,jablka i sporo owocow i
      warzyw.Oczywiscie codziennie normalny obiad(czasami zbyt pozno),ale mysle ,ze
      problem hemoroidow-to odpowiednia dieta.Mysle,ze najwazniejsze,to naprawde duzo
      plynow,a ja mam o tyle dobrze,ze moj organizm potrzebuje i nie zmuszam sie do
      niczego.Dodam jeszcze,ze od dwoch miesiecy jestem chora jak nie zjem czegos
      slodkiego,a mimo to z wyproznianiem jest ok.
      Pozdrawiam.
      Ania i Dzidzi 29tc
      • ania28.1 Re: A na HEMOROIDY??? 02.01.05, 22:44
        ja mialam do niedawna ten sam problem. Lekarz-ginekolog poradzil mi zebym
        kupila jakas masc w aptece i po tygodniu regulanego smarowania przeszlo. Nie
        pamietam co to byla za masc ale w aptece ci powiedza; oczywiscie dostepna dla
        pan w ciazy
    • mamaskarba Re: A na HEMOROIDY??? 02.01.05, 23:05
      Czopki hemorol. Rewelacja!
      • grochalcia Re: A na HEMOROIDY??? 03.01.05, 09:05
        kupilam sobie ten hemorol. ale na ulotce pisze, ze nie mozna stosowac w ciazy i
        po kilku czopkach zrezygnowalam. A moze jednak brac???
    • grochalcia Re: A na HEMOROIDY??? 03.01.05, 20:15
      podnosze do gory, bo to temat bardzo bolesny i bardzo mnie meczacy((((
      • mgosha Re: A na HEMOROIDY??? 03.01.05, 23:43
        Polecam czopki i maść Preparation H. Można bezpiecznie stosować w ciąży i ...
        szybko zapomnieć o hemoroidach! (tak było przynajmniej w moim przypadku).
        Pozdrawiam!
        • mamahanki Re: A na HEMOROIDY??? 04.01.05, 09:30
          sprobuj sprayem do nosa od kataru (tylko nie sol), okurcza naczynia krwionosne i
          do tego masc na hemoroidy, mi pomoglo zwlaszcza ten spray
    • femalespirit Re: A na HEMOROIDY??? 04.01.05, 13:07
      Żel Preparation-H, bezpieczny w ciazy, ulga natychmiastowa, cena ok. 19 zl
      (wydajny). Polecam smile
      • grochalcia Re: A na HEMOROIDY??? 04.01.05, 13:10
        juz druga osoba poleca ten zel..moze go wyprobuje. na razie stosuje krem procto-
        glyvenol, ale za cholere nie chce pomoc))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka