mimik5 02.01.05, 22:30 WRÓCIŁY NA ALLEGRO MAJTKI HARTMANNA PO RAZ KOLEJNY POLECAM I PODAJĘ LINK. WIELE DZIEWCZYN SKORZYSTAŁO Z POPRZEDNIEJ OFERTY I SĄ ZADOWOLONE. www.allegro.pl/show_item.php?item=38742451 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania28.1 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 02.01.05, 22:34 wiesz co. takie same majtki kupilam a aptece tyle ze po 3 zl za sztuke Odpowiedz Link Zgłoś
brzemienna Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 02.01.05, 23:00 a ja sobie kupiłam od tego gościa na poprzedniej jego aukcji i jestem bardzo zadowolona bo w aptekach nie mogłam znaleźć hartmannów Odpowiedz Link Zgłoś
brzemienna Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 14.01.05, 21:09 skoro są dobre to czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozsypce Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 02.01.05, 23:12 Właśnie kuzynka urodziła bobasa i mówiła że w szpitalu nie pozwalaja używać innych tylko poporodowe. Dzwoniłam właśnie do gościa i zamówiłam. Facet obiecał że wyślę od razu - bo troche mi się śpieszy - POZDRAWIAM trzymajcie za mnie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
lubiefora Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 03.01.05, 02:43 Jestem już w domu 7 dzień po porodzie. Masz rację harmanny sa dobre jeszcze ich uzywam - ja miałam harmanny z serii molipants dostałam 2 pary od mojego lekarza ale to trochę za mało, ale doczytałam że można je prać bo to nie sa jednorazówki. Też je polecam dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 03.01.05, 09:24 Wiecie co majtki może i dobre ale za reklamę to się płaci !!!! A ten post to ewidentne napędzanie sobie klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamija222 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 03.01.05, 13:35 Cześć dziewczyny - może to i reklama, ale przecież każdy decyduje co kupuje. Ja tam siedzę w domku bo ciężko mi chodzić i większość rzeczy kupuję sobie przez internet. Mój mąż właśnie mi przywiózł te gatki. Wyglądają fajowo (takie rozciągliwe). dzięki za link - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 03.01.05, 10:47 Moze to i napędzanie klientów, ale ja bardzo dziekuję za link bo na poprzednią aukcję się spóżniłam i ciagle szukałam tych majtek.Fajnie, ze ktoś dał cynk, bo ja siedzę w domu i wygodniej mi kupić przez internet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kawka134 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 03.01.05, 19:44 A ja znalazłam jeszcze jeden link z tymi majtkami na allegro - ale to chyba to samo co ? www.allegro.pl/show_item.php?item=38751254 Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 05.01.05, 08:10 zamówiłam , a co bedę sobie żałować ;] Ysssa + 28 t.c. dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamija222 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 05.01.05, 15:47 Ja kupiłam 1 komplet na próbę - wyglądają fajnie, rozciągliwe, pasują nawet na moją dużą pupcię. Pozdrawiam - Mam jeszcze 8 dni do terminu rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlamama1 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 06.01.05, 09:44 Mój lekarz też mi powiedział, że najlepsze są niemieckie bo produkowane u nas są sztuczne i pupa sie poci. Ponoć te niemieckie można prać bo to nie są jednorazówki. Wymienił dwie firmy Hartman i jeszcze jakąś na "N". Ja też sobie kupię takie majtki. Dzięki za link. Odpowiedz Link Zgłoś
nati5 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 07.01.05, 00:03 dzięki za link Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 07.01.05, 17:03 hop siup do góry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karamba22222 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 07.01.05, 21:04 ja tez skorzystałam z oferty - miłe fajne ciekawe czy praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
nati5 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 08.01.05, 02:39 A ja mam już majteczki w domu bo sobie kupiłam i to prawda one sa zupełnie inne. Kupiłam w aptece zwykłe, ale chyba miałyście rację te są o wiele elastyczniejsze i dopasowują się - jeszcze raz dzięki - to był dobry zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
kasika75 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 08.01.05, 14:01 kochane a gdzie konkretnie kupiłyście te majtki w aptece , ja jestem z Warszawy i byłam chyba we wszystkich aptekach na Natolinie i nigdzie nikt nawet o takich nie słyszał . Bede wdzieczna za jakies namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 08.01.05, 16:09 No właśnie dlatego podałam wam link - sama ich szukałam (bo lekarz mi takie polecił zabrać do szpitala) i znalazłam je na allegro. Gość z allegro ponoć sprowadza je z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
brzemienna Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 09.01.05, 16:53 JA też szukałam w aptece i nie było Odpowiedz Link Zgłoś
mokrawloszka Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 10.01.05, 10:47 Pokazałam lekarzowi zakupione majtki i powiedział, że to majtki z wentylacją takie jak powinny być. Dokupiłam jeszcze 1 opakowanie - dziękuję za link bardzo mi się przydał. A to moja fasolka : http//??srg?.dgsger.CBF Odpowiedz Link Zgłoś
agirek Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 10.01.05, 13:47 Cześć. Jeżeli masz te majtki w oryginalnym niemieckim opakowaniu to proszę podaj mi nazwę po niemiecku. Mój starszy brat często przejeżdża przez Niemcy i poprosiłabym go aby sprawdził tam cenę ale jak to facet nie wie dokładnie jak to powiedzieć po niemiecku a jak nie będzie wiedział to nie zapyta. Proszę odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
mokrawloszka Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 10.01.05, 23:38 Ja ci odpowiem - ale to nie moje majtki sa na allegro - Nazywają się molipants, a firma je produkująca to Hartmann - Pozdrowionka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 10.01.05, 23:53 Ja kupilamw aptece zwykle, ktore tez przepuszczaja powietrze jednorazowki. 1,5 za sztuke. Nie ma co przeplacac. Po porodzie takie majtki ubrudzicie raz dwa i co bedziecie je prac w zlewie, bo 3 pary napewno nie wystarcza. Lepiej kupic wiecej zwyklych Odpowiedz Link Zgłoś
monika277 TE MAJTKI SA W APTEKACH!! 11.01.05, 09:43 Te same, identyczne, HARTMANNA , niemieckie. Sa w aptekach po 3zl za sztuke. Ale tylko w aptekach SUPER PHARM. Takie sa w wiekszych marketach, w Warszawie w Blue City, ale chyba jest tez w galerii mokotow i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj znalazłam taniej!!!-też na Allegro 11.01.05, 13:12 znalazłam na allegro po 7,9zł za 5 szt! nie umiem wkleić linku , ale podaje nr aukcji: 39358717 Odpowiedz Link Zgłoś
nati5 Re: znalazłam taniej!!!-też na Allegro 11.01.05, 18:57 te po 5 sztuk za 7.90 to są zupełnie inne majtki - fliselinowe a nie z siatki Takie też kupiłam ale to nie to ... Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 13.01.05, 21:22 TO OSTATNI DZWONEK BO AUKCJA SIĘ KOŃCZY - POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katia76 Re: majtki poporodowe Hartmana w aptece 17.01.05, 09:51 Wiecie co? tak czytam te posty i sie zastanawiam dlaczego nie kupijecie tych majtek w aptekach gdzie one kosztuja 2,50zl za sztuke a na allegro 11,80zl chyba jest roznica????? Sama wczoraj zakupilam takie majteczki w aptece i za 5 par zaplacilam 12,50.....Polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
grzecznagrzeszna Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 14.01.05, 21:12 Nie bardzo rozumiem po co własciwie te majtki. Nie mogą być normalne? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
nati5 Re: MAJTKI POPORODOWE - SZUKAŁAM AŻ ZNALAZŁAM 14.01.05, 23:32 jak to nie rozumiesz ??? - nie wolno mieć zwykłych majtek w szpitalu po porodzie, a leżeć bez i sciskać nogami podpaskę wielkości zwiniętego ręcznika nie należy do przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś