Dodaj do ulubionych

Sprzedam Duphaston

02.01.05, 22:35
Sprzedam pełne opakowanie Duphastonu - 20 tabletek - ważność styczeń 2009.
Cena 25 zł. W Warszawie możliwość umówienia się na odbiór.
Można pisać na kuleczek@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • ania28.1 Re: Sprzedam Duphaston 02.01.05, 22:41
      a nie uwazasz ze takie leki jak duphaston kt jest na recepte powinno sie
      kupowac w aptece?
      • kuleczek Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 02:19
        Masz racje ania28.1 w pewnym sensie. Wpisz w wyszukiwarkę to Ci wyskoczy
        mnóstwo takich wątków. Chcę go sprzedać bo mi zostało 1 opakowanie (sama bralam
        3 miesiace) a w aptece kosztuje 39 zl wiec mysle, ze sie oplaca. Moze nie
        wiedzialas ile kosztuje normalnie. To bardzo drogi lek. Jak nikt nie skorzysta
        to trudno, wyrzuce do śmieci.
        • malwes Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 08:34
          Ja już raz Ci odpisałam ale nie wiem dlaczego post gdzieś poleciuał w kosmos...
          Uważam, że oferowanie leków do sprzedaży, zamiany czy podarowania jest
          niezgodne z prawem i bardzo nierozsądne:
          - nie wiesz w czyje ręce trafią (dzieci?, osoby, które leczą się na własną
          rękę bez konsultacji z lekarzem?)
          - nie dajesz nikomu gwarancji, że przechowywałaś leki w odpowiedni sposób
          (szafka przy kaloryferze?).

Domyślam się, że masz jak najlepsze intencje ale takich rzeczy nie wolno robić.
          A to, że takich postów jest wiele...no cóż...było już kilka apeli do moderatora
          aby kasował takie wątki.
          Pozdrawiam...
    • wieczna-gosia Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 08:51
      Nie wyrzucaj do smieci tylko zostaw w szpitalu. Tylko sie uciesza.
      • ania28.1 Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 09:59
        wiem ile kosztuje bo bralam go ponad 2 lata.... uwazam tylko ze przez internet
        nie powinnas sprzedawac lekow bo niektore dziewczyny moga nie wiedziec co to
        jest i np . brac to "wszelki wypadek" ...roznie to bywa
        • kuleczek Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 17:50
          Macie rację. W ogóle o tym nie pomyślałam. Dzięki za uwagi. Faktycznie mógłby
          trafić w niepowołane ręce. To, że ja mam dobre intencje nie znaczy, że kupi to
          ktoś kto musi to brać. Inne argumenty-też sie zgadzam. pozdrawiam.
          • malwes Re: Sprzedam Duphaston 06.01.05, 08:57
            Mnie się zdarzyło oddać opakowania, których nie użyłam mojej pani ginekolog - z
            wiarą, że dostaną je pacjentki, które powinny dostac te leki a poza tym, ona
            też wie, kto mja cięższą sytuację finansową. Zawsze mówiłam pani dr jak je
            przechowywałam i jak długo ale i tak sama zawsze mam wątpliwości, czy oby NA
            PEWNO nic im się nie stało w szafce....
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka