kuleczek 02.01.05, 22:35 Sprzedam pełne opakowanie Duphastonu - 20 tabletek - ważność styczeń 2009. Cena 25 zł. W Warszawie możliwość umówienia się na odbiór. Można pisać na kuleczek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania28.1 Re: Sprzedam Duphaston 02.01.05, 22:41 a nie uwazasz ze takie leki jak duphaston kt jest na recepte powinno sie kupowac w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczek Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 02:19 Masz racje ania28.1 w pewnym sensie. Wpisz w wyszukiwarkę to Ci wyskoczy mnóstwo takich wątków. Chcę go sprzedać bo mi zostało 1 opakowanie (sama bralam 3 miesiace) a w aptece kosztuje 39 zl wiec mysle, ze sie oplaca. Moze nie wiedzialas ile kosztuje normalnie. To bardzo drogi lek. Jak nikt nie skorzysta to trudno, wyrzuce do śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 08:34 Ja już raz Ci odpisałam ale nie wiem dlaczego post gdzieś poleciuał w kosmos... Uważam, że oferowanie leków do sprzedaży, zamiany czy podarowania jest niezgodne z prawem i bardzo nierozsądne: - nie wiesz w czyje ręce trafią (dzieci?, osoby, które leczą się na własną rękę bez konsultacji z lekarzem?) - nie dajesz nikomu gwarancji, że przechowywałaś leki w odpowiedni sposób (szafka przy kaloryferze?). Domyślam się, że masz jak najlepsze intencje ale takich rzeczy nie wolno robić. A to, że takich postów jest wiele...no cóż...było już kilka apeli do moderatora aby kasował takie wątki. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 08:51 Nie wyrzucaj do smieci tylko zostaw w szpitalu. Tylko sie uciesza. Odpowiedz Link Zgłoś
ania28.1 Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 09:59 wiem ile kosztuje bo bralam go ponad 2 lata.... uwazam tylko ze przez internet nie powinnas sprzedawac lekow bo niektore dziewczyny moga nie wiedziec co to jest i np . brac to "wszelki wypadek" ...roznie to bywa Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczek Re: Sprzedam Duphaston 03.01.05, 17:50 Macie rację. W ogóle o tym nie pomyślałam. Dzięki za uwagi. Faktycznie mógłby trafić w niepowołane ręce. To, że ja mam dobre intencje nie znaczy, że kupi to ktoś kto musi to brać. Inne argumenty-też sie zgadzam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Sprzedam Duphaston 06.01.05, 08:57 Mnie się zdarzyło oddać opakowania, których nie użyłam mojej pani ginekolog - z wiarą, że dostaną je pacjentki, które powinny dostac te leki a poza tym, ona też wie, kto mja cięższą sytuację finansową. Zawsze mówiłam pani dr jak je przechowywałam i jak długo ale i tak sama zawsze mam wątpliwości, czy oby NA PEWNO nic im się nie stało w szafce.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś