agnieszka190 05.01.05, 12:04 Strasznie puchna mi palce u rąk! Czy ktoś ma coś takiego, co to może oznaczać? Puchną i bola mnie palce, w nocy czuję mrowienie i drętwienie. Ogólnie czuje się dobrze tylko problem z tymi paluchami, najgorzej jest rano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okulewiczu Re: puchną mi palce 05.01.05, 12:18 Witaj! Mi palce puchną gdzieś od ok 35 tc, a teraz jestem w 40 tc. Nie musisz się tym przejmowac to normalne. Nasila się zwłaszcza w nocy. Dodatkowo bola mnie kostki w każdym nawet najmniejszym paluszku, ale to też normalne. Trzeba po prostu czekać do momentu rozwiązania. pozdrawiam Ula i Pawełek 40 tc + 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka190 Re: puchną mi palce 05.01.05, 12:25 Dzięki wielkie za odpowiedź, bo już zaczynałam się martwić. A to jeszcze sobie pocierpię bo ja jestem w 30tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka77 Re: puchną mi palce 05.01.05, 13:05 Ja jestem w 38tc i mam dokladnie tak samo jak to opisalas. Nasila sie zwlaszcza gdy wiecej chodze i robie w ciagu dnia. Wtedy tez troche puchna mi stopy. Lekarka kazala mi ograniczyc sol, nie pic wiecej niz 2,5 litra/dobe i jesc surowki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: puchną mi palce 05.01.05, 13:17 Nie jesteś sama Palce też mi puchną ale gorzeja jest z nogami Trochę pochodzę i robią się jak baloniki Ale już bliżej końca I wszystko wróci do normy Pozdrawiam Sylwia i Natalka 38tc Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: ciąg dalszy :):):):):):): 05.01.05, 13:30 Mąż mnie zagadał i się pomyliłam Nie 38 tylko 35 tc !!!!! Ale to chyba też dlatego że bardzo bym chciała to mieć za sobą i tulić malutką Jeszcze raz pozdrawiam Sylwia i Natalka 35tc Odpowiedz Link Zgłoś