Dodaj do ulubionych

"Zaklinaczka dzieci" w tvp 2 !:-)))

06.01.05, 13:26
Wlasnie ogladalam pierwszy odcinek, godz. 12,30. Jutro tez jest, ale nie wiem czy bedzie codziennie. Pisze, bo wiem ze wiele dziewczyn szukalo ksiazki pt "Zaklinaczka dzieci", mysle ze to o te sama babeczke chodzismile)Swoja droga bardzo ciekawy program, chyba sobie ponagrywam na kasete, nigdy nie wiadomo co i kiedy moze sie przydacsmile))
Obserwuj wątek
    • agusmichal Re: "Zaklinaczka dzieci" w tvp 2 !:-))) 06.01.05, 14:03
      Przegapiłamsad A o czy dzis było?
    • agniecha79 Re: "Zaklinaczka dzieci" w tvp 2 !:-))) 06.01.05, 14:06
      I ja to oglądałam, musze przyznać, że czasami kobieta mnie naprawdezadziwia,
      równiez polecam.smile
    • mazuba Re: "Zaklinaczka dzieci" w tvp 2 !:-))) 06.01.05, 15:10

mnie najbardziej zafascynowaly w jednym odcinku jej dlugasne paznokcie...
      co nie znaczy, ze neguje jej profesjonalizm...podobno pomaga dzieciom gwiazd...
      pozdr serdecznie
      magda
    • smallwitch GORĄCO POLECAM! 06.01.05, 15:11
      Hej
      gorąco polecam Wam oglądanie Zaklinaczki - Tracy Hogg. A jeszcze goręcej jej
      książkę pt Język niemowląt, gdzie oprócz metod jest całościowe podejście do
      spraw związanych z niemowlaczkiem. Wiele dni z moim synkiem wyglądało by
      duuuużo lepiej gdybym poznała metody Tracy wcześniej. Teraz stosuję jej metody
      od miesiąca i to jest zadziwiające jakie cuda potrafią zdziałać i bardzo
      żałuję, że nie znałam ich gdy mój synek był noworodkiem. A tę książkę można
      kupić na stronie www.kdc.pl
      • mama_wojtusia2 pytanko o książkę 06.01.05, 15:19
        A czy ta książka jest tylko o niemowlętach? Ja mam bardzo, ale to bardzo
        upartego 3,5 - latka. Jest tam co o takich łobuzach?

Marzena 29 tc
        • smallwitch Re: pytanko o książkę 06.01.05, 15:24
          Hej
          o takich kochanych łobuzach to prędzej będzie coś w drugiej książce Tracy Hogg -
          Język dwulatka. Tytuł jest nieco mylący, bo ksiązka jest i o dzieciach
          młodszych i o starszych. Te książkę kupiłam z kolei na stronie www.mareno.pl,
          bo w KDC już jej nie mieli
        • b_marta26 Re: pytanko o książkę 06.01.05, 15:26
          Hej
          Ja oglądałam dzisiejszy odcinek- poprzedną edycję przegapiłam, ale dobrze że
          zaczeli powtarzać. Dziesiejszy odcinek był o refluksie zołądkowo-pokarmowym.
          Bardzo ciekawy. Ksiązke dostałam dzisiaj kupiałam ją przez intenetową
          ksiegarnie za 24 zł. Pytałaś o książkę o 3,5 latkach. W tej księgarni widziałam
          pozycję Tracy Hogg pod tytułem język dwulatka. kOSZT TEŻ OKOŁO 24 + 7.25 koszt
          przesyłki
          • mama_wojtusia2 Re: pytanko o książkę 07.01.05, 09:28
            Dzięki, zaraz poszukam i zamawiam. Ten mały terrorysta do grobu na wpędzi
            a ja w marcu rodzę!!! I nię będę mogła pozwolic sobie na to żeby Wojtuś
            wrzeszczał przez godzinę, albo nie chciał wchodzić do domu po schodach, bo
            on nie chce iść... Chłopak ma charakterek i już współczuję jego żonie smile))

Pozdrawiam
            Marzena 29 tc
            • aska1972 Mamo.Wojtusia! 07.01.05, 09:39
              Też rodzę w maecu, tez mam 2,5 letnia terrorystkę, która za nic w świecie nie
              chce wracać do domu ze spacerów. Czytam właśnie książkę Tracy o niemowlętach i
              powiem szczerze, że te metody tez działają na moją dwulatkę! Napisz do mnie na
              adres gazety, albo podaj gg to powymieniamy doświadczenia smile
    • mmala6 Re: "Zaklinaczka dzieci" w tvp 2 !:-))) 06.01.05, 18:46
      A czt tej ksiazki nie mozna kupic normalnie w ksiegrani? nie szukalam jej wparwdzie ale z waszych wypowiedzi wynika ze raczej tylko w necie.
    • mmala6 jak sie zarejestrowac do KDC? 09.01.05, 15:46
      czy mozecie mi podpowiedziec, bo chyba jakas niedorobiona jestem i nie wiemsmile
      • anias01 Re: jak sie zarejestrowac do KDC? 09.01.05, 16:15
        Kupiłam tę książkę przez stronę www.bwm.pl
        (www.bwm.com.pl/servlet/SNFSearch)- nie trzeba się rejestrować.
        Pozdrawiam i życzyczę powodzenia!
        Ania
        • mmala6 Re: jak sie zarejestrowac do KDC? 09.01.05, 18:56
          okazalo sie ze to ta sama strona co kdcsmile)weszlam i udalo mi sie zamowic bez nr klienta. Jak dlugo czeka sie na przesylke? pamietasz moze?nie ma tam nic o formach platnosci, wiec wnioskuje ze platne przy odbiorze, tak?
          • misiabella Język niemowląt 09.01.05, 19:48
            Ja kupiłam tez tę książkę w internecie.Bardzo ciekawe podejście do dzieci,takie
            mądre,ciepłe i bardzo rozsądne.Na książkę czekałam kilka dni(chyba ze trzy-
            cztery).Już nie mogę się doczekać,kiedy zacznę ją wprowadzać w zycie...
            • annka78 Re: Język niemowląt 14.02.05, 18:55
              książkę można też ściągnąć w formie elektornicznej za darmo:
              www.torun.mm.pl/~wakietka/jnth.pdf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka