Dodaj do ulubionych

Przerażające...

18.01.05, 16:35
jest to jak niektóre osoby na forum są wulgarne. Wystarczy że ktoś ma inny
pomysł na życie, poglądy inne niż wszyscy, musi być zaraz mieszany z błotem,
bluzgany i wyzywany. Najciekawsze jest to, że te wulgarne dziewczyny piszą
coś o poziomie intelektualnym osób, z którymi się nie zgadzają, a nie zdają
sobie sprawy że tak naprawdę to one reprezentują poziom rynsztoka. I to są
kobiety w ciążysad(( i na dodatek będące już matkami. Współczuję wszystkim,
którzy będą mieli pecha spotkać w życiu taką osobę. To taka mała refleksja...
Obserwuj wątek
    • koleandra Re: Przerażające... 18.01.05, 17:15
      .... a może to te słynne humory, które ciężarne lubią sobie czasem mieć?
    • monia1973 Re: Przerażające... 18.01.05, 17:38
      Mam takie same odczucia co Ty. I właśnie to co zauważyłaś zabierają głos osoby,
      króre ze swoim słownictwem i poziomem intelektualnym nigdy nie powinny otwierać
      ust. Mnie zaszokowała dzisiaj wypowiedź niepytanej do e-stelli. NIe znam
      żadnego mężczyzny, który nawet po niewiadomo jakiej ilości alkoholu
      prezentowałby styl i poziom tej dziewczyny. Naprawdę żenujące.
      Monia
      • agalubian Re: Przerażające... 18.01.05, 18:04
        Zgadzam się, szok. Zgłosiłam tę wypowiedź do skasowania, ale chyba jeszcze
        tego nie zrobili. Niezależnie od tego, że nie podoba mi się to co napisała e-
        stella, tamten post był koszmarny.
        • el_jot Do Agalubian 18.01.05, 18:11
          Chodzi o ten wątek o nawiedzonych i jeden z jego postów? Ja też go zgłosiłam do
          skasowania i z tego co widziałam, został on od razu skasowanysmile)Tylko nie wiem
          czy to chodzi o ten sam post.
          • justinewal Re: Do Agalubian 18.01.05, 18:19

Poczytałam trochę tekstóe e_stelli. Myślałam, że jak jest się w ciąży to się
            nie ćpa. Ale Ona podobno nie jest w ciąży....
            Może po prostu ją zignorujmy - może zacznie sobie golić krocze .... smile)))) To
            taka mała złośliwość w odpowiedzi na jej tekst w temacie: Golenia kroczy.
    • elza78 Re: Przerażające... 18.01.05, 18:26
      zgadzam sie z wami, ale takie watki chyba sa niektorym osobom potrzebne w celu
      dowartosciowania siebie kosztem innych, najlepsze jest ze chyba jakiekolwiek
      odpowiedzi nie maja sensu, bo jak grochem o sciane, kontynuacja dyskusji tez
      jest bez sensu bo chyba uwazaja ze maja jedyna prawdziwie wspaniala recepte na
      zycie i to im pozwala traktowac wszystkich z gory jak smiecie...
      nie wyprowadzajmy ich poprostu z bledu i ignorujmy takie idiotyzmy, bo szkoda
      nerwow na takie pustoglowie
      niestety niektorzy w kolejce po rozum dostali ostatni numerek u pana boga...

pozdrowionka
      elka
      • elza78 Re: Przerażające... 18.01.05, 18:31
        mnie niestety we wspomnianym przez was watku nerwy poniosly troche ostatnio smile
        soras jesli kogos urazily moje posty smile uwazalam na prawde piszac zeby
        przypadkiem nie dostalo sie osobom ktore na to nie zasluguja, ale hmmm
        wysylanie kogos "do garow" tylko z powodu tego ze prezentuje inne poglady jest
        conajmniej prostackie... z reszta co zlego w garach jesli ktos np lubi gotowac
        i czuje sie szczesliwy przy kuchni...
        ja natomiast zagotowalam sie wink

moze zapoczatkujmy nowy watek ktory bedzie mowil o naszych zainteresowaniach
        poza "dziecmi, ciaza itp" wtedy osoby ktore maja zblizone zainteresowania
        oprocz powyzszych beda mogly sie latwiej odnalezc na tym forum smile

pozdrowka
        elka
        • peleryna Re: Przerażające... 18.01.05, 19:40
          elza78 napisała:

> mnie niestety we wspomnianym przez was watku nerwy poniosly troche
          ostatnio smile
          (...)uwazalam na prawde piszac zeby
          > przypadkiem nie dostalo sie osobom ktore na to nie zasluguja, ale hmmm
          > wysylanie kogos "do garow" tylko z powodu tego ze prezentuje inne poglady
          jest
          > conajmniej prostackie...

ja uważam elzo, ze prostackie jest prostowanie kogos na siłę, tylko dlatego, ze
          ma inne poglądy. by nie być gołosłownym podaję link do naszej interesującej
          dyskusji, gdzie ty piszesz dość pogardliwie do mnie, choć ja nie zwracałam sie
          do ciebie wcześniej.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=19535423&a=19551598
      • peleryna Re: Przerażające... 18.01.05, 19:43
        elza78 napisała:

> ze chyba jakiekolwiek
        > odpowiedzi nie maja sensu, bo jak grochem o sciane, kontynuacja dyskusji tez
        > jest bez sensu bo chyba uwazaja ze maja jedyna prawdziwie wspaniala recepte
        na
        > zycie i to im pozwala traktowac wszystkich z gory jak smiecie...
        > nie wyprowadzajmy ich poprostu z bledu i ignorujmy takie idiotyzmy, bo szkoda
        > nerwow na takie pustoglowie
        > niestety niektorzy w kolejce po rozum dostali ostatni numerek u pana boga...

elzo, zastosuj sie do swoich dobrych rad i nie myśl, ze tylko ty masz rację a
        pozostali sa be.
    • el_jot Re: Przerażające... 18.01.05, 19:10
      Tylko, że mi nie chodzi o poglądy e_stelli, częśiowo sięz nimi zgadzam. Myslę,
      że nie ma w nich agresji i wulgarności, są one po prostu inne niż wszystkich i
      dlatego tak niektórych wkurzają.Mi chodzi o wulgarność i agresję co niektórych
      osób, jak np osoba spod nicku Niepytana. Udało mi się usunąć jej dwa postysmile)
      pełne wulgarności jakby wyjęte z ust meneli,chociaż niektórych meneli mogłabym
      urazić porównująć ich do niepytanej.
      • elza78 Re: Przerażające... 18.01.05, 19:14
        wydaje mi sie ze ta osoba to jakis prowokator, dla zartow wypisuje takie
        glupoty, spotkalam sie z tym nickiem na innym forum tez, i chyba tez niezbyt
        fajne epitety lecialy i ktos sie denerwowal ze chamsko itp...
        no reagowac trzeba, od tego chyba jest moderacja, zawsze mozna kogos takiego
        wywalic z forum na dobre...
        co do pogladow, to kazdy ma prawo miec jakie chce, ale nie powinno dochodzic do
        tego, ze ktos sie ma czuc gorszy bo nie mysli jak inni...
        poprostu szeroko rozumiana tolerancja smile
    • el_jot Re: Przerażające... 18.01.05, 19:16
      Acha, naprawdę nie rozumiem co siętak czepiacie e_stelli.Przeczytałam przed
      chwilą jej wątek o goleniu krocza i nie widzę w nim niczego do czego możnaby
      się przyczepić.
      • elza78 Re: Przerażające... 18.01.05, 19:22
        z tym goleniem sie juz watki pojawialy smile chyba dosc czesto poruszane to jest
        na tym forum smile no i znowu jest to temat gdzie jedni rzucaja sie na drugich z
        powodu tego ze jak uwazaja ich metoda jest najlepsza, a prawda jest poprostu
        taka ze jedni sie gola/depiluja, a inni nie, rzecz gustu
        nawet szpital daje swobode wyboru pod tym wzgledem..
      • elza78 Re: Przerażające... 18.01.05, 19:48
        a co do stelli to mam wrazenie ze momentami "podpuszcza" smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka