blondynka1 01.02.05, 21:48 WIEM ZE TEN MOTYW BYŁ JUZ PIORUSZANY ALE NIESTETY NIE MOGE ODNALEŻŚĆ GO NA FORUM, CHCIAŁABYM DOWIEDZIEC SIE GDZIE MOŻNA TAKA BUTELKE KUPIĆ Z GÓRY DZIĘKUJE GOSIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatamaroszek Re: BUTELKA HEIBERMANA- ZAKLINACZKI DZIECI 01.02.05, 22:16 www.sklep-med.pl/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=232&osCsid=cdcada931e06d57e29371d445c57b435 Odpowiedz Link Zgłoś
joagab Re: BUTELKA HEIBERMANA- ZAKLINACZKI DZIECI 01.02.05, 23:04 nie kupujcie tej butelki z tej podanej strony i nternetowej - bo to jest nieporozumienuie! nie dość że ktoś puścił hasło na forum ze to butelka habermana, to jesdzcze podał linka na butelkę dla dzieci z roszczepem podniebienia. potem dzwonią ze sklepu i pytają czy zmienić zamówinie na inne - zestwa smoczka - a to z kolei kosztuje 70 zł i moim zdaniem żadna rewelacja, nawet nie wiadomo czy to o tą butelkę chodzi, jestem tylko w plecy 70 zł, a taką butelkę można w hurtowni kupić o wile taniej !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaimichael Re: BUTELKA HEIBERMANA- ZAKLINACZKI DZIECI 02.02.05, 12:05 Ta butelka ze strony podanej wczesniej: www.sklep- med.pl/product_info.php/manufac turers_id/15/products_id/232, ta sama butelka o ktorej mowi Zaklinaczka. Na stronie firmy, ktora ja produkuje butelka opisana jest jako butelka pomocna przy karmieniu dzieci uposledzonych, z zaburzeniami nerwowo- miesniowymi, porazeniem mozgowym itp: www.medela.com/NewFiles/pdfs/Haberman_Inst.pdf. Zaklinaczka polecala butelke z innych powodow: ze dziecko musi ssac tak jak piers, bo mleko nie leci mu samo do gardla, nie rozleniwia sie na butelce i nie ma klopotu z powrotem do karmienia piersia, nie powoduje kolek, dziecko moze na chwile przestac ssac i pooddychac przez buzie bez zachlystniecia sie. Butelka Browna jest zupelnie inna i nie dziala tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
olagolab Re: BUTELKA HEIBERMANA- ZAKLINACZKI DZIECI 01.02.05, 22:52 mozna tez kupic w sklepie www.tomi.pl w wyszukiwarce wpisz "brown" inaczej trudno znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaimichael Re: BUTELKA HEIBERMANA- ZAKLINACZKI DZIECI 02.02.05, 12:06 Poza tym jak masz jeszcze czas do porodu kup ze Stanow- jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś