Dodaj do ulubionych

Ciekawostka o Lipcu

18.02.05, 19:55
Proponuję, nie przejmować się durnymi wpisami 18Lipca. Oto kwiatek z jej
wpisow (wątek dotyczy malych biustów) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
f=650&w=10954041&a=11163574. Twierdzi, że wykarmiła swoje dzieci? Dobre! Albo
ta kobieta jest chora, albo jest zwykla ściemniarą i oszustką. Załosna.
Obserwuj wątek
    • anastacia999 Re: Ciekawostka o Lipcu 18.02.05, 19:58
      Niestey link nie działa, to skopiowalam"
      Re: Do lipiec18
      Autor: Gość: 18lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 04.03.2004 14:34 + dodaj do ulubionych wątków
      zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
      mam dla Ciebie lepszą wiadomość. Ja już wykarmiłam swoje i co? i biust nadal w
      porządku. Nie pocieszaj sie sztucznie, bo nie każdej po dzieciach opada. mojej
      mamie tez nie opadł po 2 . dobre geny, pielegnacja i każda płaska przy mnie
      wysiada !

• mijaczek Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 02:23
        Przeczytalam ten watek i troche mnie zatkalo powiem szczerze... najlepsze jest
        to, ze najpierw pisze o tym, ze nigdy jej biust nie obwisnie, a za chwile
        przedrzeznia kogos - "nie boj, nam wszystkim kiedys obwisnie"
        Co za dwulicowa kobieta...
        • 18lipiec Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 09:05
          MIjaczku tak mi CIę żal. Wierzysz w coś czego nie jesteś pewna czy ja
          napisałam. To nie ja pisałam.Nie doszukuj się dwulicowości, to nie mój
          post.Równie dobrze ja mogę podpisywać się "mijaczek" i pisać bzdury.
    • gagunia Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 08:00
      a ja proponuje sie zbytnio nie ekscytowac ta wypowiedzia, bo nie masz podstaw do
      oskrzen, anastacia.
      nie widzalam, zeby lipiec kiedykolwek wypowiadala sie niezalogowana. to jest
      wypowiedz osoby nie zalogowanej, gdybys nie zauwazyla. mogl to napisac kazdy.
      nieladnie.
    • 18lipiec To jest bzdura a nie ciekawostka!!!!!!!!! 20.02.05, 09:03
      Nigdy tego nie napisałam. Musiałabym być nienormala by pisać że wykarmiłam
      swoje gdy wszędzie i powszechnie wiadomo że nie mam dzieci!

Boże jak niewiele trzeba pół inteligentnym osobom do ekscytacji!
      Swoją drogą autorko postu jak jesteś taka odważna to czemu znowu zmieniłaś
      nicka?
      • bolka1 Lipcu! 20.02.05, 09:10
        Moja droga trochę cię poczytałam przy różnych odpowiedziach
        Ja też kiedyś bardzo nie chciałam mieć dzieci.
        Teraz jestem w ciąży 19 tydz i jestem bardzo szcześliwa.
        Może kiedyś jak poczujesz ruchy twojego potomka w sobie zmieni się tobie
        perspektywa na różne rzeczy.
        Teraz życzę ci ciepła i więcej wyrozumiałości do zokrąglonych na Forum
        Pozdrawiam
        Bolka
        • 18lipiec Re: Lipcu! 20.02.05, 09:36
          Nie rozumiem o czym Ty do mnie piszesz.Hormony Ci poprzestawiały sposób
          czytania, myślenia czy co?
          Nie potrzebuję takich porad, do niczego one nie są potrzebne,a te gadanie o
          ruchach wcale nie mnie nie rusza. Więc może daj sobie spokój.
          • 18lipiec Re: Lipcu! 20.02.05, 09:37
            A co do wyrozumiałości...komuś tu jej napewno brak ale to napewno nie jestem ja.
            • hibou Re: Lipcu! 20.02.05, 09:42
              Lipiec i wyrozumiałość. Haha. Zajrzyj do slownika co to słowo oznacza.
              A tak w ogole lipiec to facet wedlug mnie i tyle.
              Pozdrawiam.
              • anastacia999 Re: Lipcu! 20.02.05, 09:50
                Lipiec - nie ściemniaj. W tym wątku, który przywołałam wypowiadalaś się też
                zalogowana, z pewnością zareagowałabyć gdyby nagle ktoś podszył się pod ciebie.
                A co cię obchodzi pod jakim nickiem piszę? Owszem, zmieniłam go, bo pod moim
                regularnym są zdjęcia moich dzieci, a strasznie bym nie chciała, żebyś je
                wyzywala od np. "grubych krow", co zwykłaś robić, gdy ci brakuje argumentow,
                Chyba nie zaprzeczysz znowu?
                • amelia42 Re: Lipcu! 20.02.05, 10:02
                  Dziewczyny czy wy nie widzicie że ten cały "Lipiec" to jakiś pieniacz i właśnie
                  o to mu chodzi żeby wywołać tu jakąś burzę bo go to po prostu bawi? Nie warto
                  sobie tym głowy zawracać.
                  Nie dziwi Was np. to co robi taka osoba jak lipiec na forum "ciąża i poród"?
                  Przecież ani nie jest w ciąży ani nie ma dzieci...
                  Po prostu musi się bardzo nudzić w domu skoro ją bawią takie marne dyskusje i
                  pyskówki.
                • 18lipiec Re: Lipcu! 20.02.05, 10:07
                  anastacia999 napisała:

> Lipiec - nie ściemniaj.

Kobieto.Czy Tobie brak logicznego rozumowania. Od moich początków na forum
                  zawsze pisałam że nie mam dzieci.Po co potem mialabym pisac że karmiłam?Poza
                  tym adres IP nie jest mój. Nawet jakbym napisałam jako ja niezalogowana
                  miałabym inny adres IP.

W tym wątku, który przywołałam wypowiadalaś się też
                  > zalogowana, z pewnością zareagowałabyć gdyby nagle ktoś podszył się pod
                  ciebie.

Nie zareagowałam bo albo nie zauważyłam ,albo mi się nie chciało, albo po
                  prostu więcej się tam nie pojawiałam. Nie pamiętam jak to było, ale jestem
                  pewna co piszę i wiem że nie pisałabym takich bzdur!Wszak wiem, że wywiad
                  działa i w razie co wyciągane są z wyszukiwarki moje "mroczne sekrety".

>
                  > A co cię obchodzi pod jakim nickiem piszę? Owszem, zmieniłam go, bo pod moim
                  > regularnym są zdjęcia moich dzieci, a strasznie bym nie chciała, żebyś je
                  > wyzywala od np. "grubych krow", co zwykłaś robić, gdy ci brakuje argumentow,
                  > Chyba nie zaprzeczysz znowu?

Zmieniania nicka to tchórzostwo. Łatwo kogoś powyzywać jak się nie pisze pod
                  swoim nickiem. Normalne.
                  • anastacia999 Re: Lipcu! 20.02.05, 10:16
                    To nie tchorzostwo, tylko ochrona własnego dziecka. Zdaje się nawet, że to
                    była "gruba wściekła krowa". Mnie mozesz zwyzywać ile tylko chcesz, ale dzieci
                    nie będę narażac na ataki jakiejś frustratki (frustrata?)
                    • 18lipiec Re: Lipcu! 20.02.05, 10:24
                      Mów co chcesz.Mogłaś usunąc zdjęcia i pisac pod swoim nickiem. To by była
                      ochrona dzieci i odwaga, a tak to Tchórzostwo przez duze T. Nie sztuka być
                      odważną gdy nikt nie wie kim jestes.
                      • anastacia999 Re: Lipcu! 20.02.05, 10:30
                        Lipiec, bawisz mnie i wyraźnie szukasz tematu zastępczego, myślisz, że nas
                        zagadzasz? Dlaczego miałabym usuwac zdjęcia, to raz? po drugie, przecież i tak
                        byś je znalazła w innym poście, A po trzecie możesz mnie nazywać tchórzem przez
                        małe i duże t, bo twoja opinia nic dla mnie znaczy,
                        • 18lipiec Re: Lipcu! 20.02.05, 10:33
                          Dla mnie Twoja opinia też nic nie znaczy, ale jesli moja dla Ciebie jest niczym
                          nie zmieniałabyś nicka, nie chowałabys dzieci, które notabene mało mnie
                          interesują. Nie szukam tematu zastępczego. Po prostu walnęłaś gafę i tylko
                          staram się Ci to pokazać ale nie przyjmujesz tego do siebie.
                    • martajakimowicz Re: Lipcu! 20.02.05, 21:04
                      Ludzie,nie sadzilam ze na forum mozna czytac takie przykre rzeczy.Wchodzac na
                      lipiec,mialam nadzieje,ze pisza tu kobiety ktore maja termin na lipiec.Co za
                      bzdury,czy piersi po karmieniu opadna,czy nie,a niech opadaja!!!!.CZy macie
                      jakies inne problemy.Przejmujecie sie pie..mi ze tak napisze brzydko.Dla
                      mnie nie ma znaczenia ile przytyje i czy piersi mi opadna,chce urodzic zdrowe
                      dziecko,marze o tym w kazdej chwili.Czekasm na rezultat amniopunkcji,czy
                      dziecko ma zespol downa,czy nie?I powiem wam ze poswiecila bym wiele,piersi
                      takze,by tylko moje dziecko bylo zdrowe.Przestancie sie klocic.
                      Z powazaniem Marta Jakimowicz
              • 18lipiec Re: Lipcu! 20.02.05, 10:04
                Wow! Też mi pojechałaś. Facet. Nie , nie jestem facet.
    • luxfera1 Prosba o oswiecenie 20.02.05, 09:45
      Moze mam cos na oczach ale w jaki sposob mozna sie tu wpisac bez zalogowania???
      • 18lipiec Re: Prosba o oswiecenie 20.02.05, 10:08
        Zwyczajnie można. Może nie na tym forum, ale na jakimś napewno. Wiele czasu
        pisałam niezalogowana, dopóki nie nadalam sobie nicka - nie zmieniam go.
    • 18lipiec tchórzliwa anastazjo! 20.02.05, 10:31
      Autor: Gość: 18lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 04.03.2004 14:34 + dodaj do ulubionych wątków
      zarchiwizowany

4 marca 2004 o 14.34 byłam w pracy.Jeśli pisałabym niezalogowana z pracy
      napewno nie byłoby takiego IP. Jak się doszukasz to znajdziesz. Wtedy może
      skumasz jak głupią rzecz popełniłaś...heh
      • anastacia999 Re: tchórzliwa anastazjo! 20.02.05, 10:38
        Lipec, nie tłumacz się, tylko winni sie tłumaczą. Ale się przejęłaś.
        • 18lipiec Re: tchórzliwa anastazjo! 20.02.05, 10:42
          No, w koncu skumałaś że popełniłaś błąd. Cieszę się.Szkoda tylko że przyznać
          się nie umiesz.18lipców może byc 1000, więc szkoda twojego czasu było na
          wyszukiwanie tego czego nie napisałam.

Poza tym nie tłumacze się - nie lubię jak mi się zarzuca coś czego nie
          zrobilam, nie napisalam.
          • anastacia999 Lipiec 20.02.05, 10:46
            Lipec coraz bardziej mnie bawisz. Skumałam tylko to, że coraz mętniej się
            tłumaczysz. Skąd ja mam niby wiedzię jaki ty masz IP w pracy, i co robiłaś tak
            naprawde jakiegoś dnia. Myślę,że pora skończyć tę dyskusję. Z mojej strony
            logout.A ty idź pooglądaj Miriam.
            • 18lipiec Anastacia 20.02.05, 18:48
              Skoro "skąd możesz wiedzieć czy to ja" czemu sugerujesz że to JA? Nie potrafię
              tego pojąć.
    • amelia42 Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 15:44
      Ciekawostka, ciekawostka... a więcej takich ciekawostek można sobie poczytać w
      innym wątku,hehe. Czy może tamtych postów też nie napisałaś??
      • 18lipiec Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 18:49
        Pisałam zalogowana i cieszę się że moje posty są dla Ciebie ciekawostką. Nie
        ma co ,zainteresowania to Ty masz...
        • andaba Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 21:08
          Awanturnica to z Lipca jest, nie da się ukryć, ale nigdy nie twierdziła, ze ma
          dzieci. Na niektórych forach jako gość mozna wpisać wszystko. Nick mam na myśli.
          • 18lipiec andaba 20.02.05, 21:27
            awanturnica jestem ale tylko ja? sama? sama ze sobą sie awanturuję?
            • andaba Re: andaba 20.02.05, 21:31
              18lipiec napisała:

> awanturnica jestem ale tylko ja? sama? sama ze sobą sie awanturuję?

No sama to nie, ale czepiasz sie, a zwłaszcza tej joasiiik trochę przesadnie.
              • 18lipiec Re: andaba 20.02.05, 21:37
                Teraz to przesadzilaś.
        • amelia42 Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 07:28
          Tak lipcu, do Twojej wiadomości podaję że ciekawostką jest dla mnie wpływ
          głupoty na zachowanie człowieka, chociaż w Twoim przypadku będzie to raczej
          choroba psychiczna, której jednak leczeniem nie będę się zajmować bo psychiatrą
          nie jestembig_grin
          A może uleczy Cię któryś z seriali lub Miriamsmile)
          • 18lipiec Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 08:26
            Hahhahahaa dobre!!!!!!!!!
    • magdek2 Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 21:29
      no fakt wszędzie jej pełno, ale może po prostu na przyszłość ją ignorujmy, bo
      szkoda czasu na dyskusje... ja się zastanawiam co w ogóle Szanowna Pani porabia
      na tym forum czy na w oczekiwaniu, skoro głośno manifestuje, że dzieci nie ma i
      na razie w ciaży nie jest... czyżby aż tyle miała czasu na dyskusje ? bo że
      wszystkie "nieroby" wink w ciąży mają to jest oczywiste, już zostałyśmy
      uświadomione, popieram propozycję Anastacia999, żeby tymi wpisami po prostu się
      nie przejmować, a swoją droga nasze hormony "ciążowe" to pikuś przy hormonach
      niektórych... wink
      • mijaczek Re: Ciekawostka o Lipcu 20.02.05, 23:43
        A ja uwazam, ze to caly czas byl lipiec w tamtym watku... ten sam styl pisania,
        co z tego, ze wylogowana?
        Rzadko kiedy osoby takie jak lipiec porzucaja tak ciekawe i atrakcyjne watki...
        No ale nie wazne... juz wam mowilam - z lipcem nie ma dyskusji... za to
        przytocze wam powiedzenie mojego brata - mowic do d.py to cie osra... i tak to
        wlasnie lipiec dziala...z tymze ja juz mam dosc twojego BS...
        • 18lipiec Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 08:23
          Źle uważasz.Nie jestem schizofreniczką, jak nie mam dzieci to nie piszę że mam.
          Proste.
      • grochalcia Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 08:35
        swego czasu na forum buszowala zalotnica i wypisz wymaluj uzywala podobnych
        frazesow.
        • 18lipiec Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 10:27
          Taaa powiedzcie jeszcze że jestem zalotnicą.
    • niepytana Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 04:11
      Jest takie forum "Macierzynstwo leki i obawy" gdzie przychodzi wiele osob nie
      po to zeby bynajmniej sie podzielic lekami i obawami, chociaz takie osoby tam
      rowniez sa. Jest tam wiele kobiet ktore juz sa w/g mnie podstarzale, z tego w
      jakim stylu pisza widac ze nie maja stalego partnera, zyja w samotnosci i
      szanse na posiadanie wlasnego dziecka nie widza i czesto jedna druga utwierdza
      w przekonaniach ze bycie matka jest zle, niewygodne, meczace i same negatywne
      rzeczy a same dzieci sa wstretne, trutnie, niewdzieczne, itd. ze porod i
      karmienie piersia sa obrzydliwe itd. Z niektorymi opiniami potrafie sie
      czesciowo zgodzic, ale przerazajace jest dla mnie ze te kobiety spedzaja
      niesamowita ilosc czasu na forach dla matek lub przyszlych matek skoro ich to
      nie ciagnie i nigdy nie czeka. Czesto pojawiaja sie tam komentarze na temat
      tych wlasnie forow "matkowych" i matki te sa przedstawiane czesto jako jakies
      ciemne nawiedzone istoty ktore zglupialy na punkcie macierzynstwa a tak
      naprawde to dzieje im sie wielka krzywda bo przytyja, zostwi czy zdradzi w
      koncu je ich facet, sflaczeja im piersi i wogole koniec swiata. Chcialam
      zaznaczyc ze jest tam wiele ok dziewczyn i mozna sobie fajnie pogadac, ale
      niektore poprostu mnie zadziwiaja ze niedosc ze dzieci nie maja i sie tymi
      sprawami niby nie interesuja to wertuja przez forum o ciazy po to zeby
      krytykowac macierzynstwo. O osobie 18lipiec nie wiem wiele. Wpisala sie raz na
      moj watek o mezczyznach i macierzynstwie w taki sposob ze glupota z mojej
      strony bylby jakikolwiek komentarz. Poprostu wygladalo na glupia zaczepke. Po
      tym jak ja opisalam o opiekunczosci mojego meza wzgledem dzieci i zadalam
      pytanie czy istnieje cos takiego jak instynkt u mezczyzn jej odpowiedz brzmiala
      (Nie cytuje) Nie maja i go nie potrzebuja. W jednym zdaniu. Zupelnie jakby
      chciala mnie sprowokowac do odpowiedzi kontra bo przeciez moj maz niby ten
      instynkt ma. Ja jej nawet nie odpowiadalam bo po cholere. Czy 18lipiec to tylko
      18lipiec watpie i nie ma sensu uruchamianie wyszukiwarki. Zauwazcie ze
      conajmniej raz na miesiac pojawia sie na tym forum kontrowersyjny watek a to o
      jedzeniu lozyska, a to o "glupich porodach rodzinnych" ktory powoduje burze na
      forum i wyzwala co najgorsze w normalnych psychicznie ludziach. Moja rada: NIE
      KARMIC TROLLA!!!!! Juz to wczesniej pisalam na ktoryms z tych "glupawych"
      watkow. Te zfrustrowane bezdzietne podstarzale panny beda sie tu zjawiac tak
      czy tak co jakis czas pod innymi nickami, z nowymi bulwersujacymi tematami i
      tylko czekaja na rozciaganie watkow do kilku stron. Sprawiacie im zapewne
      sadysfakcje odpowiadajac na kazdy ich glupi post. Ich problem polega na tym ze
      jak je zignorujecie to nie beda mogly sobie odreagowac i beda sie musialy
      grzecznie klepac po plecach z innymi frustratkami bezdzietnymi na innym forum.
      Wymra one natomiast tutaj smiercia naturalna jak spotkaja sie z kompletnym
      brakiem reakcji. To moja rada, a Wy zrobicie jak chcecie. Wy sie powinniscie
      cieszyc. Oczekujecie upragnionych dzieci, a zajsc w ciaze to nielada sukces dla
      wielu. One rowniez o tym wiedza, te prowokatorki. Cale szczescie na tym forum
      jest bezwzgledna przewaga osob psychicznie zdrowych i zyczliwych, a wiec mozna
      spokojnie idiotyzmy wszelkie ignorowac. Pozdrawiam wszystkie fajne babki.
      PS. Rowniez uwazam ze 18lipiec to 18lipiec zalogowany czy nie. Coz by to byl za
      przewielki zbieg okolicznosci. Jezeli w dziewczynie zostalo jeszcze za grosz
      wlasnej dumy to da sobie juz spokoj z tymi klamstwami. Akurat 18lipiec i akurat
      cos dodal odnosnie macierzynstwa. No prosze. A to przeciez nie ona. Taaaaa....
      • 18lipiec Po pierwsze 21.02.05, 08:26
        Nie chciałam Cię sprowokować.Po prostu uważam że mężczyźni nie mają instynktu,
        nie potrzebują dzieci tak jak kobiety i nie mając dzieci zyją sobie szczęsliwie.

Po drugie to nie byłam ja. Zauważ że jak ktoś chce komuś zrobić coś niemilego
        właśnie tak robi. Ten post nie był przypadkowy, własnie chodziło o to by
        napisał to lipiec i wlasnie w tym temacie.
        Jednak ja nigdy nie pisałam że mam dzieci i tego się trzymam. Z resztą to nie
        moje IP powtarzam.
      • elza78 Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 12:06
        niepytana napisała:

> NIE KARMIC TROLLA!!!!!

hiehie, spadlam z krzesla normalnie, jakze trafne okreslenie smile ubawilo mnie na
        maksa, ja sie pod trollem tez podpisuje zeby nie karmic, to z glodu zdechnie wink
        wrocmy lepiej do milszych tematow mamuski wink

pozdrowka
        elka
        • 18lipiec Re: Ciekawostka o Lipcu 21.02.05, 12:27
          a ty dalej nie możesz się powstrzymać by nie pisać..oj oj oj
        • szpiczak Re: Ciekawostka o Lipcu 23.02.05, 14:59
          ladna popularnosc smile
          • 18lipiec Re: Ciekawostka o Lipcu 23.02.05, 15:07
            przywykłam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka