karolcia-jm 06.03.05, 18:35 Coprawda mam jeszcze nie jestem, ale juz niedluga nia bede. Dlatego mam pytanie do juz doswiadczonych mam - czy warto kupic taka poduszke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzz12 Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 06.03.05, 20:45 eee... po co? zbedny bajer.. nawet po cc. Odpowiedz Link Zgłoś
verdun Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 07.03.05, 11:41 Powiem szczerze,szkoda kasy,lepiej kup coś dla malucha.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mamamartusi Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 06.03.05, 21:45 Ja na poczatku czesto karmilam, uzywajac tej poduszki, ale potem wygodniej mi bylo bez. Jednakze poduszke wykorzystuje bardzo czesto, mozna wygodnie sie na niej polozyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamoron Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 07.03.05, 08:52 Ja mam poduszkę do karmienia i w dzień zawsze karmię na niej bąbla - już 4,5 mies. Jak dla mnie jest rewelacyjna.Tylko ja mam taką krótką - no nie wiem koło 60cm, bo są też ponoć takie ponad 1m i to ponoć pomyłka - są do niczego. W szpitalu w którym rodziłam takie bpoduszku były w salach i można je było wypróbować - wypróbowałam i stwierdziłam, że to świetna sprawa. No, ale każdy ma inną technikę karmienia, więć jednym się przydaje, innym pewno nie. Pozdrawiem! Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 07.03.05, 11:35 ja karmiłam na początku na leżąco, bez poduszki (po cc) a potem wogóle w różnych pozach i miejscach, czasem nawet idąc. zbędna moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 07.03.05, 12:13 Dla jednego dziecka wg mnie nie warto- szkoda kasy. Dla bliźniaków to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 03.04.05, 16:35 a ja wlasnie kupilam i jestem zachwycona- bo nie musze sobie ustawiac 10 innych poduszek domowych, co to sie wysuwaly spod dziecka. karmilam jakis czas tylko na lezaco, ale zalecane jest zmienianie pozycji, wiec poduszka uwazam rewelacyjna! ja mam taka dluga - na poczatku myslalam, ze jest do niczego, ale jednak mi sie podoba- moge sie nia owinac i sie o nia oprzec i jednoczesnie z przodu ulozyc pod Malucha. zaplacilam 30 zl, wiecmysle ze to nie majatek, skoro cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-in-spe Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 03.04.05, 20:39 Ja już jestem zachwycona, bo sobie podkładam pod plecy i nareszcie jest mi wygodnie, w ciąży też się świetnie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: PODUSZKA DO KARMIENIA - WARTO ????? 03.04.05, 21:27 Co to takiego i czym się różni od zwykłej poduszki? Odpowiedz Link Zgłoś