ela73 16.03.05, 10:11 Dzisiaj mam 19 dzień cyklu - mrowienie i bóle podbrzusza, brak apetytu, mdłości. Czy jest sens stosować test Quick viu, czy jeszcze powinnam parę dni poczekac? Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamka22 Re: test quick viu 16.03.05, 11:04 Poczekaj jeszcze troche. Wiem, że człowik jest niecierpliwy, ale zrób najwczesniej 2 dni przed spodziewaną miesiączką, a najlepiej w jej przewidywanym dniu. mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: test quick viu 16.03.05, 11:09 zgadzam się - ja zrobiłam test chyba w 26dc przy normalnie 28-30 dniowych i mi druga kreseczka pojawiła się po jakiś 20 minutach - właściwie nie kreseczka tylko jej cień i dopiero po dniu spodziewanej @ pojawiła się już wyraźna - więc jest duże prawdopodobieństwo że test Ci nie wyjdzie bo jest za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
ela73 Re: test quick viu 16.03.05, 11:12 Szkoda, że radzicie poczekać. To jeszcze minimum 10 dni, a ja nigdy nie miałam takich objawów, boję się, że może coś złego się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: test quick viu 25.03.05, 20:22 ja wlasnie ten test zrobilam 3 dni przed spodziewana miesiaczka bolaly mnie strasznie piersi i domyslalam sie ze to moze byc to i wyszedl odrazu prawidlowy teraz jestem juz w 26 tyg pozdrawiam ja i brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
gukinga Re: test quick viu 16.03.05, 11:18 mamka22 ma racje po co kupowac później jeszcze jeden test, lepiej poczekac kilka dni. Ja równiez robiłam test Quick viu w dniu planowanego okresu i zobaczyłam upragnione dwie kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
oniszka Re: test quick viu 16.03.05, 13:26 Ja wypróbowałam wiele testów i ten jest najleprzy mi pokazał ciąże 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Ale jesli chcesz mieć 100% pewność że Ci wyjdzie może poczekaj bo poziom hormonu odpowiadającego wynikowi testu u róznych kobiet jest różna, choć mi wyszedł tak jak wspomniałam pare dni przed okresem.Pozdrawiam :- )) i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
ela73 Re: test quick viu 16.03.05, 13:42 Niestety wiem, że powinnam poczekać Dzisiaj kupię test, ale sprawdzę w 25 dc, czyli 22 lub 23 marca. Zobaczymy, mam nadzieję, że się uda. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek_76 Re: test quick viu 25.03.05, 18:42 ela73 i co , zrobiłaś ten test? ja tez juz bym chciała ale chyba jeszcze za wcześnie; pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ela73 Re: test quick viu 25.03.05, 19:06 nie zrobiłam - poczekam do 31 dc, czyli zrobię dopiero we wtorek. Boją się, że będzie negatywny i boję się, że pozytywny. Miłych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia81 Re: test quick viu 25.03.05, 20:17 Nie czekaj, co ma byc to bedzie. Pomysl sobie ze jak ci wyjdzie pozytywny to beda to twoje najszczesliwsze swieta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ela73 udało się :-))) 29.03.05, 20:30 Zgodnie z obietnicą dzisiaj w 32 dc wykonałam test. Wow, jeszcze nie mogę uwierzyć - dwie grube krechy. Jednocześnie się cieszę i martwię, ale chyba głównie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia81 Re: udało się :-))) 29.03.05, 20:38 Wielkie gratulacje )))) marcia 6 tc Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 do elza 73 26.03.05, 15:41 elza kiedy dokladnie powinnas dostac okres bo0 te testy co kupilas sa jednymi z najczullszyuch testow do 4 dni przed okresem pokaza ja jak pisalam wczesniej zrobilam 3 dni przed i wyszlo pozytywnie potem kolezanka mnie namowila na beta hcg i zrobilm i na tym nie wyszlo wiec test qik jest czulszy przez mocz niz hcg bo na hcg wychodzi ciaza dopiero po 3 tygodniu jej trwania to sie dowiedzialam dopiero od gin pozniej nikt mnie wczesniej nie uswiadomil i stracilam 40 zl niestety pozdrawiam ja bym nie wytrzymala tez bym zrobila papapa pozdrawiam asia i 26 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
ela73 Re: do elza 73 27.03.05, 08:14 Chyba jednak nici z marcowych starań - dzisiaj strasznie boli mnie brzuch, tak jak zawsze kiedy miałam dostać @. Szkoda. Ale to dopiero pierwszy cykl starań, więc będziemy próbować dalej. Odpowiedz Link Zgłoś