aga997 16.03.05, 18:20 jestem w 37 tc i od kilku dni odczuwam ból w okolicy pępka co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabiska Re: ból w okolicy pępka 16.03.05, 19:14 Ja tez mam cos takiego, jakby promieniujacy bol. Lekarz mi mowil, ze to nic takiego, tak moze byc. Tylko, ze ja jestem dowiero w 17 tc. Nie wiem jak to wyglada w koncowce. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
figa771 Re: ból w okolicy pępka 16.03.05, 19:19 Hej! Jestem w 31 tyg. i tez od jakiegos czasu mam takie bole,jeszcze nie zdazyłam zapytac gina o przyczyne...Ale skoro nie tylko ja,wiec chyba nie mamy sie czym martwic.To zapewne efekt powiekszania sie macicy...? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
margin1 Re: ból w okolicy pępka 16.03.05, 20:10 Niczym się ni martwcie, tak bywa. Ja tez tak miałam nawet nie mogłam niczego dotykać brzuchem, bo bolał mnie pępek. Urodziłam śliczne, zdrowe dziecko, czego i Wam życzę z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: ból w okolicy pępka 16.03.05, 21:56 Ja też miewam takie bóle Dobrze,że niegroźne! Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 Re: ból w okolicy pępka 17.03.05, 08:14 czesc dziewczyny - ja rowniez mialam nagle, krotkie bole jakby klucie w okoicach pepka. Zartowalam sobie, ze dziecko ciagnie mnie za pepowine, ale zapytalam poloznej i ona to potwierdzila. Dzidzia nie ma zadnych zabawek, wiec musi czyms sie bawic i do tego uzywa naszej pepowiny, a to ze nas to boli, to dzidzki maja w noskach Mozna tez odczuwac w samym dole brzucha cos w rodzaju trzepotania i to tez podobo jest zabawa pepowina. Odpowiedz Link Zgłoś