sanna1 20.03.05, 20:02 Dziewczyny Jak często jeździcie na KTG w 39-40 t.c.? Ja jeszcze nie byłam na KTG, ale czytam tu i tam, że wy robicie to badanie. Czy jeździcie bezpośrednio do szpitala i prosicie o KTG? Niedoinformowana Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: KTG 39-40 t.c. 20.03.05, 20:10 ja widzialam sie z ginem we wtorek, bylam wtedy w 37 tc i stwierdzil rozwarcie na 1.5 cm. spytalam o ktg i dowiedzialam sie, ze po pierwsze w szpitalu w ktorym chce rodzic jest platne- 50 zł, a po drugie na razie dzidzia nie jest przenoszona a ciaza prawidlowa wiec nie ma po co go robic. powiedzial, tez ze odchodzi sie od czestego robienia ktg. nie wiem czy to prawda, ale mam do niego zaufanie wiec na razie nie fikam pozdr magda 38 tc Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Do Mazuby 20.03.05, 23:16 Ktg płatne 50 złotych??? Boże, za co, za zużycie aparatu?! Załamałaś mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: Do Mazuby 20.03.05, 23:36 nie wiem jakie zuzycie bo nigdy nie mialam, ale wiem, ze w jednym szpitalu u nas zrobili oplate za ktg 10 zl a w moim 50 wlasnie. to podobno dosyc nowe zmiany z tym placeniem za ktg. pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: KTG 39-40 t.c. 21.03.05, 02:23 Drogi ten twój szpital. U mojego lekarza (który za wizytę bierze 7 dych) KTG kosztuje 1 dychę. Odpowiedz Link Zgłoś
aluu Re: KTG 39-40 t.c. 21.03.05, 08:44 Lekarz do którego chodzę na wizyty umówił się ze mną w szpitalu na pierwsze KTG dopiero w wyznaczonym dniu porodu, tj. 29 III (akurat ma dyżur, hi hi hi). Nie sądzę, żeby Mały akurat z tego dnia skorzystał... U mnie oprócz typowych bóli jak przed @ cisza. Oczywiście, gdybym nie czuła ruchów maleństwa, to mam jechać i sprawdzić bez umawiania się. U nas KTG gratis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka190 Re: KTG 39-40 t.c. 21.03.05, 08:50 Ja miałam raz robione KTG w szpitalu, miałam skierowanie od mojego lekarza. Na wczoraj miałam termin i pojechałam do szpitala,żeby wykonać to badanie powiedziano mi że KTG 7 dni po terminie i koniecznie ze skierowaniem. Strasznie się wkurzyłam, bo słyszałam że na końcówce dzieczyny robią to badanie co dwa dni. Na razie mały kopie, więc aż tak bardzo się nie denerwuje. Ale pójdę do mojego lekareza i dowiem się jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś