strega2 Re: Swędzące brodawki 04.04.05, 11:50 tak,swędzą. Są dni że badrziej a są dni że mniej.A jak niekiedy dziwnie wyglądaja... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Swędzące brodawki 04.04.05, 12:58 staraj sie nie myc mydlem lub wysuszajacym zelem pod prysznic, dobry jest olejek pod prysznic nivea, wtedy jest lepiej, nie swedzi tak po 25 tygodniu swedza nie tylko brodawki ale i brzuch np - tma gdzie sie skora naciaga, wiec lepiej sie zaopatrzyc w takie specyfiki do mycia, poza tym natluszczanie, linomag mozna uzywac do brodawek samych, albo zwyklego balsamu do ciala... pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: Swędzące brodawki 04.04.05, 13:01 hehhe mnie niedosc ze swedza brodawki to i brzuszek i plecy z tylu ramiona dokladnie niedosc tego sutki mam jak murzynka zawsze takie chcialam miec sa takie wyraziste i ciemne brdziej ukrwione dlatego swedza ja smaruje sie rano balsamem niwea do suchej skory a wiedzorej gerberem na rozstepy i pomaga choc czasem swedzi i ofc nie myj sie mydlem bo to wysusza skore pozdrawiam asia i 27 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Swędzące brodawki 04.04.05, 13:16 mnie tez wszystko tak swedzialo puki wlasnie nie kupilam tego olejku do mycia nivea, w sumie kosztuje troche wiecej niz normalny zel pod prysznic, ale to strzal w dziesiatke, nie swedzi juz odkad sie nim myje Odpowiedz Link Zgłoś