e-gosiek 11.04.05, 11:43 Kiedy lekarze kierują na CC ze względu na zdrowie kobiety? Czytałam coś,że ma na to wpływ wada wzroku - czy to prawda? Czy są też inne przeciwskazania naturalnego porodu???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj Re: Kiedy CC? 11.04.05, 11:51 Ja mam skierowanie na cc: -9 dioptrii oczy i degeneracja siatkówki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Kiedy CC? 11.04.05, 12:30 e-gosiek napisała: > Kiedy lekarze kierują na CC ze względu na zdrowie kobiety? Czytałam coś,że ma > na to wpływ wada wzroku - czy to prawda? Bardziej stan siatkówki niż wada wzroku > Czy są też inne przeciwskazania > naturalnego porodu???????? Mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: Kiedy CC? 11.04.05, 13:31 Ja miałam cc ze względu na duże wymiary płodu no i malemu nie śpieszyło się na świat, byłam 9 dni po terminie i w ten sposób wywołano poród. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1122 Re: Kiedy CC? 11.04.05, 13:35 ja miałam ze względu na nadciśnienie tetnicze Odpowiedz Link Zgłoś
aniawroclaw1 Re: Kiedy CC? 11.04.05, 14:26 u mnie CC było koniecznie ze względu na ułożenie pośladkowe dziecka. Bardzo sobie chwalę poród przez cc i przy następnych dziecku ( jeśli nie będzie przeciwskazań ) będę starała się aby załatwić jdnak taką metodę porodu. Pozdrawiaam przyszłe Mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
e-gosiek Re: Kiedy CC? 11.04.05, 14:46 Bardzo dziękuje za Wasze odpowiedzi A czy można zazyczyć sobie CC- czy takż decyzje moze podjąc przyszła mama , czy też musi to być zalecenie lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
robbi2 Re: Kiedy CC? 11.04.05, 16:05 Można sobie zażyczyć cc. W prywatnych klinikach robią cc na życzenie pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś