Dodaj do ulubionych

BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :(

14.04.05, 08:41
Dziewczyny wieczorami musze lezec bo tak potwornie mnie ciagnie i boli brzuch
w dole i na bokach. Czy to normalne?Mam wrazenie ze mi sie zaraz brzuch
odkklei....i odpadnie...
Obserwuj wątek
    • ciszyma Re: BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :( 14.04.05, 09:15
      Nie wiem czy to do końca normalne. Mniej więcej w tym samym okresie też tak
      miałam, ból w podbrzuszu jak przy okresie, po bokach aż do bioder. Kiedy przy
      wizycie zgłosiłam to mojemu lekarzowi to nie miał szczęśliwej miny, ale zaraz
      zbadał mi szyjkę i okazało się że wszystko jest "pozamykane i twarde". Mniej
      więcej od 27 tc nie mam juz takich bóli i jestem spokojna. Wiesz co jeśli masz
      mozliwość sprawdzić czy nic w tym czasie się nie dzieje od tych dolegliwości,
      to na pewno będziesz spokojniejsza. Wierzę,że będzie dobrze i z całego serca Ci
      tego życzę
      Marzena i Tymoteusz 32 tc
    • fifinka2 Re: BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :( 14.04.05, 13:09
      hop
    • fasola25 chyba nie musisz sie martwic 14.04.05, 14:23
      w tym okresie ciazy (choc u niektorych wczesniej) moga to byc wiezadla ktore
      przytrzymuja macice
      ich rozciaganie powoduje takie bole, wlasnie w miejscu, ktore opisujesz
      najczesciej pomaga no-spa
      ale najlepiej jest skontaktowac sie z lekarzem
      glowa do gory
      • zabiska Re: chyba nie musisz sie martwic 14.04.05, 22:40
        Wlasnie bylam dzisiaj na wizycie i mowilam mojemu ginowi, bo mam to samo albo
        cos podobnego. Niekiedy to jest bol z boku albo na srodku. Chyba chodzi o te
        wiazadla macicy (onasie naciaga), a poza tym jest coraz wieksze parcie na
        pecherz. Mam takze uczucie ciaglego pelnego pecherza. Biore nospe i dodatkowo
        dal mi jeszcze inne tabletki rozluzniajace. Musiamy to jakos przetrzymac.
    • kredko Re: BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :( 14.04.05, 23:10
      proponuję no-spe pomaga i nie szkodzi w ciaży(tak zalecił mi mój ginekolog)i
      dodatkowo 3*dziennie magnez ja brałam magne-B6 też działą rozkurczowo
      • pimpek_sadelko Re: BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :( 15.04.05, 08:08
        ja poczulam cos poddobnego tydzien temu wsobote. nospa byla za slaba, skonczylo
        sie na papawerynie w pupe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka