fifinka2 14.04.05, 08:41 Dziewczyny wieczorami musze lezec bo tak potwornie mnie ciagnie i boli brzuch w dole i na bokach. Czy to normalne?Mam wrazenie ze mi sie zaraz brzuch odkklei....i odpadnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciszyma Re: BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :( 14.04.05, 09:15 Nie wiem czy to do końca normalne. Mniej więcej w tym samym okresie też tak miałam, ból w podbrzuszu jak przy okresie, po bokach aż do bioder. Kiedy przy wizycie zgłosiłam to mojemu lekarzowi to nie miał szczęśliwej miny, ale zaraz zbadał mi szyjkę i okazało się że wszystko jest "pozamykane i twarde". Mniej więcej od 27 tc nie mam juz takich bóli i jestem spokojna. Wiesz co jeśli masz mozliwość sprawdzić czy nic w tym czasie się nie dzieje od tych dolegliwości, to na pewno będziesz spokojniejsza. Wierzę,że będzie dobrze i z całego serca Ci tego życzę Marzena i Tymoteusz 32 tc Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 chyba nie musisz sie martwic 14.04.05, 14:23 w tym okresie ciazy (choc u niektorych wczesniej) moga to byc wiezadla ktore przytrzymuja macice ich rozciaganie powoduje takie bole, wlasnie w miejscu, ktore opisujesz najczesciej pomaga no-spa ale najlepiej jest skontaktowac sie z lekarzem glowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: chyba nie musisz sie martwic 14.04.05, 22:40 Wlasnie bylam dzisiaj na wizycie i mowilam mojemu ginowi, bo mam to samo albo cos podobnego. Niekiedy to jest bol z boku albo na srodku. Chyba chodzi o te wiazadla macicy (onasie naciaga), a poza tym jest coraz wieksze parcie na pecherz. Mam takze uczucie ciaglego pelnego pecherza. Biore nospe i dodatkowo dal mi jeszcze inne tabletki rozluzniajace. Musiamy to jakos przetrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
kredko Re: BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :( 14.04.05, 23:10 proponuję no-spe pomaga i nie szkodzi w ciaży(tak zalecił mi mój ginekolog)i dodatkowo 3*dziennie magnez ja brałam magne-B6 też działą rozkurczowo Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: BOLE W PODBRZUSZU 22 TYDZ :( 15.04.05, 08:08 ja poczulam cos poddobnego tydzien temu wsobote. nospa byla za slaba, skonczylo sie na papawerynie w pupe. Odpowiedz Link Zgłoś