tulippan 19.05.05, 15:09 jak czesto rusza sie wasz maluszek? jak dlugo? moj ma rozne dni, czasem 4 godz caly czas, czasami ma dzien ze kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9710 Re: ruchy dzidzi 19.05.05, 15:19 ja mój brzuszek (23tc) wiecej czuję, niż nie czuję. nie liczę ruchów, ale dziś rano ryknęłam na męża i efekt: dzidziuś mało sie rusza.dopiero parę min temu się rozkręciło. juz sie nie dam sprowokować, bo ono sie boi. zazwyczaj najmocniej wiercipięci się po jedzonku i po spacerku. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: ruchy dzidzi 19.05.05, 15:44 buu.. mamy już 22tydzień, od jakiechś 2chyba tygodni czuję w bzuchu coś dziwnego.. ale to bardzo delikatne i podobne zupełnie do niczego wrażenie.. nie jestem nawet do końca pewna, czy to dziecko.. i czuję to bardzo rzadkomoże raz, dwa razy dziennie, a czasem to nawet ze dwa dni nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: ruchy dzidzi 19.05.05, 21:13 Mój w 35 tc wierci się najbardziej wieczorem. A w zasadzie się rozpycha, bo na nic innego nie ma już miejsca. Kolanko z jednej strony, łokieć z drugiej i jeszcze do tego pupka. Brzuch rozłazi się na trzy strony Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ruchy dzidzi 19.05.05, 21:16 moje dziecko jest dziwne pod wzgledem ruchow. kilka dni naprawde fajnie i wyraznie kajtus boksuje a potem ma 1-2 dni przerwy( nie calkowita, tylko czasami czuje pojedyncze lekkie kuksance). bardzo nie lubie tych "cichych" dni! martwie sie wtedy, mimo, ze moj synb takie akcje urzadza odkad zaczal sie ruszac na tyle wyraznie, ze go czuje. jestem w 24 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda773 Re: ruchy dzidzi 19.05.05, 21:16 A mój niestety milczy, troszke kopnął rano, potem po kolacji pare razy i cisza. I tak jest od wczoraj (( Juz nie raz mu sie tak zdarzało. POtrafi sie nie ruszac nawet 2 dni! TAk sie znęca nade mną.Zazdroszcze Wam ruchliwych dzieci. Mój maluch co jakis czas funduje mi odpowiednia porcje strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ruchy dzidzi 19.05.05, 21:17 ruda773 napisała: > A mój niestety milczy, troszke kopnął rano, potem po kolacji pare razy i cisza. > > I tak jest od wczoraj (( Juz nie raz mu sie tak zdarzało. POtrafi sie nie > ruszac nawet 2 dni! TAk sie znęca nade mną.Zazdroszcze Wam ruchliwych dzieci. > Mój maluch co jakis czas funduje mi odpowiednia porcje strachu. jakbym swojego synka czula! moj jest IDENTYCZNY!!!! zatem jestemy na tym samym wozku! Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: ruchy dzidzi 20.05.05, 08:56 Witam w klubie. Mój synuś też potrai mnie nieźle nastraszyc. Kilka dni rusza się bardzo wyraźnie i niemal bez przerwy a potem następuje kilka dni "ciszy" to znaczy rusza się i czuję go od czasu do czasu, ale różnica w aktywności jest bardzo wyraźna. Niestety jeszcze nie udało mi się do tego przyzwyczic i chyba już się nie uda... Bardzo się boją podczas tych jego "przestojów" Odpowiedz Link Zgłoś
marysia43 Re: ruchy dzidzi 20.05.05, 09:05 W pierwszej ciazy maly rozpyhal sie caly czas teraz jestem drugi raz i czuje ruznice dzidzia rusza sie mniej i spokojniej raz sie wystraszylam ze jest cos nie tak i pobieglam do lekaza a ten zrobil mi ktg serduszka i bylo ok.poprostu ma inny temprament! [center][link=lilypie.com][img noborder] lilypie.com/days/050720/2/0/1/+0[/img][/link] [/center] Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: ruchy dzidzi 20.05.05, 10:03 Moja dzidzi rusza sie roznie, raz skacze i szaleje, budzi sie mniej wiecej ze mna, ale co kilka dni robi sie spokojniejsze. To wszystko zalezy od charakterku dzidzi i naszego samopoczucia. Jak jestem w pracy to robi mi na zlosc i koltuni sie prawie caly czas, ale po powrocie do domu jak sie klade zeby odpoczac to ono jeszcze troszke pobryka, a potem zasypia. Na poczatku tez sie balam jak nie czulam ruchow, jak chcesz sie upewnic czy wszystko gra, to pomasuj delikatnie brzuszek, poruszaj nim, albo zjedz czekoladke - mnie to pomaga, dzidzia sie wtedy rusza. Odpowiedz Link Zgłoś