pantera80 02.06.05, 15:09 Lekarka kazala mi brac No-Spe i duzo odpoczywac, zeby nie bylo zle. Miala ktoras z Was tez tak? Nie wiem czemu to tak mam, jestem w 29 tyg.ciazy. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leysa Re: No-Spa - dlaczego? 02.06.05, 15:13 Sporo dziewczyn na tym forum brało nospę. Ona działa rozkurczająco. Ja brałam na początku ciąży przy silnych bólach brzucha. Może masz jakieś skurcze i dlatego kazała ci brać nospę i odpoczywać. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: No-Spa - dlaczego? 02.06.05, 15:16 Pewnie twardnieje ci brzuch albo masz skurcze, których możesz nawet nie wyczuwać, albo mięknie ci szyjka... Chodzenie powoduje nasilanie skurczy, a te mogą doprowadzić do przedwczesnego porodu. No - spa ma działać na mięsnie macicy rozkurczająco. Też miałam niewiele chodzić, a potem jeszcze od 32 tc musiałam brać fenoterol. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnodziej_ka Re: No-Spa - dlaczego? 02.06.05, 15:48 A nie lepiej jest zapytac sie od razu lekarza o to? Jezeli cos mi przepisuje lekarz, to pytam w jakim celu, nikt przeciez nie jest jasnowidzem. Odpowiedz Link Zgłoś