Dodaj do ulubionych

tani wózek

17.06.05, 10:30
czy mozecie polecic dobry w miare tani wozek wielofunkcyjny.Z gory dziekuje za
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • saskiaplus1 Re: tani wózek 17.06.05, 10:52
      Nie mam jeszcze osobistego doświadczenia, ale mnie się podoba Ring Max firmy
      Adbor - u mnie w cenie ok. 740 zł (z pompowanymi kołami).
      • ola9922 Re: tani wózek 17.06.05, 17:52
        Firkon f7 granat-niebieski 540zl
    • iw1978 Re: tani wózek 17.06.05, 10:59
      Też bez doświadczenia, ale z podobnym dylematem. Dobrą opinią cieszy się Deltim Fokus i Implast Driver (niezły jest też poprzednik drivera - roy, ale na nim nie można montować fotelika). Ceny od 900 do 1400.
      • j04nn4 Re: tani wózek 17.06.05, 11:06
        Ja po wielu sondach robionych przez siebie na forum niemowle i tu naszym
        wybrałam deltima voyagera 005 jest to wózek i głeboki i potem jako spacerówka
        nisidło jest tak duże, że dzieci nawet do roku może w nim jezdzić jak mama
        sobie zyczy. Jest na dobrych amorkach podjezdzając pod krawężnik lekko się go
        podnosi, regulowana rączka też wysokościowo i obu stron można ją montować i z
        obu jest hamulec kosz jest pojemny i co ważne końcówka na sprężynie czyli jak
        dzidzia spi,żeby włożyć zakupy do kosza nie trzeba podnosic malca wystarczy
        odgiąć róg kosza. Moim zdaniem jest dobry i nie drogi kosztuje 700zł pozdrawiam
        Asia i 37 tyg Maja
    • anilewel Re: tani wózek 17.06.05, 12:57
      Zdecydowałam się na Fokusa Deltimu - niedrogi, pompowane koła, trochę mniejsze
      niż standardowe, aluminiowa rama i "fajnie się składa". Implast też mi się
      podobał ale droższy, znacznie cięższy i ma mniejszą gondolkę.
      Udanych zakupów
      Pozdrawiam
    • tynia3 Re: tani wózek 17.06.05, 13:19
      www.arti.pl
    • amel_pat Re: tani wózek 17.06.05, 17:21
      Cześć, ja mam TAKO- wielofunkcyjny, pompowane koła i wszelakie inne bajery.
      Kosztował 780 zł.
      • koral777 Re: tani wózek 17.06.05, 17:26
        Ja też zdecydowałam się na deltima teraz sa wyprzedaże modeli z 2004 roku po
        750 zł - kolory przebrane - dominuje niebieski, a kolekcja 2005 Premier - ze
        skretnymi kołami też za 750. Właśnie go mi przywieźli ale czytałam wczesniej
        dużo dobrych opinii - szczególnie w odniesieniu do wersji głebokiej, bo jako
        spacerówka moz e okazać się za duża, za wyskoka. Ale nie watpie że spokojnie
        szybko sie go sprzeda jak dziecko będzie miało z 1,5 roczku i wciśnie się go w
        malutka spacerówke- to już wtedy kiedy będzie mogło długo wytrwać w siedzeniu.
        • plavusa Re: tani wózek 17.06.05, 21:25
          gdzie te wyprzedaże???
          gdzie kupiłaś swój wózek?
          smile))
          • fiona_sz Re: tani wózek 17.06.05, 21:31
            cos mi się tu nie zgadza z waga deltima i drivera, bo z tego co wiem, to deltim
            waży 14 kg, a driver 12,5, nie wiem więc skąd informacja, że driver jest o
            wiele cięższy...
            • anilewel Re: tani wózek 18.06.05, 11:33
              co do wagi deltima fokusa i drivera - to miałam osobiście mozliwość ich
              porównania i dźwigania. Driver jest bardziej masywny a wagą, jaką podają
              producenci nie kierowałabym się - ważne jest jak ciężar rozkłada się na cały
              wózek. dobrze jest zatem wcześniej "pojeździć" różnymi modelami.
              Pozdrawiam
    • ania69x2 Re: tani wózek 17.06.05, 22:52
      ja kupilam wozek za 503zl firmy kowmet-magda 12
      www.kowmet.pl/opisy/magda12.html ten na sronie ma brzydki kolor,ale ja
      mam czerwono kremowy i w rzeczywistosci jeat naprawde super.porownywalam wagowo
      z innymi w sklepie i jest naprawde lekki,ma mnostwo bajerow,kola mam plastikowe
      (imitacja pompowanych)bo takie chcialam,ale mozna wymienic na pompowane lub
      metalowe, rączka jest przekladana, a zreszta wszystko jest na tej stronie.warto
      go poszukac po sklepach i obejrzec na zywo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka