Dodaj do ulubionych

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.(

20.06.05, 13:33
jestem załamana!! to było tak:
dokładnie 8dnia cyklu (liczę od pierwszego dnia miesiączki), przydarzyła mi
się okropna historia.. umówiłam sie z kolegą, to była zaufana osoba, ale ten
człowiek nie zasługiwał na to.. nie wiem jak to się stało!! zawsze miałam
mocną głowę!!!! wypiłam jednego drinka i totalnie zerwał mi się film!!!! w
drinku musiałam wypić coś jeszcze.. obudziłam sie rano półnaga.. nie
wiedziałam co sie stało.. kazałam sie odwieżć do domu. nie rozumiałam
dlaczego jestem rozebrana, kompletnie nic nie pamiętałam..sad dopiero później
zaczęły mi się pokazywac jakby migawki z tamtego wieczoru. on sie do mnie
dobierał.. rozebrał mnie.. ja sie nie broniłam , nie wiedziałam co sie
dzieje, po prostu leżałam bezbronnie.. na chwilę we mnie wszedł, ale to był
chyba tylko moment, wyszedł do drugiego pokoju po gumę, kiedy wrócił już
spałam, wiec niczego już nie zdziałał. (rano chciałam, żeby mi wyjaśnił co
sie stało, tak mniej więcej mi zeznał i chyba jak próbuję sobie przypominać,
tak było.. ale nie wiem, nie jestem pewna..)
nie spotkałam sie z nim więcej.. wstydziłam sie tego co zaszło.. ale przeciez
to niemożliwe, zeby po 50ml alkoholu urwał sie film osobie, która mogła wypić
0,4litra i recytowac wiersze.. nie iwem jak to się stało, że tamtego wieczoru
straciłam kontakt z rzeczywistością..
później po jakichś 5dniach od tamtego koszmaru kochałam sie ze swoim
chłopakiem całkowicie bez zabezpieczenia, wszystko do środka, następnego dnia
równie i następnego także.. czyli jakiś 13dzień cyklu, 14 i 15..
jestem przerażona!!! pobraliśmy się!! a teraz naszły mnie wątpliwości.. czy
napewno on jest ojcem mojej kruszynki..?sad( nie moge już nic zrobić.. hjestem
w 25tygodniu ciąży.. kocham mojego meża!!! nie wiem co robić!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 13:36
      strasznie mi przykro.
      iludniowe mialas cykle? na logike bardziej prawdopodobne wydaje sie, ze ciza
      jest meza.
      a tamten patalach zapewne wsypal ci "pigule gwaltu"!
      co za slurwiel!!!!!!
      obilabym mu ryja wlasnorecznie!
      • agnieszka.aga1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:11
        miałam conajmniej 29dniowe cykle, generalnie jakieś 30, do 32dni.
        jestem przerażona!!!!!!! boję sie, ze dziecko jest tamtego człowieka!!!
        czy jest jakakolwiek opcja, że ta kreatura może być ojcem mojej dzidzi..? :.(
        • pimpek_sadelko Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:13
          nie sadze, przy takich dlugosciach cykli szanse na to sa bliskie zeru.
          spokojnie. tym bardziej, ze poszedl ten lapserdak po gume. bardzo ci wspolczuje
          tego co przeszlas!
    • pimpusia77 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:16
      Ja również uważam, że przy takiej długości cyklów jest to raczej niemożliwe.
      A temu skur... niech uschnie i odpadnie!
      • agnieszka.aga1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:23
        tak bardzo wam dziękuję za wasze słowa.. :.(
        jestem zrozpaczona.. tak bardzo kocham męża! i pragnę urodzić jego dziecko!!!:.(

czy istnieje jakies badanie, które mogłabym wykonac, aby chociaz stwierdzić
        grupę krwi maleństwa.. oboje z meżem mamy identyczną grupę.. może określenie
        grupy maleństwa coklwiek by wniosło..
        • pimpusia77 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:34
          nie wiem jak to jest z tą grupą krwi i jej dziedziczeniem, bo ja nie odziedziczyłam ani po mamie, ani po
          tacie tylko po babci. A adoptowana na pewno nie jestem, bo kiedy patrzę na siebie w lustrze, to widzę
          mojego tatę smile
          Ale nie łam się! Pk co Ci te testy? Wogóle o tym nie myśl, zapomnij! Czasu już nie cofniesz. Przyjmij do
          wiadomości, że to Twój mąż jest ojcem Twojego dziecka i koniec i kropka!
          Czy Twój mąż o tym wie? Mam nadzieję, że nie. I nigdy mu o tym nie mów, bo to i tak niczego nie
          zmieni, a może wiele popsuć.
    • riket Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:22
      ojej, biedactwo...
      strasznie to brzmi, a ten ****** niech szczeźnie. naprawdę wygląda, jakby Ci GHB
      albo rohypnol podał.

tak sobie myślę, że szanse na to, czego tak sie obawiasz, są znikome. teraz na
      pewno najczarniejsze scenariusze przychodzą Ci do głowy, ale to taż taki czas,
      że nawet bdzury doprowadzają do paranoi, a co dopiero taka tragiczna historia.
      tak czy siak masz dzidziusia, którego kochasz, męża, to co się stało to koszmar,
      ale tak jak mówię- raczej minimalna możliwość. trzymaj się mocno.
      • annam21 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:31
        Mi sie wydaje ze 8 dzien cyklo to za malo,przeciez bylas zaraz po miesiaczce!
        nie lam sie!
        • agnieszka.aga1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:40
          mój boze.. nie iwecie jak jest mi cieżko.. tak abardzo sie boję.. i nie mogę
          przecież o tym z nikim porozmawiać..
          jak długo plemnki moze zyć w śluzie..?
          pani doktor przy usg oceniła dzidzię na datę, kiedy kochałąm sie meżem.. ale
          przeciez to tylko kilka dni różnicy.. więc przeciez moze to być błedne
          wyliczenie.. popadam w paranoję!! boje sie, ze jego ohcydne plemniki przeżyły
          kilka dni do czasu dni płodnych i wyprzedziły plemniki mojego męża, bo czekały
          już na miejscu kiedy pojawiło sie jajeczko były już na miejscu..
          boże nie daję już rady..!!
          • pimpusia77 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:42
            Wogóle o tym nie myśl i przestań się zadręczać! To nic nie pomoże, a może zaszkodzić, bo nie powinnaś
            się denerwować!
            Ja Ci mowię, że ojcem jest Twój mąż i kropka! Temat zamknięty smile Głowa do góry!
            • agnieszka.aga1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:48
              ..dziękuję..
              naprawdę bardo dziękuję..
          • an_ni Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 14:43
            no przeciez nie mial wytrysku tak ?? to chyba moglas sprawdzic?
            bez przesady z tymi atakujacymi plemnikami !
            no to nie panikuj w koncu w ciazy jestes tak ?
            ilez to dzieci jest poza malzenskich...
            • eminka1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 15:08
              Nie zadręczaj się !!!
              Zdecydowanie na 99% jest to dzidziuś Twojego męża. Przy takich cyklach jak
              Twoje zajście w 8 dniu jest raczej mało prawdopodobne. Nie myśl o tym, nikomu
              nie mów nawet o swoich wątpliwościach, to w niczym nie pomoże a na pewno
              zaszkodzi. Skaleczysz swoją rodzinę. Radziłabym Ci nawet nie dociekać, ale
              jeśli będziesz chciała wiedzieć mozesz określić w przyszłości grupę krwii
              dziecka, a moze dziecko będzie podobne w przyszłości do Twojego męża to Ci
              rozwieje Twoje obawy.
              A tak na marginesie to s...wiel z kolegi. Mam nadzieje, że omijasz tego
              zboczeńca dużym łukiem. Jak to człowiek nigdy nie wie na kogo trafi.

Pozdrawiam, 3-maj się cieplutko

--Mój synek
              tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20051107/dt/6/k/5e46/preg.png
              • agnieszka.aga1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 15:13
                zerwałam kontakt z tym człowiekiem.. nie zrobiłam z tym niczego , bo tak
                naprawde nie wiedziałam co zaszło, ale to niemozliwe, żebym straciła świadomość
                po jednym drinku!!! musiałam coś w tym wypić.. :.(
                boję się, tak bardzo pragnę urodzić decko męża!! nie wyobrażam sobie co stanie
                sie ze mną..
                • mamagocha Zaczynasz panikować! 20.06.05, 18:33
                  Wiem,że jest Ci ciężko ale daj już spokój!! Czego się boisz?? Nosisz dziecko
                  męża i koniec tematu!!!!!!
                  Przez takie zachowanie mozesz starcić i dziecko i męża, weź się w garść!!!
                  I niczego nie sprawdzaj i nie dociekaj. Po co Ci to?????

Juz spokojnie, wyrzuciłaś to z siebie i teraz juz może być tylko lepiejsmile))))
                  Kochaj dalej męża i nigdy o tym z nim nie rozmawiaj!!!!! Z nikim o tym już nie
                  rozmawiaj!!!!

Oj, agasmile)))
                  Naprawdę nie ma szans, żebyś wtedy zaszła w ciążę.
                  Uwierz w końcu,że masz szczęście i dziecko jest Twojego mężasmile))
                  Pozdrawiam
    • govanka Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 15:49
      Okropnie, okropnie Ci współczuję takich doświadczeń. Padłaś ofiarą przestępstwa
      i dlatego przede wszystkim dziwię się, że nikt tu nie napisał o doniesieniu na
      policję... to co zrobił ten ****, to jest zwykły, najnormalniejszy gwałt i
      bandyta powinien ponieść za to karę (wcześniej, czy później zrobi to samo
      jakiejś innej dziewczynie)
      Po drugie osobiście uważam, że jest małe prawdopodobieństwo, aby to było jego
      dziecko, natomiast ogromne, że to dziecko Twojego męża...
      no i w końcu kwestia dziedziczenia krwi - otóż nie dziedziczy się jej w całości
      od żadnego z rodziców (tak samo jak wszystkie inne cechy, ta również jest
      przekazywana w połowie od taty i w połowie od mamy). Każdy człowiek ma
      uwarunkowaną grupę krwi poprzez dwa allele, które mogą być dominujące lub
      recesywne... swojemu potomstwu rodzice przekazują tylko po jednym allelu z pary
      i u dziecka powstaje nowa para - jeden allel od taty i jeden allel od mamy... i
      tak, jeśli jedno z rodziców ma grupę A, to może przekazać allel A lub 0 (chyba,
      że wiadomo, że jest homozygotą, czyli oba allele ma domunujące i wtedy jest
      tylko jedna możliwość - musi przekazać A)... ojej, wygląda to dość
      skomplikowanie, kiedy chce sie to tak wyjaśnić... jeśli chcesz, napisz jaką
      masz grupę krwi i jaką ma twój mąż i wtedy będzie można wyliczyć
      prawdopodobieństwo wystąpienia każdej z grup krwi u dziecka.
      Na podstawie tylko grupy krwi czasami (nie zawsze) można wykluczyć ojcostwo,
      nie można go natomiast potwierdzić (ja np. mam grupę A, moja mama 0, a tata AB -
      to może mi powiedzieć tylko tyle, że gdybym miała grupę 0 lub grupę AB, to na
      pewno (100%) byłabym dziełem jakiegoś innego pana, innymi słowy to by
      wykluczyło mojego tatę z kręgu sprawców ciąży... natomiast moja grupa krwi, nie
      wyklucza go z tego kręgu, ale również nie daje 100% pewności, że to tylko on i
      nikt inny).
      Oczywiście sa badania, które mogą potwierdzić ojcostwo jednoznacznie i
      niezaprzeczalnie, ale są to badania wiekszego fragmentu DNA, niż tylko ten,
      który determinuje grupę krwi.

Pozdrawiam gorąco
      K. i Ktoś.
      • kretoszczurek Grupa krwi 20.06.05, 16:07
        A jakie macie grupy krwi?? Na studiach na genetyce uczyliśmy się jak sie je dziedziczy. Napisz to powiem ci jaką dzidzia może mieć gr krwi. Np ja mam O mój facet B to dzidzia albo O albo B.
        • emilara Re: Grupa krwi 20.06.05, 18:32
          ale jeśli ona ma A jej mąż B a dziecko O to wcale nie znaczy,że jej mąż nie jest
          ojcem,sprawa więc nie jest taka prosta
          • kretoszczurek Re: Grupa krwi 21.06.05, 15:50
            jesli jedno ma A drugie B to wtedy dzidzia moze miec kazda grupe krwi A B AB i O, Jesli jedno A a drugie O to sprawa prosta A albo O a jesli obydwoje maja O to dzidziol moze miec tylko O
      • mamagocha Dajcie spokój!!! 20.06.05, 18:35
        Dziewczyny, dajcie spokój bo ją znów nakręcicie!!! Jezuuu... ona naprawdę jest w
        złym stanie psychicznym. Może pomożecie ja uspokoić??????
    • amwaw Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 18:01
      Agnieszko! To napewno dziecko Twojego męża, ewentualne gr krwi jakie moze miec
      wasze dzieciatko sprawdz sobie na str:
      www.zdrowie.med.pl/krew/grupy.php
      A sk***la bym zabiła, aż krew się ścina, że taki przestępca chodzi po ziemi
      bezkarnia. Nawet gdyby Ci się film urwał po 50ml( w co niewierze) to i tak
      byłby gwałt. Wypicie niczego nie tłumaczy- nie zgodziłaś sie i tyle!!!!!!!!!!!
      Biedactwo kochanesad
      Przy cyklech 28 dniowych byłoby to dziecko Twojego męża, a tym bardziej
      dłuższych.
      Pozdrawiam
    • emilara Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :.( 20.06.05, 18:14
      jestem studentką medycyny i wiem jak to jest z dziedziczeniem grupy krwi,jesli
      jesteś bliżej zainteresowana to napisz,mój numer gadugadu to 1471874
    • mamagocha Spokojnie! 20.06.05, 18:22
      Na Twoim miejscu byłabym spokojna. Przy takim cyklu na pewno dziecko jest
      Twojego męża. Śpij spokojnie i najlepiej nie wracaj myślami do tamtego zdarzenia.
      Skup się teraz na dziecku i mężusmile))

A swoja drogą tamtemu bym fiuta ucieła przy samych jajach. Sorry ale się wqrzyłam!!
      • denay Baaardzo dziwne... 20.06.05, 19:02
        ... historyjka brzmi tak sobie. Przynajmniej jesli o mnie chodzi. Byc moze jest
        prawdziwa, ale... czemu autorka watku robi "dramaty" dopiero w dwudziestym-
        ktoryms tygodniu ciazy jednoczesnie na kilku forach??
        Jakos bardziej niesmak to we mnie budzi...
        • szaramysz2 Re: Baaardzo dziwne... 20.06.05, 19:35
          brzmi jak najwiekszy gniot wink
          • denay Re: Baaardzo dziwne... 20.06.05, 20:12
            moze i sama bym sie wzruszyla czy jakos tak, ale juz widzialam ten watek na
            kilku forach, a zawsze takie zachowania nie nastawiaja mnie pozytywnie...
      • lolita27 Re: Spokojnie! 20.06.05, 19:51
        Oj popieram... nie zawracaj sobie tym glowy, bo jak Ty sie denerwujesz to i
        malenstwo, ktore masz w sobie. I pamietaj to Twoj maz jest Ojcem dzidzi..... a
        nie ten palant....
        • agnieszka.aga1 Re: Spokojnie! 20.06.05, 20:04
          dziękuję wam bardzo, naprawde bardzo!!!
          napewno czuję się lepiej, ze mogłam to z siebie wreszcie wyrzucić.. boję się o
          dzidzię.. boję się, że mogłabym nosić dziecko tego człowieka..
          bardzo wam dziękuję za wsparcie, to dla mnie dużo znaczy..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka