zuziazuziazuzia 21.06.05, 18:07 czy test wykonany po 24 dniach od zapłodnieni może być uznany za wiarygodny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amwaw Re: testy ciążowe 21.06.05, 18:33 Wrzuć w wyszukiwarkę- ten temat był przerobiony od każdej ze stron tysiące razy- ad pozytywnych, negatywnych, fałszywie negatywnych- pełny wybór. Życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: testy ciążowe 21.06.05, 18:35 pozytywny wynik pojawia się około 10dni po zapłodnieniu i jest pewny.Czasem test nie pokazuje ciąży mimo że ona jest ale to rzadka rzadkość Zrobiony? pozytywny? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziazuziazuzia Re: testy ciążowe 21.06.05, 23:33 negatywny po 24 dniach, wiem ze panikuje... mam nadzieje, ze nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: testy ciążowe 21.06.05, 23:39 Jeżeli sie az tak bardzo boisz,a ciągle się miesiączka opóźnia- zrób jutro rano beta-hcg z krwi- bedziesz miała jednoznaczna odpowiedź.0 albo 1. Test robiłaś z porannego? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziazuziazuzia Re: testy ciążowe 22.06.05, 07:40 niby mialam okres trwal tyle co zwykle ale tyle sie naczytalam ze niektore panie mialy jeszcze normalnie okres jak byly ze sie dalej boje, to sie zaminilo w jakas paranoje...a mozesz napisac gdzie sie tom bedete robi na czym polega i ile to kosztuje? bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: testy ciążowe 22.06.05, 09:11 Wyluzowałabym- miałaś miesiączke, test po terminie wykazał 1 kreske- jest OK Jeżeli chcesz wiedzieć o becie- wykonuję się ją z krwi w prawie każdym labolatorium- koszt różny w zależności od laboratorium- z tego co wiem od 30-60 zł.Norma dla kobiet nie będących w ciązy 2,7 w 5 tyg ciązy( ciąze liczy sie od miesiaczki a nie zaplodnienia) ok 2000. Trudno sie wiec pomyslic Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś