Dodaj do ulubionych

komu skonczyly sie mdlosci w 9 tc.plis

22.06.05, 19:49
dziewczyny jutro mam niby miec 9 tc, i od przed wczoraj moje mdlosci stawaly
sie lagodniejsze, jeszcze wymiotowalam , ale tylko to bez mdlosc, a dzisiaj
to juz prawie wogole nic, tzn-kolor twarzy normalny, i wlasciwie wogole mi
nie bylo nie dobrze moze az czy dwa ale trwalo to po minucie. Czy ktorejs z
was skonczyly sie mdlosci wczesniej? jutro mam wizyte z usg, ale tak sie
pytam bo nie wiem czy sie denerwowc czy cieszyc.
Obserwuj wątek
    • czarnodziej_ka Re: komu skonczyly sie mdlosci w 9 tc.plis 22.06.05, 20:50
      Mialas sie uspokoicsmile. Ciesz sie, ze Cie ominely, bo to nic przyjemnego
      przeciez. A do jutra wyluzuj i nie kombinuj za duzo!!
      • annam21 Re: komu skonczyly sie mdlosci w 9 tc.plis 22.06.05, 20:55
        ja do tego bardzo stresowo nie podchodze- to nie pokuj taki, juz nauczylam sie
        myslec co ma byc to bedzie. Ale pewnie pocieszylo by mnie ze komus sie
        skonczyly mdlosci wczesniej.Ja rzygalam jak kot prawie codziennie, a teraz
        czuje sie prawie super.
        • blige Re: komu skonczyly sie mdlosci w 9 tc.plis 22.06.05, 22:23
          pociesze Cie: wymiotowalam jak kot od samego poczatku. Osmy tydzien to bylo
          apogeum wszystkiego! Ostatecznie przez pierwszy trymestr stracilam na wadze dwa
          kilo (potem szybko dobialam do plus 16smile) a z tymi dwoma 18!). Zaczelo mi sie
          robic lepiej wlasnie na przelomie 9-10 tygodnia. Do 12 jeszcze mdlilo, ale juz
          bez przytulania muszli toaletowej. Glowa do gory. Ciesz sie, ze przechodzi.
          Kiedy po raz pierwszy nie zwymiotowalam rano i poczulam sie glodna poszlam do
          restauracji na obiad i napchalam sie po same uszy. To byl najblozszy stan
          objedzenia jaki dotychczas przezylamsmile)))
          pozdrawiam
    • olivki Re: komu skonczyly sie mdlosci w 9 tc.plis 22.06.05, 22:19
      Mnie nudnosci i wymioty dopiero sie zaczely w 9 tc...I to na dobre. Mam
      nadzieje, ze to sie szybko skonczy. uncertain
    • malina232 Re: komu skonczyly sie mdlosci w 9 tc.plis 22.06.05, 23:09
      Obecnie jestem w 14 tc i jak siegam pamiecia wlasnie okolo 9 tygodnia mdlosci
      sie skonczyly .Dokladnie mialam tak samo, straszne mdlosci ,a potem juz kolo 9
      tygodnia o wiele lepsze samopoczucie.
      Pozdrawiam
      • annam21 Re: komu skonczyly sie mdlosci w 9 tc.plis 23.06.05, 08:21
        dzieki dziewczyny! wiecie co z ytm spokojem u mnie to kurcze... naprawde
        wyciszylam sie umyslowo, czekalam bylam spokojna nie myslalam za duzo, dzisiaj
        ide do lekarza na 10, pol noc nie spala, oczywiscie w momentach gdy spala snilo
        mi sie ze nie moge do niego dojechac i blodze,albo ze nie chce mnie przyjac,
        obudzilam sie o 6, z bolem zoladka, rozwolnieniem, zasnelam jeszcze na ponad
        godzine, wstala przed 8 ,i mimo ze w glowei spokojnie tlumacze sobie ze mosi
        byc wszystko ok, to serce tak sie boi ze slysze jego bicie, a zoladek przykleil
        mi sie chyba do kregoslupa i wrocily mi straszne nerwobule miedzy lopatkami i w
        klatce piersiowej. A ja sie zastanawiam -przeciez sie nie stresuje.
        • grandet wymioty,mdlosci a co to? 23.06.05, 10:34
          Ja nie doswiadczylam tego. Na pewno nie mam czego zalowac. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka