Dodaj do ulubionych

KUPIŁAM WÓZEK !!!

12.07.05, 11:13
Właśnie wczoraj ostatecznie się zdecydowaliśmy i zamówiliśmy w necie pierwszy
czterokołowy pojazd dla naszego Maluszka. Wybór padł na Graco Quatro Deluxe w
kolorze Blackwell. Wózeczek jest ładniutki, leciutki (tylko 12 kg), a ciche,
gumowe (nie za duże kółka) i pełna amortyzacja powinny zapewnić odpowiedni
komfort Dzidziusiowi.
Czy któraś z Mam używała bądź używa takiego wózka i może powiedzieć na co
zwracać szczególną uwagę w jego eksploatacji?
Będę wdzięczna za opinie i rady.
pozdrawiam

Ewa z Mają
Obserwuj wątek
    • oliwe Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 12.07.05, 13:06
      Za jaką cenę go zamówilaś? Może od tego samego sprzedawcy co ja. Ja też
      wybrałam kolor blackwell i czekam już dwa tygodnie i nie mogę się doczekac na
      przesyłkę.
      • r.kruger Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 12.07.05, 13:10
        My kupiliśmy w sklepie,18 miesięcy temu quattro tour'a czyli mamy "gorsze
        kółka" jedyne co może was zaniepokoić to to że wózek leciutko "poskrzypuje"i
        nie należy go smarować.
        Piorę materiał wózka w pralce-nic złego się nie dzieje.
        Życzymy miłej jazdy smile
      • e.kadziela Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 12.07.05, 13:34
        zamówiłam na www.naszedzieci.pl - wcześniej czytałam na forum, że to podobno
        solidny sklep internetowy, więc zaryzykowałam. Cena baaardzo przystępna, bo
        tylko 840 PLN !!! (było taniej niż na allegro smile). Teraz zastanawiam się nad
        zakupem fotelika samochodowego tej samej firmy i w tym samym kolorze - tym
        razem na allegro znalazłam taniej - 390 PLN razem z bazą. Co myślicie
        dziewczyny o tej bazie, czy to rzeczywiście tak ułatwia życie?
        pozdrawiam

Ewa z Mają
        • oliwe Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 12.07.05, 13:54
          ja tez zamówiłam w nasze dzieci i własnie był kurier. na moje oko wszystko gra
          ale paka jest wielka bo z fotelikiem w komplecie i nie dam rady jej rozpakowac
          sama, musze czekac na męża. Nas ten komplet kosztował 1250 zł.
          • r.kruger Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 12.07.05, 16:26
            baza bardzo ułatwia życie smile ja musiałam z każdym razem walczyć z pasami przy
            zapinaniu-a moje autko jest dwu drzwiowe.Teraz mam zamiar zakupić fotelik z
            baza graco oczywiście,
    • gosia.koww Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 12.07.05, 21:49
      witam serdecznie. ja tez musze zdecydowac sie juz na kupno wózka- do terminu
      porodu zostalo mi okolo 2-3 tygodnie. Dzidzia urodzi sie w lato i nie wiem na
      jaki wozek sie zdecydowac, tzn czy wystarczy wózek spacerowy , rozkaladany do
      poziomu i do tego nosidelko? a zima, czy dziecko 4-5 msc moze jezdzic na
      siedzaco, czy tez nosidlo bedzie wystarczajace?
      • kontoani Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 13.07.05, 10:48
        nie ma to jak prawdziwa gondola - tam jest prawdziwie poziomo pod pleckami. Tego
        nie osiagniesz w zadnej rozkladanej "na plasko" spacerowce. A moze kup taki
        wielofunkcyjny: z gondola i spacerowka osobno (wpina sie na stelaz jedno albo
        drugie). No i w zimie dzidziusiowi bedzie cieplej zima w gondoli, bo wiatr nie
        przewieje tak jak w spacerowce?
        • agakapalka Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 13.07.05, 11:09
          My zdecydowaliśmy się na Bartatinę Plus -Jędrocha. Typowa gondolka, z regulacją
          oparcia, tak ze starsze dzieco może siedzieć, mieć podparte plecki i widzieć
          trochę świata z wózeczka smile Do tego jest oddzielnie nakładana spacerówka. Ale
          nie nadaje sie do starszego dziecka, takiego 2-letniego. Ale roczniak spokojnie
          w niej pojeździ. Są pięciopunktowe pasy, na stelażu mozna zamontować fotelik
          samochodowy. No i kosztuje 610 zł. Z tym, że tylko w Ostrowie Wlkp. bo tu jest
          producent. W innych miastach są o 200-300 zł droższe.
          Aga i Zuzia (?)
          • r.kruger Re: KUPIŁAM WÓZEK !!! 13.07.05, 11:14
            w omawianym graco dno jest jak w gondoli,płaskie i sztywne.a podnóżek zapina
            się tak że leżysko jest jak gondola z czterech stron zakryte.ja woziłam synka
            zimą miał miesiąc,kładłam koc pod plecki i przykrywałam kocykiem bo nie miałam
            śpiworka do wózka.Synek miał ciepły kombinezonik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka