wodniczek_1 18.07.05, 12:57 cześć dziewczyny jestem w 14 tc i od jakiegoś już czasu zatykają mi się uszy, a zwłaszcza jedno, czy miałyście też takie dolegliwości? czy mam się się z tym gdzieś udać, jest to bardzo wkurzające Pozdrawiam wszystkie ciężarówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jona74 Re: USZY 18.07.05, 13:39 ja też tak miałam w pierwszej ciąży i zupełnie mi to wyleciało z głowy, a teraz rośnie druga fasolka i zatkane uszy - od razu przypominiałam sobie, że to już kiedyś było. Nie mam pojęcia skąd to się bierze, nie czytałam o takich objawach w książkach. Jak coś znajdziesz to daj mi znać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: USZY 18.07.05, 13:40 a ja czytalam o takich objawach w ksiazkach zatem chyba norma Odpowiedz Link Zgłoś
esse1 Re: USZY 18.07.05, 14:21 Ledwo wstanę rano i się troche poruszam, już mam lewe ucho zatkane. I faktycznie, to mocno wkurzające! Zaczęło sie mniej więcej w trzecim miesiącu, trwa cały czas (27tc). Może to ma jakiś związek z ciśnieniem? Ja mam niskie, czasem bardzo. Zatykanie przechodzi, jak sobie poleżę. Odpowiedz Link Zgłoś
wodniczek_1 Re: USZY 19.07.05, 07:22 bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi, a już myślałam że coś ze mną jest nie tak, mam wizytę w czwartek to zapytam jeszcze lekarza, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś