Dodaj do ulubionych

Czy to była pomyłka...???

11.08.05, 06:09
Dziś dzień po spodziewanej @ której nadal nie ma, wczoraj ponieważ mam
troszkę objawów zrobiłam bobo-test wyszła druga baaaaaardzo bladziutka
kreska, dziś rano zrobiłam inny strumieniowy , taki w czerwonym pudełku i
nawet cienia drugiej kreski... sad(( co to wszystko znaczy...???co robić???
Pozdrawiam Audrey
Obserwuj wątek
    • eps Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 07:43
      Ja kiedyś bardzo ekscytowalam sie bladą kreską która chyba była tylko w mojej
      wyobrażni. Tak bardzo ją chciałam zobaczyć ze chyba była (test Quic View). Na
      innym Pre-test nie było nic. Dzidzi też oczywiście nie było.
      Teraz dwa dni przed @ na teście też nic ale już w 34 dc (przy cyklach 28) były
      dwie grubiutkie czego Tobie też z calego serca życze.
      Poczekaj ze 3 dni izrób znowu.
      • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 07:54
        Dziękuję serdecznie za odpowiedź, może rzeczywiście to tylko wyobraźnia ale te
        bóle głowy, podbrzusza i apetyt...no i mdłości...sama już nie wiem co o tym
        myśleć ... Pozdrawiam Audrey
        • ankabj Różnie może być 11.08.05, 08:15
          Ja miałam podobnie, na pierwszym teście w terminie @ bladziutka kreseczka,
          która się na dodatek pojawiła troszkę później, dopiero po paru dniach
          powtórzyłam test i wtedy to już były dwie grubaśne krechysmile))
    • sdomitrz Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 08:48
      Bobo-test chyba jest bardziej czuły (z moich własnych doświadczeń).
      A te strumieniowe testy w ogóle są do niczego - zrób za 1-2 dni płytkowy (może
      nawet z innej firmy) - dają bardziej wiarygodne wyniki.
      • annam21 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 09:00
        bobo test jest bardzo czuly,wykrywa kilku dniowe ciaze,a ten test w czerwonym
        czy cos mogl byc jakis nie zabardzo,Mi jak bobo pokazal cienka kreske to po
        kilku dniach inne testy tez!trzymam kciuk!
        • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 09:11
          hej audrey, możemy przybić piątkę! dziś 32 dc, standardowo 28 dc. Brzuch
          pobolewa, ale okres cisza. Wczoraj na teście dwie małe kreseczki (w tym na
          niebieską to z lupą trzeba patrzeć wink dziś rano test - kompletnie nic. I nic z
          @. najgorsza jest ta niepewność,że nie wiem co się dzieje. Ginka dopiero we
          wtorek. Ja także wyjeżdżam na ten weekend do rodziny, peweni będzie gril +
          alkohol - będąc w ciąży wolałabym nie pić, z drugiej strony nie pijąc nie chcę
          wzbudząc podejrzń rodziny co do ciąży, które mogą potem być bezpodstawne. Nie
          wiem sama na co mam zwrócić uwagę..Dziś brzuch trochę mocniej pobolewa..Byłam
          ostatnio dwa tygoenie na urlopie, ale w Ruropie Zach., więc klimatu drastycznie
          nie zmieniałam (aby okres mógł się dużo opóźnić..). Sama nie wiem.
          Co dalej? czekać?
    • bonnie75 Audrey! 11.08.05, 09:54
      Nic sie nie martw. Moj pierwszy test pokazal tylko jedna kreske, ale bylam
      uparta i za kilka dni zrobilam kolejny (innej firmy) i ku mojej radosci
      pokazala sie druga blada rozowa kreseczka! Nie bylabym soba gdybym dla pewnosci
      drugiego dnia nie zrobila kolejnego testu (nie smiejcie sie, ale w sumie
      zrobilam ich szesc smile) I cholera znowu jedna kreska. Zglupialam totalnie i
      poczekalam do spodziewanego dnia miesiaczki. @ nie pojawila sie, wiec po dwoch
      dniach niecierpliwego czekania kolejny test - no i juz bez dwoch zdan dwie
      grube krechy. Ale w kolejnych dniach jeszcze dla pewnosci...... i nie bylo juz
      zadnych watpliwosci. Dodatkowy test z krwi beta hcg - potwierdzil to, czego
      oczekiwalam wink
      Tak wiec powtorz jeszcze za kilka dni.
    • amwaw Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 10:03
      Sprawdź na opakowaniach poziom bety od której oba testy wykrywają ciąże i
      porównaj.Jeżeli ten sam poziom- pozostaje czekać, jeżeli bobo-test wykrywa na
      niższym poziomie-masz odpowiedź. Zakładam, że oba robiłaś z porannego moczu, po
      całej nocy.
      Pozdrawiam
      • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 12:33
        Jeszcze parę dni temu te bóle podbrzusza były jak przed @ teraz są jakieś inne
        czasem coś mnie mocno zaboli, zakłuje.Sutki dziś stały się strasznie drażliwe i
        wogóle mam wrażenie jakby piersi nie były moje tylko jakieś obce(jakieś dziwne
        to odczucie), apetyt mam taki że jest to aż nieprawdopodobne no i głowa boli
        cały czas już 2 tygodnie.Czy to moja wyobraźnia kiedy tak czytam co do mnie
        piszecie to wraca nadzieja, bardzo wam dziękuję i jeśli @ nie nadejdzie do
        soboty to zrobię next test.Pozdrawiam Audrey z iskierką nadziei.
        • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 12:52
          A który masz dc? Ja też czekam, czekam, czekam...ciągle boli mnie głowa, ale
          piersi są normalne. Brzuch raz już tak boli, iż jestem pewna że to już @, potem
          zaraz cisza, nawet brak plamienia, choć zawsze przed @ plamiłam. Apetyt
          standard. Nie wiem kiedy zrobić następny test ? ja robiłam pre test. Brzuch
          miejscami mocniej zakłuje, aż raz pisnęłam w pracy wink
          • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 12:56
            Ja wczoraj miałam dostać @ ale nic...apetyt mam straszny tzn. na nic
            konkretnego tylko poprostu straszny głód dziś rano wstałam o 5 tak mnie ssało
            że zaraz zjadłam o 9 jak nigdy położyłam się spać i spałam 2 godziny ( ja nigdy
            nie śpię w ciągu dnia tylko wyjątkowo gdy mam np. wysoką gorączkę i jestem
            chora)Pozdrawiam Audrey
            • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 12:59
              Ja pierwszy robiłam bobo test a dziś rano ten z jedną kreską jakiś dziwny,
              pierwszy raz widziałam strumieniowy w czerwonym pudełku.Nie mam pojęcia co o
              tym myśleć bo ja całą sobą czuję że mam lokatora... Pozdrawiam i życzę
              powodzenia wszystkim oczekującym na 2 kreski!!!
              • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 13:20
                To czekanie mnie dobija...jak tu wytrzymać kolejne dni gdy ani @ ani drugiej
                kreski...A ja należę do tych baaaaaardzo niecierpliwych. Pozdrawiam Audrey
                • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 13:24
                  ja tez jestem bardzo niecierpliwa, a tu ani @, ani dwóch kresek. Chciałabym już
                  wiedzieć co jest grane, dlaczego nie ma @, czy nie jest to wynikiem jakiś
                  zaburzeń/choroby. Gin dopiero we wtorek. Nie mogę się nigdzie doszukać - może
                  ktoś zna mail - jaki jest śluz na początku ciązy. dziękuję za info
                  • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 13:27
                    Wrzuć śluz w wyszukiwarkę tam jest o tym dużo Pozdrawiam A
                • kmalina Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 13:30
                  No skoro masz drażliwe sutki i o 5 rano wstałaś żeby zjeść, to chyba jaedank
                  jesteś w ciąży. Ja robiłam test po dwóch dniach od terminu spodziewanej @ i
                  wyszła mi jednak kreska, druga tak jakby, ale taka słabiutka, że uznałam że to
                  mi w oczach bo nie chicałam się nakręcać i tak przezyłam tydzień. A po tygodniu
                  dalej brak okresu i zrobiłam jeszcze jeden test - rano, bo pierwszy test
                  robiłam wieczorem. I wyszły dwie grube krechy. A mój mąż powiedział, że on tez
                  widział w pierwszym teście taką słabiutką kreseczkę, ale też nic nie mówił.
                  Może robiłaś test nie z pierwszego moczu porannego i może trochę za wczesnie.
                  Zrób kolejny, bo ta niepewnośc jest straszna, Życzę powodzenia
                  • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 13:32
                    Dzięki za słowa otuchy, poczekam do soboty jak nie będzie @ zrobię następny
                    test . Pozdrawiam A
                    • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 13:41
                      a ja ...nie wiem kiedy zrobię..4 dni opóxnienia i negatyw (pierwszy
                      lekka/normalnie ledow widoczna kreska), drugi czysty...naprawdę nie wiem..I
                      jeszcze się obawiam, bo jesli jest ciąża to się obawiam - ostatnie dwa tygodnie
                      przebywałam we Francji - gdzie oczywiście wino lało się strumieniami, tudzież -
                      niestety - papierosy...nie wiem, no nie wiem..pomamroczę trochę wink
                      A najśmieszniej, iż będąc u żabojadów śniło mi się, iż jestem w ciąży, ale do
                      głowy mi nie przyszło, iż będę się niedługo tak denerwować i puściałam to w
                      zapomnienie. Mężowi też na razie nic nie mówię, ani nikomu z rodziny.
                      Wystarczy, iż sama się zadręczam, jakby jeszcze moja nadopiekuńcza rodzina
                      miała mnie męczyć pytaniami to bym chyba zwariowała..Mnie jeszcze dokucza
                      sikanie w nocy uncertain
                      • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 14:54
                        cota informuj mnie jak u Ciebie nastąpi jakaś zmiana , mam nadzieję że ta
                        oczekiwana czyli druga kreska. Pozdrawiam A
                        • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 15:00
                          będę na peweno, trzymaj się pa smile
    • oliis Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 16:02
      hello! Mam taki sam problem jak wy tylko że ja robiłam trzy testy dwa bobo i
      jeden quick. pierwszy na dzień przed @ drugi trzy dnoi po spóźnieniu a trzeci 4
      dni po spóżnieniu i na wszystkich wyszedł cień kreski. @ spóxnia sie juz 5 dni
      a ja nie wiem co myśleć. Testu napewno juz nie zrobie bo szkoda moich nerwów i
      kasysmile W przyszłym tygodnoiu mam gina może on cos poradzismile W tym cyklu
      pierwszy raz brałam CLO i niestety zostalam przestymulowana. I teraz nie wiem
      czy moze jakas torbiel sie nie zrobiła. W kazdym razie życze wam żeby wasze
      blade kreseczki były tym czego sobie życzycie. Pozdrawiam serdecznie
      • amwaw Re: Czy to była pomyłka...??? 11.08.05, 16:04
        Zrób beta hcg z krwi- masz wtedy 100% odpowiedź.
        Pozdrawiam
        • luzia3 Re: Czy to była pomyłka...??? 13.08.05, 20:43
          Ja robiłam test z allegro, słaba krecha, bobo strumieniowy(nic,ale pod światło
          widać) test Quick View (cięka jakby igłą robiona krececzka,a gdy wyjełam go z
          tej płytki i sam pasek podstawiłam pod światło zobaczyłam szeroką różową
          kreche,ale gdy nie patrzysz w jasnym świetle to jej nie widać, dziś 16dpo test
          bobo i nic nawet zaczatku drugiej kreski i niema @. Mam bóle podbrzusza, pełno
          śluzu, wysoką tempke, kłucia jajników i bulgotania. Piersi zaczynają dopiero
          bolec i co jakiś czas mi niedobrze. Co o tym sądzicie?
    • mmmonika Re: Czy to była pomyłka...??? 13.08.05, 22:21
      Audrey chcę Cie pocieszyć, że u mnie jedynym objawem ciąży (oprócz braku @)
      była senność. Mogłam spać cały dzień, jak nigdy wcześniej ani potemsmile ak więć
      trzymam kciuki!
      • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 14.08.05, 13:14
        Nio i 12.08 czyli dwa dni temu dostałam @ ,ale...hmmm nic z tego nie rozumiem
        bo mój @ trwa zawsze 4-5 dni dziś dzień trzeci i koniec @ , co to ma wszystko
        znaczyć???Pozdrawiam Audrey
        • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 16.08.05, 12:21
          Audrey - noi co u Ciebie???? halooo
          • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 16.08.05, 15:11
            Jeszcze nie zrobiłam testu...może jutro zrobię , albo pójdę do lekarza...sama
            już nie wiem co robić.
            • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 16.08.05, 15:33
              ja idę dziś do lekarza, nastraszyłam się nieżle na jakimś forum, iż to może być
              PCO, groźna choroba i sto tysięcy innych rzeczy! A moja gina ma najbliższy
              wolny termina na początek września! i idę w ciemno. I strasznie się denerwuję -
              bo idę do nieznanej osoby, i w ogóle tą całą sytuacją. Testów powiedziałam, iż
              nie będę kupować, bo są do d..., wszystkie negatywy. Szkoda mi kasy. idź do
              lekarza! chodż mówi Ci to osoba na mięciutkich - teraz - nóżkach wink
              • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 17.08.05, 08:20
                Właśnie zaraz wybieram się do lekarza ...jestem bardzo zestresowana ...jak
                tylko będę coś wiedziała dam znać.Pozdrawiam Audrey
                • elennara Re: Czy to była pomyłka...??? 17.08.05, 08:24
                  ja też zaraz idę do gina sprawdzić czy to na pewno "To", pozdrawiamsmile
                  • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 17.08.05, 08:48
                    he he, ja Was ubiegłam, była wczoraj :] , ale nic nie wiadomo sad, nic nie widać
                    (opróćz stanu zapalnego). Dziś rano poszłam do laboratorium na betę, ale wyniki
                    będa jutro. A ja dziś wyjeżdżam w delegację. Normalnie chyba nigdy się nie
                    dowiem co mi jest uncertain
                    Pani doktor powiedziała tylko, iz macica jest miękka, rozpulchniona, ja jak
                    ostatni baranek przytaknęłam, ale kompletnie nie wiem co to oznacza. Może ktoś
                    wie?
                    Trzymam za Was kciuki!
                    • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 17.08.05, 09:54
                      Właśnie wróciłam jutro mam zrobić badanie moczu...kurcze i dopiero o 14 są
                      wyniki od rana jest mi strasznie niedobrze w przychodni prawie zwymiotowałam i
                      sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć na dodatek wczoraj mój facet
                      zauważył że od pępka do łona mam ciemną linię???Pozdrawiam Audrey
                      • elennara Re: Czy to była pomyłka...??? 17.08.05, 11:07
                        heh ja też wróciłam i właściwie nic nie wiem, jutro o 15 mam dopiero USG,
                        lekarz powiedział, że coś mu się nie zgadza bo macica jest za mała jak na 6-8
                        tydz ciąży, nie wiem co mam o tym sądzićsad
                      • ma.dzia Re: Czy to była pomyłka...??? 19.08.05, 11:28
                        ???
                    • marta_st Re: Czy to była pomyłka...??? 17.08.05, 09:58
                      Rozpulchniona i miękka macica oznacza ciążę smile
                      • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 17.08.05, 14:05
                        u mnie nie ma nic sad beta <1,00
                        czyli ciązy brak...gin kazał brać luteinę na wywołanie miesiączki...paaa
                        • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 20.08.05, 11:23
                          up - dziewczyny, które pisały w tym wątku, co u Was? jak testy?
    • marta_st Re: Czy to była pomyłka...??? 20.08.05, 15:25
      Czasem natura robi psikusa i okazuje się, że do zapłodnienia doszło tydzień
      przed @ wtedy tes nie wykaże jeszcze ciąży. Tak się zdarza i to bardzo często,
      więc jeśli nie ma @ a test wychodzi negatywny to trzeba go powtórzyć, ale nie
      wcześniej niż po tygodniu. Pozdrawiam i życzę samych grubaśnych dwóch krech big_grin
      • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 20.08.05, 15:28
        Ja niestety dostałam z laboratorium wynik ujemny sad Ale nie mogę się dołować
        nie teraz to następnym razem Pozdrawiam was gorąco i życzę spełnienia marzeń
        jakiekolwiek one są.
        • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 20.08.05, 15:29
          ja tez audrey, ja też sad
          a jaki miałaś wynik?
      • cota Re: Czy to była pomyłka...??? 20.08.05, 15:29
        niestey ja mam hcg < 1 sad
        a okresu nadal nie ma, ooo
    • szymeczka Re: Czy to była pomyłka...??? 24.08.05, 14:45
      Haej! Mialam podobna sytuacje przy pierwszej ciazy. Zrobilam test (nie pamietam
      firmy) dwa dni po spodziewanej miesiaczce i nie bylo nic. Okresu mie bylo przez
      nastepny tydzien wiec powtorzylam test. I byly dwie wyrazne kreski choc od
      ostatniego testu nic z mezem nie dzialalismy. Wiec po prostu musisz powtorzyc
      test po kilku dniach bo byc moze dzien wczesniej wypilas za duzo plynow i ilosc
      HCG sie zmieszala z plynami, dlatego stezenie HCG bylo nizsze. Powtorz test. Ja
      trzymam kciuki. Pa
      • audrey222 Re: Czy to była pomyłka...??? 24.08.05, 16:49
        Niestety to była pomyłka ale...teraz właśnie jestem w płodnym okresie i próby
        trwają więc może w tym miesiącu...hmmmm zobaczymy co z tego wyniknie w każdym
        razie biorę folik i uprawiam radośnie miłość!!!Pozdrawiam Audrey
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka