29.08.05, 17:40
CZEŚĆ WSZYSTKIM. MAM PYTANKO: JESTEM W 8 TC I DOPIERO TERAZ POJAWIŁY SIĘ U
MNIE MDŁOŚCI I CZĘSTE WYMIOTY. MARTWIĘ SIĘ TROCHĘ,BO SŁYSZAŁAM, ŻE WYSTĘPUJĄ
ONE NAJCZĘŚCIEJ PRZEZ PIERWSZY MIESIĄC. BOJĘ SIĘ,ŻE COŚ JEST NIE TAK,DODAJĄC,
ŻE MAM BARDZO STRESUJĄCĄ PRACĘ.CO MAM ROBIĆ?
Obserwuj wątek
    • lodziasta Re: MDŁOŚCI 29.08.05, 17:42
      madziolina07 napisała:

> (...)CO MAM ROBIĆ?
      Po pierwsze wyłączyć caps lock. Po drugie wyluzować. Po trzecie skorzystać z wyszukiwarki.
      • madziolina07 Re: MDŁOŚCI 29.08.05, 17:59

> TO SIĘ NAZYWA WSPARCIE. TAKIEJ POMOCY SIE NIE SPODZIEWAŁAM. KOLEJNA,KTÓRA
        STRESUJE INNYCH.DZIĘKI
        • lodziasta Re: MDŁOŚCI 29.08.05, 18:16
          Po pierwsze używanie dużych liter w necie oznacza krzyk, a zatem używanie go bez potrzeby to brak znajomości netykiety i brak dobrego wychowania.
          Po drugie serio powinnaś wyluzować, ponieważ nakręcanie się jakie zaprezentowałaś w pierwszym poście najbardziej szkodzi i Tobie, i dziecku.
          Po trzecie mdłości są tak pospolitą dolegliwością ciążową, że na każdej stronie znajdziesz 1, 2, a nie raz i więcej wątków na ten temat. Wybacz, ale Twój stan nie jest tak wyjątkowy jak Tobie się to wydaje.

Napisałam to jak najbardziej poważnie, i jak najbardziej niezłośliwie. Wszelkie insynuacje, jakobym chciała Cię strtesować są nadużyciem i nadinterpretacją.
        • balaaga Re: MDŁOŚCI 31.08.05, 12:30
          to wszystko możliwe że jest spowodowane witaminami PRENATAL odstaw na 1-2 dni i
          zobaczysz jeśli to prenatal to poproś lekarza o zmianę na inny odpowiednik
    • kokons Re: MDŁOŚCI 29.08.05, 17:47
      Niektorym sie pojawiaja i w trzecim trymestrze. Mdlosci to przypadlosc a nie
      regula w ciazy wiec kazdego dotykaja inaczej a wg wiedzy ginekologow powinny
      sie konczyc po 3 msc wiec twoje sa jak najbardziej w normie. Choc ci oczywiscie
      wspolczuje!
      Poprzez wyszukiwarke mozesz znalesc wiele sposobow jak sobie z nimi radzic jak
      chocby w dzisiejszym watku o imbirze.
      Trzymaj sie.
    • kuncwotek Re: MDŁOŚCI 29.08.05, 20:16
      Hej! Naprwdę nie masz się co denerwować. Moja siostra miała mdłości i wyioty w
      4 miesiącu. Także nie ma reguły jeżeli chodzi o samopoczucie. Uważaj na siebie,
      unikaj stresów i nie przejmuj się tymi odpowiedziami. Pozdrawaiam bardzo
      serdecznie. wink
      • karolinazajac Re: MDŁOŚCI 30.08.05, 08:06
        U mnie najgorsze mdłości przypadły właśnie na drugi miesiąc i początek
        trzeciego. W pierwszym zwylke nic się nie pojawia, bo licząc od ostatniej
        miesiączki to po skończeniu pierwszego miesiąca wogóle dowiadujesz się że
        jesteś w ciąży i najbardziej znaczącym objawem jest brak miesiączki
        • kwiatek-21 Re: MDŁOŚCI 30.08.05, 08:38
          Wiesz ktoś ci naopowiadał strasznych głupot że mdłośći są tylko w pierwszym
          miesiącu ciązy. To nie prawda mdłości mog trwać nawet do 13 tc albo i dłużej
          więc nie martw sie wszystko jest ok
          • ledzeppelin3 Re: MDŁOŚCI 30.08.05, 10:49
            Mdłości najczęsciej występują w pierwszym TRYMESTRZE, niekiedy (na szczęście to
            sporadyczne przypadki) mogą występować przez całą ciążę.
    • zabkamala1 Re: MDŁOŚCI 30.08.05, 17:38
      no to trzymam Cię za rękę, bo jestem w tej samej sytuacji smile koniec 7tgc..
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka