danan7 30.08.05, 08:17 Czy ktoś może mi powiedziec co oznaczają te wyniki, mam wrażenie że są złe: białko 350 mg % leukocyty - luźno pokrywają pw erytrocyty świeże 20-25 wpw erytrocyty wyługowate 10-15 wpw bakterie -bardzo liczne w pw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: białko w moczu 30.08.05, 08:38 tez miałam taki dylemat, jedna z przyszłych mamuś tak mi odpisała: Ja swoje wyniki sprawdzałam na stronce: www.emedica.pl/szczeg_badania_lab.php3?nr=9&typ=5 w okienku wyszukiwarki wpisywałam skrót z wyników, np. WBC i pojawiało sie Odpowiedz Link Zgłoś
eminka1 Re: białko w moczu 30.08.05, 08:48 Na wszelki wypadek powtórz badaniie, ale wydaje mi się, że nie jest ono najlepsze. Podaje Ci adres strony jaką znalazłam z prawidłowymi wartościami. Pozdrawiam www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_podstawowe/mocz/badanie_ogolne_moczu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: białko w moczu 30.08.05, 12:16 Bardzo brzydki wynik.Dzwoń do gin-a i umów się,bo wygląda na to,że masz paskudną infekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: białko w moczu 30.08.05, 12:27 Lepiej idź z tymi wynikami do gina jak najszybciej. Wyglądają na ostrą infekcję i będziesz musiała pobrać leki... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: białko w moczu 30.08.05, 14:12 Dodam jeszcze,że zwlekając z wizytą u lekarza stwarzasz dziecku wielkie zagrożenie życia.Nie straszę Cię,tylko chcę żebyś wiedziała,że nie warto czekać.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś