gugus.25 30.08.05, 14:22 Mam straszne zaparcia po porodzie jest dużo sposobów ale karmie piersią.jeśli zna ktoś jakiś sposób by nie zaszkodzić dziecku to prosze o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia_s Re: zaparcia 30.08.05, 15:02 Może jabłka albo czopki glicerynowe Ci pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: zaparcia 30.08.05, 15:23 czopki glicerynowe przede wszystkim i bardzo duzo pij. mi to pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: zaparcia 30.08.05, 16:06 a ja jadłam suszone śliwki i suszone morele (mozesz jesc od razu z paczki, albo zrobic sobie kompocik). Podobno dobre są tez rodzynki. Nie przesadzaj jednak z ilością, bo Dzidzia moze dostac biegunki (chociaz ja jadłam naprawdę sporo i Hani nic nie było). Myślę ze bezpiecznie spróbuj zjeść 3-4 szt i zobaczysz czy nic sie nie dzieje. No i mozesz oczywiście stosować czopki glicerynowe (byle nie za dużo - jeden-dwa na dzien to max i lepiej nie codziennie, bo przyzwyczaisz swoj organizm do "wspomagacza") Odpowiedz Link Zgłoś