kasiadove 02.09.05, 13:04 Jestem w 35 tyg. Wczoraj byłam na wizycie - ok. Jak wróciłam to 2X miałam takie bóle jak na okres - trwały po kilka minut. Dziś też 2X. Kurcze to są TE, skurcze? Termin mam na 10. X. Mam panikować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkatie Re: 35 tydz. bóle jak na okres 02.09.05, 14:06 spokojnie to moga juz byc skurcze "przepowiadajace". ja tez dostalam takich na jakis mc przed porodem i myslalam, ze to za wczesnie. brzuszek sie wtedy napina, twardnieje i bole jak okresowe. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamawoj Re: 35 tydz. bóle jak na okres 02.09.05, 16:33 A u mnie tak sie zaczal porod (zreszta tez w 35 tyg). Plus mnie przeczyscilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: 35 tydz. bóle jak na okres 02.09.05, 17:42 Ale różne opinie... Mam nadzieję że dziecku to nie szkodzi. Zastanawiam się nad ktg, ale boję się żeby mnie w szpitalu nie zostawili... Póki co miałam dzisiaj 3 takie skórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa Re: 35 tydz. bóle jak na okres 03.09.05, 19:35 u mnie tak samo, tyle ze w terminie. Od rana (zaraz po wizycie) bole "miesiczkowe" o godz. 23 - porodowka, 2.30 w nocy - dzidzia na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
ika8 Re: 35 tydz. bóle jak na okres 02.09.05, 18:02 Ja ostatnio mam takie bole, ale krotko trwaja i raczej sie nie powtarzaja regularnie, moze raz, dwa razy dziennie, a czasem wcale. Termin mam na 13 X. Dzisiaj bylam u poloznej i przy badaniu moczu stwierdzila, ze mam za duzo glukozy i chyba bialych cialek w moczu i byc moze mam infekcje. Stwierdzila tez ze te miesiaczkowe pobolewania to moga byc od tego, ale jakos mi sie nie wydaje, za bardzo mi to przypomina bole miesiaczkowe. W kazdym razie mam isc na badanie moczu w poniedzialek, zeby stwierdzili co to dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: 35 tydz. bóle jak na okres 02.09.05, 18:07 Ja robiłam bad. moczu 2 dni temu. Nic złego tam nie ma. Ika - a ile u Ciebie te bóle trwają? Odpowiedz Link Zgłoś
ika8 Re: 35 tydz. bóle jak na okres 02.09.05, 18:14 Krotko trwaja, jakies 2-3 minuty, nie dluzej, ale mam takie przeczucie, ze to nie ma zwiazku z infekcja, raczej wydaje mi sie ze to tak ma byc i juz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Do Ika8 02.09.05, 18:25 Ja już nie mogę doczekać się mojej małej, ale niech jeszcze posiedzi w brzuchu ze 2 tygodnie Ps. Ja mam termin na 10 X - to prawie tak jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
ika8 Re: Do Ika8 02.09.05, 18:33 Ja ostatnio zaczelam sie juz niecierpliwic troche, bo te wszystkie skurcze przepowiadajace , zgagi, ociezalosc itp zaczely mnie meczyc, ale jeszcze wytrzymam pare tygodni. Lepiej niech sobie jeszcze posiedzi w srodku, tam bezpieczniej Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: 35 tydz. bóle jak na okres 02.09.05, 18:46 wczoraj podczas lezenia na ktg mialam takie krotkotrwale bole miesiaczkowe. skurczy ktg nie wykazalo, wiem, ze moja macica ma napiecie pomiedzy 18-25%, to podobno przepowiada nadchodzacy porod, ale rownie dobrze moze on byc za dzien lub za tydzien itd... takie bole miesiaczkowe mialam juz od kilku tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaogo Re: 35 tydz. bóle jak na okres 03.09.05, 00:21 Cześć ! Ja mam termin na 11.X, narazie nie mam żadnych objawów. Pozdrawiam i życzę zdrówka ! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: 35 tydz. bóle jak na okres 03.09.05, 12:58 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Wczoraj przez cały dzień miałam z osiem takich "momentów". W nocy na szczęście ok. Dziś ze 2 razy, ale jakoś mniej dokuczały. Czekam co będzie dalej... Jakby co szpital mam po drugiej str. ulicy Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dormik_30 Re: 35 tydz. bóle jak na okres 03.09.05, 17:09 a jam mam takie bóle co jakiś czas ale trwają długo, czasami pół dnia, czasami kilka godziń, czasami cały dzień....tak jak przed okresem i w trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska77131 Re: 35 tydz. bóle jak na okres 03.09.05, 20:46 Ja mam termin na 02.10 i jestem w 36 tygodniu. Brzuch mi się stawia już od dawna i boli przy tym dość mocno, tak mnie poddusza ale z miesiączką mi się nie kojarzą te bóle bo miesiączki mam bezbolesne. Brzuch mi twardnieje nawet na jakieś dwie minuty i przybiera przy tym dziwne kształty, nie wiem co o tym sądzić chać to moja druga ciąża. Szczerze mówiąc to nie miałabym nic przeciwko temu żeby urodzić trochę przed terminem. Syna przenosiłam 5 dni i nie chcę przenosić i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś