Dodaj do ulubionych

Britney ma syna

15.09.05, 13:11
Podobno urodzila wczoraj wieczorem dzieki cesarce na zyczenie.
Obserwuj wątek
    • miimiimii Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:11
      widziałąm rano, jak otworzyłam wp.. ale jakoś szczególnie nie robi ot na mnie
      wrażenia..;P
    • simonkapl Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:12
      juz dzis ktos o tym pisal na forum.
    • onion75 Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:15
      jestem ciekawa dlaczego duzo gwiazd wybiera cesarke na zyczenie.
      Britney, Madonna 2x (albo 3, juz nie wiem ile ona ma dzieci).
      Moja kolezanke po roku jeszcze ciagnela blizna, a gwiazdy wiadomo, dosc szybko
      wracaja do zycia publicznego. Po porodzie sn przeciez szybciej dochodzi sie do
      siebie. Ale moze taki porod jest malo medialny, a ona podobno miala miec kamery
      przy porodziewink
      • moniszek1 Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:17
        Moja kuzynka miała dwa razy cesarkę na życzenie, do tego nie trzeba być
        gwiazdą. Wydaje mi się, że łatwiej jest zachować figurę...
      • kkatie Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:17
        v. beckahm tez 3 razy miala cc, klaudia schiffer tez. ja mysle, ze one po
        prostu boja sie bolu, a jak maja kase to im latwiej poprosic o cesarke i nie
        meczyc sie kilka godzin przy porodzie.
        tylko, ze ja za zadne skarby nie chcialabym cc. rodzilam naturalnie i drugi raz
        tez tak bede (chyba ze cos sie zdarzy niezalenie ode mnie wink)
        • onion75 Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:22
          no wlasnie, a nasza Steczkowska rodzima dwa razy sn i 3 tyg po ostatnim
          porodzie wygladala imponujaco na koncercie. Troche gorset jej sie na dole nie
          dosznurowal do konca, ale to zrozumiale.
          Bylam naprawde zdzwiona jej figura. Po cc raczej nie miala by szans na wystep.
          • jakasik Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:37
            eee, bez przesady. 3 tyg po c.c. śmiagałam już aż miło. Sama znosiłam wózek z
            małym ze schodów (wiem ,nie powinnam ale nic się nie stało).
            • annie_laurie_starr Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:39
              Najnowsze zdjecie syna Britney:
              conversationsfamouspeople.blogspot.com/2005/07/britney-gives-birth-to-55-pound-baby.html
              • annam21 a ja jej bardzo gratuluje:) 15.09.05, 13:49
                jak kazdej mamie po porodzie,napewno sie cieszy ze jej malenstwo jest juz z nia.
                Wiecie choc za nia nie przepadam to ogladalam ostanio jakis dokument,te filmy
                ktore ona sam krecila ze swoim okropnym jeszcze nie mezem,i tak naprawde...to
                to jest normalna dziewucha,troche zwariowana,troche dziecinna,ale normalna.No i
                coz skrzywdzona przez schow bizens.jeszcze ra gratuluje i duzo zdrowka dla
                chlopaka!
              • izoldziak Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:55
                Niezly ten 'mały' na zdjęciu. Jeśli on miał taki sajz, to się nie dziwię, że go
                nie chciała przez swój kanał rodny przepchnąćsmile)))
              • miss-pink-vomit Re: Britney ma syna 15.09.05, 14:13
                o ranyindifferentna kazdym forum bedziesz to wklejala??az taka radosc ci to sprawia?uncertain
                • annam21 Re: Britney ma syna 15.09.05, 14:14

• annam21 dziewczyny a gdzie znajde jakas informacje 15.09.05, 14:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka