annie_laurie_starr 15.09.05, 13:11 Podobno urodzila wczoraj wieczorem dzieki cesarce na zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miimiimii Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:11 widziałąm rano, jak otworzyłam wp.. ale jakoś szczególnie nie robi ot na mnie wrażenia..;P Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:12 juz dzis ktos o tym pisal na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
onion75 Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:15 jestem ciekawa dlaczego duzo gwiazd wybiera cesarke na zyczenie. Britney, Madonna 2x (albo 3, juz nie wiem ile ona ma dzieci). Moja kolezanke po roku jeszcze ciagnela blizna, a gwiazdy wiadomo, dosc szybko wracaja do zycia publicznego. Po porodzie sn przeciez szybciej dochodzi sie do siebie. Ale moze taki porod jest malo medialny, a ona podobno miala miec kamery przy porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
moniszek1 Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:17 Moja kuzynka miała dwa razy cesarkę na życzenie, do tego nie trzeba być gwiazdą. Wydaje mi się, że łatwiej jest zachować figurę... Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:17 v. beckahm tez 3 razy miala cc, klaudia schiffer tez. ja mysle, ze one po prostu boja sie bolu, a jak maja kase to im latwiej poprosic o cesarke i nie meczyc sie kilka godzin przy porodzie. tylko, ze ja za zadne skarby nie chcialabym cc. rodzilam naturalnie i drugi raz tez tak bede (chyba ze cos sie zdarzy niezalenie ode mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
onion75 Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:22 no wlasnie, a nasza Steczkowska rodzima dwa razy sn i 3 tyg po ostatnim porodzie wygladala imponujaco na koncercie. Troche gorset jej sie na dole nie dosznurowal do konca, ale to zrozumiale. Bylam naprawde zdzwiona jej figura. Po cc raczej nie miala by szans na wystep. Odpowiedz Link Zgłoś
jakasik Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:37 eee, bez przesady. 3 tyg po c.c. śmiagałam już aż miło. Sama znosiłam wózek z małym ze schodów (wiem ,nie powinnam ale nic się nie stało). Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:39 Najnowsze zdjecie syna Britney: conversationsfamouspeople.blogspot.com/2005/07/britney-gives-birth-to-55-pound-baby.html Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 a ja jej bardzo gratuluje:) 15.09.05, 13:49 jak kazdej mamie po porodzie,napewno sie cieszy ze jej malenstwo jest juz z nia. Wiecie choc za nia nie przepadam to ogladalam ostanio jakis dokument,te filmy ktore ona sam krecila ze swoim okropnym jeszcze nie mezem,i tak naprawde...to to jest normalna dziewucha,troche zwariowana,troche dziecinna,ale normalna.No i coz skrzywdzona przez schow bizens.jeszcze ra gratuluje i duzo zdrowka dla chlopaka! Odpowiedz Link Zgłoś
izoldziak Re: Britney ma syna 15.09.05, 13:55 Niezly ten 'mały' na zdjęciu. Jeśli on miał taki sajz, to się nie dziwię, że go nie chciała przez swój kanał rodny przepchnąć))) Odpowiedz Link Zgłoś
miss-pink-vomit Re: Britney ma syna 15.09.05, 14:13 o ranyna kazdym forum bedziesz to wklejala??az taka radosc ci to sprawia? Odpowiedz Link Zgłoś