luiza210 15.09.05, 14:02 Witam,jestem w 23 tyg ciazy,nie wiem czy moge jeszcze zrobic USg 3d.Jesli tak to gdzie moge to zrobic we wrocławiu i za jaka cenne???? Pozdrawiam.Najbardziej mi chodzi o płec dziecka )) Bardzo bym chciała wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 14:07 USG 3D możesz zrobić w każdym dowolnym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 14:07 Oczywiście że możesz zrobić. Ja na połówkowym byłam właśnie na 3d. Natomiast polecam zrobienie go po 30 tyg bo dzidzia jest o wiele większa i ładniej ją widać. Na połówkowym był taki szczurek a wczoraj widziałam jak pokazywał nam język, jakie ma pućki na policzkach, okrągły nosek i duże usteczka. Cudo!!! Natomiast jeśli chodzi o płeć to wyjdzie ci na normalnym usg - nie potrzebny jest do tego trójwymiar. To jest po prostu bajerek i zazwyczaj masz z tej wizyty nagrywany film. Pozdrawiam cie gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza210 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 14:12 To super ) fajnie miec taki film na pamiatke ) Musze to zrobia tylko nie wiem gdzie to moge zrobic we wrocławiu i za ile???? Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 15:37 Nie pomoge ci w tej kwestii. Ja mieszkam w warszawie. Płaciłam za to raz 300 zł a wczoraj 150 zł. I o wiele bardziej jestem zadowolona z wczorajszej wizyty. Po raz pierwszy byłam u zadufanego w sobie lekarza i stąd ta cena. Poszukaj na necie gdzie są gabinety z 3d we wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka82 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 15:43 Basiu, ja wybieram się na usg 3d w Warszawie. Napiszesz mi gdzie udało Ci się znaleźć ten gabinet i jak było? dostałaś płytę? Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 20:21 Za pierwszym razem byłam u Roszkowskiego - nie polecam. Wczoraj byłam u dr. Makowskiego - pewnie nie raz o nim słyszałaś na tym forum. Faktycznie lekarz SUPER. Bardzo sympatyczny, pokazywał wszysko, opowiadał co widzi, żartował - naprawdę warto. Byłam w Contencie w Pruszkowie. Zapłaciłam 150 zł. Moja koleżanka była w Limie w Mariottie. Ale ona dostała film, który trwał 1 minutę i tyle. A dr Makowski nagrywa ci całe badanie. Masz zdjęcia 2d i 3d. Zarejestrowane mam 15 minut i ciągle to oglądam. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Kasiu jeszcze namiary 15.09.05, 20:24 link do Contenty www.contenta.pl/contenta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
martika06 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 15:54 luiza210 napisała: > Witam,jestem w 23 tyg ciazy,nie wiem czy moge jeszcze zrobic USg 3d.Jesli tak > to gdzie moge to zrobic we wrocławiu i za jaka cenne???? > Pozdrawiam.Najbardziej mi chodzi o płec dziecka )) Bardzo bym chciała > wiedziec. We Wroclawiu możesz zrobić takie usg na Joannitów. Wcześniej trzeba się zarejstrować. usg koszyuje 90plm, film 20pln, zdięcia też 20pln. usg robi dr. Jaworski i podobno jest rewelacja. Ja rejestrowalam się wczoraj i mam termin na... lisopad!!!- bardzo dlugo się czeka, ale w sumie mi się nie śpieszy) tel na Joannitów:364 12 99 pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
kaluma1 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 20:45 Też słyszałam, żęe na Joanitów robią super. Ponoć najbardziej oblegane miejsce we wrocławiu. Ja ostatnio miałam robione usg na nowej AM u dr Florjańskiego. To też dobry fachowiec. Byłam w 23tyg robił mi usg normalne, potem przełączył na 3D. Warto jednak poczekać .Lekarz coś tam widział a ja ledwo ledwo. Zdjęcia dostałam dwa jedno ze zwykłego a jedno z 3D ale wydrukowane na zwykłym papierze. Cena za tę przyjemność 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś