Dodaj do ulubionych

USG 3D !!! ???

15.09.05, 14:02
Witam,jestem w 23 tyg ciazy,nie wiem czy moge jeszcze zrobic USg 3d.Jesli tak
to gdzie moge to zrobic we wrocławiu i za jaka cenne????
Pozdrawiam.Najbardziej mi chodzi o płec dziecka smile)) Bardzo bym chciała
wiedziec.
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 14:07
      USG 3D możesz zrobić w każdym dowolnym momencie.
    • basik20 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 14:07
      Oczywiście że możesz zrobić. Ja na połówkowym byłam właśnie na 3d. Natomiast
      polecam zrobienie go po 30 tyg bo dzidzia jest o wiele większa i ładniej ją
      widać. Na połówkowym był taki szczurek a wczoraj widziałam jak pokazywał nam
      język, jakie ma pućki na policzkach, okrągły nosek i duże usteczka. Cudo!!!
      Natomiast jeśli chodzi o płeć to wyjdzie ci na normalnym usg - nie potrzebny
      jest do tego trójwymiar. To jest po prostu bajerek i zazwyczaj masz z tej
      wizyty nagrywany film. Pozdrawiam cie gorąco.
      • luiza210 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 14:12
        To super smile) fajnie miec taki film na pamiatke smile) Musze to zrobia tylko nie
        wiem gdzie to moge zrobic we wrocławiu i za ile????
        • basik20 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 15:37
          Nie pomoge ci w tej kwestii. Ja mieszkam w warszawie. Płaciłam za to raz 300 zł
          a wczoraj 150 zł. I o wiele bardziej jestem zadowolona z wczorajszej wizyty. Po
          raz pierwszy byłam u zadufanego w sobie lekarza i stąd ta cena. Poszukaj na
          necie gdzie są gabinety z 3d we wrocławiu.
          • kasiulka82 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 15:43
            Basiu, ja wybieram się na usg 3d w Warszawie. Napiszesz mi gdzie udało Ci się
            znaleźć ten gabinet i jak było? dostałaś płytę?
            • basik20 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 20:21
              Za pierwszym razem byłam u Roszkowskiego - nie polecam. Wczoraj byłam u dr.
              Makowskiego - pewnie nie raz o nim słyszałaś na tym forum. Faktycznie lekarz
              SUPER. Bardzo sympatyczny, pokazywał wszysko, opowiadał co widzi, żartował -
              naprawdę warto. Byłam w Contencie w Pruszkowie. Zapłaciłam 150 zł. Moja
              koleżanka była w Limie w Mariottie. Ale ona dostała film, który trwał 1 minutę
              i tyle. A dr Makowski nagrywa ci całe badanie. Masz zdjęcia 2d i 3d.
              Zarejestrowane mam 15 minut i ciągle to oglądam. Naprawdę polecam.
              • basik20 Kasiu jeszcze namiary 15.09.05, 20:24
                link do Contenty

www.contenta.pl/contenta.htm
    • martika06 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 15:54
      luiza210 napisała:

> Witam,jestem w 23 tyg ciazy,nie wiem czy moge jeszcze zrobic USg 3d.Jesli tak
      > to gdzie moge to zrobic we wrocławiu i za jaka cenne????
      > Pozdrawiam.Najbardziej mi chodzi o płec dziecka smile)) Bardzo bym chciała
      > wiedziec.

We Wroclawiu możesz zrobić takie usg na Joannitów. Wcześniej trzeba się
      zarejstrować. usg koszyuje 90plm, film 20pln, zdięcia też 20pln.
      usg robi dr. Jaworski i podobno jest rewelacja.
      Ja rejestrowalam się wczoraj i mam termin na... lisopad!!!- bardzo dlugo się
      czeka, ale w sumie mi się nie śpieszysmile)
      tel na Joannitów:364 12 99
      pozdrawia
    • nomk Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 17:23

• kaluma1 Re: USG 3D !!! ??? 15.09.05, 20:45
        Też słyszałam, żęe na Joanitów robią super. Ponoć najbardziej oblegane miejsce
        we wrocławiu. Ja ostatnio miałam robione usg na nowej AM u dr Florjańskiego. To
        też dobry fachowiec. Byłam w 23tyg robił mi usg normalne, potem przełączył na
        3D. Warto jednak poczekać .Lekarz coś tam widział a ja ledwo ledwo. Zdjęcia
        dostałam dwa jedno ze zwykłego a jedno z 3D ale wydrukowane na zwykłym
        papierze. Cena za tę przyjemność 100 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka