darx3 15.09.05, 21:39 Witam wszystkie Warszawianki i okoliczanki...chcialabym zapisac sie na basen na zajecia dla przyszlych mam... ale kompletnie nie wiem gdzie takei sie odbywaja... czy znacie moze miejsca 0 baseny gdzie moglabym sie zapisac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalka13 Re: basen w Warszawie 15.09.05, 21:46 ja chodzilam na gimnastyke dla kobiet w ciazy na ursynowie na Wilczy Dół a terza chodze z niunia na nauke plywania dla niemowlat na SGGW Klaudia mama Wiktorii www.kalka13.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: basen w Warszawie 15.09.05, 22:02 w tej chwili już prawie na każdym basenie. Zadzwoń na najbliższy i się zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: basen w Warszawie 15.09.05, 22:36 Na Warszawiance byly, tam tez byla gimnastyka i szkola rodzenia. Ale basenu ktory bylby naprawde czysty i bezpieczny to nie znam. Nawet "swieta" Potocka zamkneli w wakacje z powodu gronkowca Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: basen w Warszawie 16.09.05, 09:49 Ja chodze cala ciaze na basen sama bez zajec i mi to b odpowiada, polecam basne kolo Klifu na Woli (nie pamietam ulicy) i na Polnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jojobacincin Re: basen w Warszawie 16.09.05, 10:15 całkiem dobre noty w rankingach (między innymi czystości) zdobył basen OSiR Ochota, tam tez mają zajęcia o jakich mówisz: www.pesk.org.pl/baseny.php Odpowiedz Link Zgłoś