kiniak7 20.09.05, 14:41 od wczoraj boli mnie na dole po prawej stronie , b. nisko, zwłaszcza jak chodzę zginam się i troszkę ten ból się nasila dodam że jestem w 34tc4dc i czy to może być oznaka skracającej się szyjki macicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertaa Re: odpowiedzcie proszę 20.09.05, 14:47 hmm, skoro wyraźnie umiejscowione z boku to raczej raczej nie. Prędzej to może byc rozciągające się więzadła lub ucisk na jakis nerw, dziecko jest juz przecież spore, może uciskac to tu , to tam. Ale zapytc lekarza zawsze warto, chociaz telefonicznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yo_witka Re: odpowiedzcie proszę 20.09.05, 16:22 Może to jakiś nerwoból, dzidzia już przecież całkiem spora, może uciska jakiś nerw A może masz takie nietypowe skurcze przepowiadające? Mnie też w 38tc. tak dziwnie kłuło bardzo nisko, myślałam że to kolka, a ponieważ po 10 godzinach mi nadal nie przechodziło pojechałam do szpitala, a tam......rozwarcie na 9 palców i godzinę później mój synek zobaczył świat...)))) pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak7 Re: odpowiedzcie proszę 20.09.05, 18:11 nie strasz mnie ale dziś byłam na usg, i tam gdzie mnie boli amła ma rączki i prawdopodobnie to jest przyczyną zresztą jest duża waży 2560g to jak na 34tc chyba już sporo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś