e_margot 24.09.05, 11:21 pewnie głupie pytanie ale nie mam kogo o to zapytać: czym sie różnią spodnie ciążowe od innych? i czy koniecznie bede musiała sobie takie kupić czy moge nadal nosić np.biodrówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiadove Re: spodnie ciążowe 24.09.05, 11:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=27785654&a=27785654 W wyszukiwarce znajdziesz duuużo więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: spodnie ciążowe 24.09.05, 18:31 Za czasow mojej mamy nie bylo takich ciuchow. Jak była ze mna w ciazy to nosila spodnie i lko guzik miala niedopiety, spodnie o rozmiary wieksze. urodziłam sie w 8 wiec nie musiała zmieniac ubran. Odpowiedz Link Zgłoś
e-go Re: spodnie ciążowe 25.09.05, 14:17 są takie spodnie ciążowe z wszytymi wstawkami bawełnianymi lub gumowymi w pasie - regulowane na guziki, no i takie sobie zakupiłam - jeansy biodrówki.... wyglądają nieźle i powiem szczerze, że są super ale tylko do czasu przejścia w nich kilku kroków do nich przydały by sieszelki albo coś... wciąż się zsuwają wprawdzie były dobre na początku ciąży i teraz też w nie wchodzę (40 tc ale co z tego, skoro mnie denerwują b owciąż muszę je podciągać... najlepiej sprawdziły się lniane spodnie zakupione za grosze w hipermarkecie - największy rozmiar z gumką lub sznureczkami w pasie do dzisiaj udaje mi się ja zapiąć pod brzuszkiem więc najlepiej się nie przejmuj i w miarę zaawansowania ciąży zobaczysz czy wystarczą zwycjne biodrówki czy nie pozdr Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: spodnie ciążowe 25.09.05, 14:39 Mam i klasyczne ciążowe - z paskiem tkaniny na brzuchu i 2 pary przedciążowych biodrówek bojówek z górą na sznurek. I chętniej chodzę w biodrówkach. Jakoś mam dziwne uczucie, ze się "duszę" jak mi coś obcisłego na brzuchu się znajduje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś