agao_72 Re: jelp vs lovela 28.09.05, 15:59 jelpa - ale jakoś tak bez specjalnych przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_gk Re: jelp vs lovela 28.09.05, 16:00 Witam, urodziłam córcię 16 września i zaczęłam od Jelpa. Po tygodniu poszłam do lekarza m.in z alergią skórną, miała taką czerwoną skórkę na brzuszku i nóżkach szczególnie. No i zmieniłam proszek na Lovellę, a oliwkę na parafinę i przeszło... Acha i zaczęłam właczać w pralce Płukanie extra. No i chyba Lovella ładniej pachnie. Pierwsze dziecko - synek jest alergikiem a Lovella mu służyła. Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: jelp vs lovela 28.09.05, 16:13 A ja proszek "Bobas" bo jest bezzapachowy)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower Re: jelp vs lovela 28.09.05, 21:51 )) A ja tez albo "Bobasa" albo "Dzidziusia" uzywam ). O polowe tansze, a takie same )). Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: jelp vs lovela 28.09.05, 22:07 Na razie kupiłam Lovelę ale słyszałam bardzo dobre opinie o Bobasie. Niestety na ursynowie w żadnym markecie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: jelp vs lovela 29.09.05, 21:00 Ja jelpa, statystycznie rzadziej uczula, ale moja córcia ma chyba tylko alergie pokarmową, więc sądzę, że jej byłoby wszystko jedno. Zgadzam się z dziewczynami, że polskie produkty są równie dobre, a tańsze - mam płyn do prania Bebi i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
smallwitch Re: jelp vs lovela 29.09.05, 21:21 Hej Wyłącznie Lovella w płynie, ta w proszku, jak i Jelp powodują u Tomka podrażnienia skóry. Odpowiedz Link Zgłoś