balbinka76 04.10.05, 10:37 Dziewczynki czy to prawda,ze witamina E dziala na płodnosć.Moze wiecie coś na ten temat i czy mozna ją barć bedąc już w ciaży. Ja jeszcze niewiem czy jestem ale jakbym była to niechce zaszkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbinka76 Re: WITAMINA E na płodność 04.10.05, 10:39 acha a pozatym to co najlepiej brac oprócz kwasu foliowego jak się kobieta stara o dziecko. Słyszałam,ze magnez i co jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: WITAMINA E na płodność 04.10.05, 11:12 Na płodność? Oeparol czyli wyciąg z wiesiołka. Polecam Można kupić w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
iws Re: WITAMINA E na płodność 04.10.05, 11:29 ja starając się o dziecko łykałam obowiązkowo folik, ponadto wit. A+E i razem z mężem preparaty z cynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: WITAMINA E na płodność 04.10.05, 14:29 iws napisała: > ja starając się o dziecko łykałam obowiązkowo folik, ponadto wit. A+E i razem z > > mężem preparaty z cynkiem. Ja mialam podobny zestaw z tym, ze tylko malzonek dodatkowo lykal cynk. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
paycza Re: WITAMINA E na płodność 04.10.05, 11:32 Mnie gin przepisal witamine E na utrzymanie ciazy - jedna tabletka trzy razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: WITAMINA E na płodność 04.10.05, 12:53 tak , to prawda. Ja starając się rok brałam cały czas mocniejszą vit E , taką na receptę i przez pierwszą połowe ciąży ,a nawet i dłużej też. Więc spoko, nie zaszkodzi. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś