Dodaj do ulubionych

Jaki wózek?

05.10.05, 11:37
Naprawde sama juz nie wiem na jaki sie zdecydowac.... Wczoraj bylam w
hurtowni artiego i aro i wcale nie jestem przekonana, maja niskie ceny ale do
paru rzeczy mozna sie niestety przyczepic.... Moze polecicie jakies inne
firmy w miare realnych cenach.... ja juz glupiejesad
pozdr.
agi
Obserwuj wątek
    • beata761 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 11:43
      Przyłączam sie do prośby ! A co myślicie o wózkach ROAN Marita? Z tego co
      słyszałam cieszą sie uznaniem mam. Podobno sa lekkie i co dla mnie
      najważniejsze maja dużą gondolę .
      • survvivve Re: Jaki wózek? 05.10.05, 11:52
        ..wcale sie nie dziwie smile
        kilka razy wychodziłam z tych sklepów-hurtowni z pustymi rekoma...
        kupiłam wreszcie DELTIMa i jestem zadowolona...dziecko pojawi sie za ok. 2 tyg.
        iec cała jesien, zima i wiosna przed nami-czyli potrzebowałam gondoli i dużych
        pompowanych kół...koloryztycznie myślałam raczej o własnej wygodzie przy "zimie
        w mieście" gdzie wszystko bedzie mogło mi wózek ubrudzić z zewnatrz...
        ciesz sie, ze mam ten zakup juz za soba smile i aby do 23.X
        pozdr
        • pimpek_sadelko Re: Jaki wózek? 05.10.05, 11:54
          jezdzimy driverem 4xl. jestemy bardzo zadowolenismile
          • m_golightly Re: Jaki wózek? 05.10.05, 12:15
            czy te nowe drivery mają blokadę skrętu przednich kół? a jeśli nie to czy to
            bardzo przeszkadza? pzdr
            • pimpek_sadelko Re: Jaki wózek? 05.10.05, 13:58
              nie blokuje sie, ale nawet gdyby to nie wpadlabym na ten pomysl, bo wlasnie
              dzieki tej skretnej osi przedniej latwo wozkiem mnewrowac.dla mnie skretna os
              jest udogodnieniem.
          • karola_pp Re: Jaki wózek? 06.10.05, 10:26
            Pimpku, a jak sprawdza sie wasz wózek jako spacerówka? czy nie jest za wąski lub
            za wyskoki? Mnie również przypadł do gustu 4xl choć myslałam o tym aby kupić
            tańszy głeboki wózek i pózniej zainwestować w lepszą spacerówkę. jednak jesli tu
            wersja spacerowa jest dobra, to może bym również wybrała 4XL. jeszcze nie
            oglądałam tego wózka - tj. jedynie w internecie.
            czy kupujac zastanawialiscie się nad ROY-em? ten nie ma skrętnych przednich kół,
            nie?biore też pod uwagę ROY-a. jednak spacerówka 4XL bardziej mi się podoba.
            • pimpek_sadelko Re: Jaki wózek? 06.10.05, 10:41
              wiesz... ze spacerowki jeszcze nie korzystalismysmile
              kajtus ma dopiero 3 tygodnie.
              jezdzilam spacerowka drivera 4 xl wozac synka przyjaciolki. on byl zadowolony.
              julek jest dluuuugim dzieckiem ( ma wysokich rodzicow), za waski wozek nie byl
              na pewno. a czy za wysoki? ja nie lubie niskich wozkow, podobal mi sie driver i
              musty, musty drogi jak 150 to wzielam driverasmile
        • sylwia7911 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 11:56
          My razem z mężem kupiliśmy Roana Maritę i jesteśmy bardzo zadowoleni, wózek
          naprawdę super duża gondola i ładna spacerówka. Bardzo polecam. Chodź termin
          mam na 13.12 to ciesze sie że mam juz to za sobą.
          Sylwia
          • mija4walles Re: Jaki wózek? 17.10.05, 11:41
            ok a zna ktos wozek ktory bedzie wielofunkcyjny z pompowanymi duzymi
            kolami???????
      • dorota0510 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 11:55
        Jestem już mamą, a moja córeczka jeździ w Deltim Fokus Elegant. Teraz już wiem,
        że mogłam kupic tani wózeczek np. ze stadionu warszawskiego za 500 zł a potem
        fajną, dobrą spacerówkę.A wybierałam wózek bardzo długo.
        Zyczę dobrego wyboru.
    • pimenta Re: Jaki wózek? 05.10.05, 13:15
      A CHICCO TECH 4WD???czy ktos ma? prosze tylko nie mowcie ze jest kiepski bo juz
      nie mam odwrotu...
    • sloneczko507 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 13:35
      cześć
      ja mam dużo czasu na zastanawianie się bo to dopiero początek ciąży.
      w poprzedniej ciąży(dawno temu- 10lat) miałam Inglesinę- gondola super ale
      spacerówka taka sobie ,wtedy to był hit . teraz jest strasznie duzy wybór więc
      i wielki problem ,mój mąż przymierza się do Mutsy- drogi ale powiedzial że
      kupi ,a ja nie jestem pewna pani w sklepie zachwalała ale z kolei jakiś czas
      temu w innym sklepie najpierw wychwalali "jako mercedes wózków" a potem
      stanowczo odradzali bo niby było dużo reklamacji
      co wy na to ? pomóżcie
      • monia0000 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 14:28
        Ja już kupiłam Mutsy, jest SUPER! nie mogę się na niego napatrzeć, moja bliska
        przyjaciółka jeździ takim już 11 miesiąc i jest bardzo zadowolona, nie zamierza
        go sprzedać tylko zostawia dla 2 dziecka smile Co jest ciekawością jeśli chodzi o
        ten wózek a nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć, osoby które go zakupiły nie
        zmieniają na inny tak jak inne mamy, czyli jeźdzą ok. 2 lat a potem już
        przechodzą od razu na parasolkę! Nie jest on za mały, nie jest za lekki ale
        jeżdzi się nim do końca, chyba że chodzi o cenę, że taki drogi... niewiem. Dla
        mnie ma 3 mankamenty: mały kosz na zakupy - płytki, brak wentylacji budki i
        mało chowana rączka przy złożeniu - problem z włożeniem do bagażnika! choć to
        też zależy jaki kto ma samochód ale dla mnie jest tak śliczny że mankamenty
        znikają smile Pozdrawiam Monika

,mój mąż przymierza się do Mutsy- drogi ale powiedzial że
        > kupi ,a ja nie jestem pewna pani w sklepie zachwalała ale z kolei jakiś
        czas
        > temu w innym sklepie najpierw wychwalali "jako mercedes wózków" a potem
        > stanowczo odradzali bo niby było dużo reklamacji
        > co wy na to ? pomóżcie
        • pitu_finka Re: Jaki wózek? 05.10.05, 15:07
          Ja nawet jeszcze w ciazy nie jestem a juz wiem ze chce taki wozeksmile))
        • sloneczko507 Re: Jaki wózek? 06.10.05, 08:24
          Dzięki Monia
          mi też się podoba ,mój mąż napala się też na zmianę bryki i bierze pod uwagę
          duży bagaznik tak więc nie powinno być kłopotu ,poza tym jest tak ze nie musisz
          kupować od razu całości (tak przynajmniej mówią w tym sklepie co byliśmy)
          kupujesz podwozie i np fotelik(rozkłada się na płasko co jest b.ważne) a
          pózniej spacerówkę .ja rodzę dopiero w maju więc gondola nie będzie potrzebna
          i zostaje ci w kieszeni jakieś 7 stówek można tez kupić fotelik w jednym
          kolorze a spacerówkę w innym bajer
          pozdrawiam
    • mezi6 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 13:48
      Ja narazie upatrzyłam sobie Aro max jest w miarę przystępnej cenie. Wcześniej
      się napalałam na wózek Deltim wielofunkcyjny a chciałam jeszcze dokupić fotelik
      Grillo ale sprzedawca mi odradził, ponieważ o wiele taniej wyjdzie kupić inny
      oraz porządniejszy fotelik. Zostało mi jeszcze 2 miesiące także może jeszcze
      się coś zmieni.
    • adanko77 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 13:57
      JA walcze z tym problemem od ok2 miesiecy i nadal nie wiem jaki kupic. Chcialam
      wozek z wkladem dla niemowlaka bo moje dziecko urodzi sie pod koniec zimy i ja
      nie potrzebuje godoli. Myslalm o aro i tako-ale te sa ciezkie. Aro na dodatek
      ma jakas wade kol i sciaga na lewa lub prawa strone. Pojde zobaczyc jeszcze
      polaka 'kid'-tego samego typu ale troszke lzejsze 16kg. Zastanawiam sie jeszcze
      nad graco quatro delux-z tym ze ten nie ma przekladanej raczki-prawda jest taka
      ze kazdy wozek ma cos nie tak-dlatego nie moge sie zdecydowac
    • dominika8 Re: Jaki wózek? 05.10.05, 14:29
      a ja radzę wejść na edziecko zakupy, wrzucić w wyszukiwarkę temat wózka, i
      wyskoczy pewno ze 100 postów na powyższy temat.
      My mamy Bebecara Trackera, jest super, ale strasznie ciężki, więc gdy są schody
      do pokonania to odpada.
      • kamila_11 Re: Jaki wózek? 06.10.05, 11:23
        Nasza Natalia urodzi się z początkiem grudnia i wózka jeszcze nie kupiliśmy ale
        decydujemy się na x-landera (trójkołowca). Zastanawialiśmy się nad driverem ale
        x-lander ma większą gondolę i to zdecydowało o naszym wyborze.
        • moniqe245 Re: Jaki wózek? 06.10.05, 12:20
          adanko ja mam to samo, termin mam praktycznie pod koniec zimy ( w lutym), też
          zastanawiałam się nad wózkiem Tako lub graco quastro deluxe, ale to ciężki
          wózki. Ostatecznie stanęło że kupujemy wózek spacerowy taki od początku (od
          urodzenia). Wybralismy Peg perego atlantico- troszke drogi ale waga dla mnie
          ważniejsza (9kilo), jest na lata, no i siedzenie da się rozłożyc na całkiem
          płasko, pozatym zaletą są nie tak małe kółka jak na spacerówke (średnica kół
          20cm,ogumowane) i b.dobre amortyzatory. Uznaliśmy że obejdziemy sie bez
          godnolki, bo ta jest potrzebna tylko na pare miesiecy. pozdrawiam
          • adanko77 Re: Jaki wózek? 07.10.05, 09:36
            masz racje-fajne te wozki. Ja tez kupilabym bez gondolki-moze jakis spiworek.
            Dla mie bedzie jednak chyba troche za drogi sad
        • ikusiaa25 Re: Jaki wózek? 06.10.05, 12:26
          ja też mam dylemat pomiędzy dwoma wózkami- chiccco tech 6wd a deltimem
          voyagerem 005, każdy z nich ma swoje plusy i minusy i mam okropny mętlik w
          głowieRatunku!! Dobrze że jeszcze mam trochę czasu Pozdrawiam cieplutko!
        • basia_i_fasola Re: Jaki wózek? 13.10.05, 12:04
          czesc,
          ja kupiłam x-1 z x-landera czterokołowca. Moja siostra w tym roku tez zostala
          mama i ma x-landera trójkołowego wersja z amortyzatorami, ale nie jest
          zadowolona z tych 3 kolek, bo wozek jest przez to niestabilny, ma problem z
          podjazdem i wyzszymi krawężnikami, bo w momencie gdy przenosisz ciezar na
          przednie kolo wozek traci stabilnosc. Ale ja zdecydowalam sie na te firme, tyle
          ze czterokolowca, bo wyglada naprawde super i inne funkcje tez sa w porzadku.
    • quinny5 Re: Jaki wózek? 06.10.05, 23:05
      a co sądzicie o Bebe Confort Air 6 - bardzo mi sie podoba, jest drogi, ale będę
      polowała na używany.
      • kuncwotek Re: Jaki wózek? 06.10.05, 23:12
        my z mężem zdecydowaliśmy się na DELTIM VOYAGER 005 i jesteśmy bardzo
        zadowoleni. Kupiliśmy go za 750 zł. Fajniutki - dwufunkcyjny, lekki z dużymi
        kołami - naprawdę polecam.
        Pozdrawiamy
        Ada i dwutygodniowa Zuzia
        • adanko77 do kuncwotek 07.10.05, 09:33
          a wiesz moze czym sie rózni voyager/voyager easy i 005?
    • meggi7 Re: Jaki wózek? 07.10.05, 09:11
      my kupujemy polski wozek firmy Jedroch - Bartatina Plus. Wejdz na
      www.jedroch.com.pl, naprawde fajowe wozki, super kolorki, a cena naprawde
      niewygorowana (kosztuje ok.700-800 zl, zalezy w jakim miescie).
      Jak na moj gust ten wozeczek jest duzo ladniejszy od wielu wozkow za 2x wyzsza
      cene (mowie o stronie estetycznej, ale slyszalam tez pare opinii tu na forum,
      ze w codziennym uzytkowaniu tez bdb sie sprawdza)
      Polecam
      • kontoani Re: Jaki wózek? 07.10.05, 21:22
        my mamy właśnie Jedrocha BArtatine plus. Hania ma pół roczku i jak dotąd
        jesteśmy zadowolone - duuuuże, pompowane koła, zawieszenie na skórzanych paskach
        (dla nas to HIT, bo Hanka uwielbia bujanie!), "okienko" w budce, w miarę lekki,
        podnoszone dno gondolki (przydaje sie w karmienia butelką noworodka na spacerze
        - nie trzeba wyjmować dziecka z wózka tylko lekko unieść dno podkładając np.
        kocyk i już dziecko sie nie krztusi i ładnie potem odbija), wygląd oki.
        Spacerówki jeszcze nie używamy, ale nie przewiduję problemów smile Polecamy także
        ze względu na cenę!
        Ania
        • katrem Re: Jaki wózek? 07.10.05, 21:30
          Za mną chodzi Driver 4XL:
          www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=21_38_50&products_id=558
          albo Smart Duo Combi:
          www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=21_38_45&products_id=53
          Dobrze, że mam jeszcze trochę czasu...
          • gunia76 Re: Jaki wózek? 07.10.05, 22:06
            Katrem!
            Miałam ten sam problem i wybrałam smarta - dokładnie taki jak na
            zdjęciu /Kupiłam w Calineczce, tam są tańsze/.
            Między tymi dwoma 100 razy lepszy jest Smarcik! Jest niewiele droższy, ale
            komfort jazdy /dziecko nie podskakuje w wózku na każdym kamyku - ma 3 stopnie
            regulacji amortyzacji/, wyknanie - dokladnie wszytsko dopasowane, staranne,
            wielkość gondoli- Smart ma największą- aż 80n cm. Poza tym jest to najmniej
            awaryjny wózek. Do Smarta możesz zamocować najbezpieczniejszy fotelik- Maxi
            Cosi. Naprawdę gorąco polecam Emmajungle!
            • katrem Re: Jaki wózek? 07.10.05, 22:54
              dzięki gunia76! dobrze wiedzieć, że ten model się sprawdzasmile
              na forum marcóweczek 2006 też dziewczyny polecają emmaljungę!
      • wanda731 Do Meggi 17.10.05, 11:37
        Witam serdecznie.
        Możesz podać mi cenę tego wózeczka? Czy model Bartetina różni sie tylko tym, że
        nie ma sieteczki i czy jest tańszy? Polecasz ten wózek? Czekam na wieści,
        pozdrawiam, Kasia.
    • pocholita Re: Jaki wózek? 07.10.05, 18:06
      Na szkole rodzenia pediatra powiedział, że nie warto kupować drogich wózków, te
      polskie za około 500 zł w zupełności wystarczą. Ważne żeby miały duże koła i
      dobrą amortyzację. Trójkołowce też odradzał bo są niestabilne.
      Ja ze swojej strony ciężarówkom z Warszawy polecam mały sklepik na Targowej.
      Pan, który go prowadzi, zajmuje się naprawą wózków wszystkich firm, więc dużo
      Wam może powiedzieć, natomiast sprzedaje tylko te polskie. Poza tym foreliki,
      wanienki, łóżeczka i inne akcesoria po rozsądnych cenach.
      • kocianna Re: Jaki wózek? 07.10.05, 21:36
        LEKKI!
        Na zimę rzeczywiście gondola i duże koła. Polski tani starego typu, na
        skórzanych paskach. Albo używany (tu można zaszaleć). Potem i tak dzieciaczki
        przesiądą się do typowych spacerówek.
        Mam Inglesinę Magnum - używaną, w doskonałym stanie. Super się nią jeździło w
        zimie, ale ze spacerówki jestem nieco mniej zadowolona i myślę już nad nowym
        wózkiem na wiosnę. Mam dość męczenia sie z nią wszędzie, gdzie nie ma windy,
        wyprawiania cudów przy pakowaniu jej do bagażnika i zdejmowania kół w pociągu.
        • agi4 Re: Jaki wózek? 08.10.05, 13:44
          Własnie wróciłam z hurtowni deltima i powiem Wam, ze zdecydowalismy sie na
          como, jest swietny, miekkie zawieszenie, regulowana raczka, nie za ciezki,
          ladny, pasuje do niego fotelik samochodowy, no i polecały go dwie mamusie
          którte tam akurat były! wiec chyba problem z głowy....smile
    • dorota9935 Re: Jaki wózek? 11.10.05, 09:16
      My jeździliśmy Driverem 4XL. Bardzo wygodny w prowadzeniu, chociaż malutki.
      Niestety mieszkam na trzecim piętrze i codzienne znoszenie i wnoszenie jest nie
      do wytrzymania. Obecnie dziecko ma 8,5 miesiąca i już zmieniliśmy na chicco.
      Lekki i wygodny.
      • kk_pysiak wybraliśmy Mutsy 11.10.05, 12:03
        My z mężusiem miotalismy sie przez 6 misiecy, który wózek wybrać, i zbieraliśmy
        kaskę. W sobotę zamówiliśmy Mutsy-kolor cargo blue. Mam nadzieje że bedzie ok, i
        nie bede żałować.Podobał nam sie jeszcze Quinny Buzz, ale nie ma siatki na zakupy.
        Tak na marginesie rok temu kupowaliśmy samochód i wybieralismy go tylko 3 godziny...

Pozdrawiam Kasia
        • kamila_11 Re: wybraliśmy Mutsy 12.10.05, 19:26
          Ja też długo zastanawiałam się nad wyborem wózka. Córka moja przyjdzie na świat
          z początkiem grudnia. I w końcu kupilismy-spacerówkę guinny speedy sx top line
          a do tego gondolę x-landera. W sklepie dowiedziałam się iż ta gondola pasuje do
          wózków guinny a jest większa i o połowę tańsza.
          Także weźcie to pod uwagę przy wyborze wózka gdyż można w ten sposób
          zaoszczędzić 350,00 zł.

• kokons Re: wybraliśmy Mutsy 13.10.05, 09:07
            Dzieki za informacje o tych gondolach... choc ja sie jeszcze zastanawiam
            pomiedzy Mutsy a Quinny...
          • kokons Re: jakie wymiary ma gondola x-landera 13.10.05, 09:19
            Odpowiedz prosze,bo nie moge sie doszukac tej informacji(
            Dziekuje
            • kamila_11 Re: jakie wymiary ma gondola x-landera 13.10.05, 12:23
              Nie mierzyłam jej ale porównywaliśmy w sklepie wymiary gondoli quinny i x-
              landera. Na długość to samo, na szerokość troszkę szersza jest gondola x-
              landera szczególnie na środku gdyż quinny ma tam znaczne zwężenie. Włożyliśmy
              lalkę do obu gondoli i luźniej miała w x-landerze. A do tego jest to tańsza
              gondola o ponad 300,0 zł.
              • kamila_11 Re: jakie wymiary ma gondola x-landera 13.10.05, 12:28
                Kolorystycznie też ładnie wszystko dobraliśmy. Zwróć uwagę na ten model quinny
                (jest to seria limitowana top line). W Calineczce zapłaciliśmy za wózek 1145 zł
                i za gondolę 350,00 zł. Ja wahałam się między quinny a Jane ale do Jane
                musiałabym dołożyc kolejne 1000,00 zł. A quinny speedy sx lepiej się prowadzi
                więc w końcu zdecydowaliśmy się. A trwało to długo ok. 3 m-cy.
                • kokons Re: jakie wymiary ma gondola x-landera 17.10.05, 11:59
                  Tez mnie wczoraj w sklepie namawiali na wozek Jean ale rozni sie od Quinny
                  Speedi przede wszystkim palakiem (zaluje,ze nie go w Q)i materialem ale akurat
                  zestawy w Quinny bardziej mi sie podobaja...
                  O jakiej roznicy w seriach limitowanych mowisz?
                  Pozdr.
                  • kamila_11 Re: jakie wymiary ma gondola x-landera 17.10.05, 15:12
                    Wejdź na stronę www.quinny.pl i naciśnij wózki a następnie speedi sx i wejdź w
                    kolekcję tych wózków. Te dwa ostatnie to seria limitowana top line (mają
                    specjalne miękkie wkładki pod plecki dla dziecka czego brakuje w zwyklych
                    speedi).
    • kotka.szrotka lekki wózek!! 17.10.05, 12:26
      Ja się ciągle miotam. A miotam się tym bardziej, że mieszkam na trzecim piętrze
      i będę musiała targać wózek po długich wąskich schodach i zupełnie ogłupiała z
      tego wszystkiego jestem. Musi być lekki, mieć poręczną gondolę, może z jakimiś
      paskami do przenoszenia żebym mogła osobno wnosić. Wszystko jest tak ciężkie.
      Mały urodzi się na koniec listopada i zdecydowanie potrzebujemy gondoli.
      • kokons Re: lekki wózek!! 17.10.05, 12:36
        Zagladnij na forum Wozki Dzieciece ... tam tez mozesz zadac pytanie)
        Powodzenia
      • kokons Re: lekki wózek!! 17.10.05, 12:38

adres do forum Wozki Dzieciece:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
        • kotka.szrotka Re: lekki wózek!! 17.10.05, 13:37
          Dzięki, nie mogłam znaleźć.
          • mija4walles Re: a emaljunga??????? 18.10.05, 15:15
            nie widzialam zadnego postu na temat tego wozka a pan w sklepie polecal
            chodzi o wersje z aok 1600 zl
            ktos to mial????????
            • robertaa Re: a emaljunga??????? 18.10.05, 17:11
              mija4walles napisała:

> nie widzialam zadnego postu na temat tego wozka a pan w sklepie polecal
              > chodzi o wersje z aok 1600 zl
              > ktos to mial????????
              wejdz na forum wózki : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
              tam jest co nieco o emmaljungach, na forum : zakupy tez coś na pewno znajdzisz.
              ja wczoraj kupiłam emmaljungę i zobaczymy...
        • mija4walles Re: ok juz mam dzienx 18.10.05, 15:26
    • agikom Re: Jaki wózek? 18.10.05, 17:05
      napiszcie cos o artim, napaliłam sie bardzo na model Lider max, który widziałam w internecie. Niestety w promieniu 200 km od miejsca mojego zamieszkania nie ma ani jednego sklepu, gdzie mogłabym obejrzeć ten wózek fizycznie (dotknąć, poprowadzić...itp.) Czy któraś z Was kupiła taki wózek lub zastanawiała się i oglądała ten model, albo inny tej firmy?
      • marybg arti 18.10.05, 17:16
        Mi także te wózeczki bardzo się podobały, ale znalazłam duzo złych opini,że się
        psuja, nie sa wygodne, tandetnie wykończone i materiał podobno brzydki. Ale to
        tylko z opini innych Mam, osobiście oglądałam Travela Luxa i nie spodobał mi
        się a pani w sklepie też odradzała - dużo reklamacji. Jeśli interesuja Cię
        polskie wózeczki to wydaje mi sie ,ze najwięcej dobrych opini mają wózki firmy
        Jędroch!Właściwie nie spotkałam się ze złymi opiniami.Nie żebym reklamowała!
        Sama kupuję Teutonię.
        • aniam241 Re: arti 18.10.05, 17:21
          Ja sie zdecydowalam na TRAWEL LUX. Nikt mi w sklepie nie odradzal i nie mowil o
          reklamacjach. Material i wykonczenie wydaje sie byc dobre. Pozatym jest lekki
          i po zlozeniu zajmuje malo miejsca. Mam juz luzeczko z tej firmy i wcale nie
          zaluje ze je kupilam.
          • marybg Re: arti 18.10.05, 17:24
            Ja też mam łóżeczko i racja jest super! Napisałam tylko te informacje, które
            zebrałam w czasie jak zastanawiałam sie nad kupnem takiego wózeczka.
      • kokons Re: zagladnijcie na forum WOZKI DZIECIECE 18.10.05, 17:20
        adres do forum Wozki Dzieciece:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
        • alfa36 Arti 19.10.05, 21:31
          Dzis wyjechaliśmy z naszym 4 tygodniowym synkiem na spacer świeżo zakupionym wózkiem Travel lux. Zachwycona niestety nie jestem, bo trzęsie dzieckiem. mam nadzieję, ze się przyzwyczaję, ewentualnie bliżej wiosny kupię spacerówkę na duzych kołach, a ten wózek zachowam do samochodu. Tak więc mimo, że bardzo długo szukałam wózka dla mnie (miał być tani i mieścić sie do samochodu) wybrałam źle i pewnie czeka mnie jeszcze jeden wydatek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka