renata97 12.10.05, 09:52 Hej chciała bym zaczac czytac jakies gazety, ksiązki o narodzinach o poczeciu i o rodzicach o opiece nad dzieckiem .Które gazety, ksiazki byscie mogły mi zaproponowac z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annam21 Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:06 " w oczekiwaniu na dziecko",mam polecam.Info wiarygodne. z ga´zet czytuje wszystkie,I wlasnie chcem zaprenumerowac rodzicow, i mam dziecko,choc nie wiem bo fajne sa moje dziecko,dziecko.Ale z gazetami to sam kupisz raz jedna raz druga i zobaczysz,ktore fajniejsze.Ja zawsze pytam o gazety bez zadnych prezento, bo jedna moze byc z prezentem i kosztuje 7 zl. a zreguly w sklepach maja tez bez a ta skolei to zreguly 2,9.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorro1 Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:13 A ja nie kupuję gazet, bo czyta się je 1-2 dni i na półkę. Korzystam ze stron internetowych, mnóstwo informacji łatwo dostepnej. I tak płacę za internet wiec posiedzieć warto. Na gazety szkoda czasu, i tematy sie w nich powtarzają, jak w pismach kobiecych: sezonowe tematy itp. Wrzuc w wyszukiwarkę hasło ciaża, noworodek czy inne i wyskoczy tyle stron, że nie nadążysz z czytanie. Powodzenia! PS. Ja je powrzucała w Ulubione i w każdej chwili otwieram, co mi potzrebne. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:10 Ja jestem gazetoholiczką w tym temacie, w domu kurzy się ok. 50 kg czasopism o dzieciach z ostatnich 6 lat Wydaje mi się jednak, że nie warto kupować zbyt wielu tytułów, bo dużo rzeczy się powtarza. Preferuję wersje bez gadżetów (bo z reguły dołączane są płyty, które nie przydadzą się wcześniej, jak w trzecim roku życia dziecka). Osobiście mam sentyment do "Dziecka" i "Mam Dziecko". pozdrawiam Marta + Ich Dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
beata761 Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:18 Bardzo fajną gazetką dla kobiet w ciązy (i chyba jedyną na naszym rynku) jest "Moje 9 miesięcy". Jest to miesięcznik , tylko mało kiosków go rozprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś