Dodaj do ulubionych

POMÓZCIE Z WYBOREM

12.10.05, 09:52
Hej chciała bym zaczac czytac jakies gazety, ksiązki o narodzinach o poczeciu
i o rodzicach o opiece nad dzieckiem .Które gazety, ksiazki byscie mogły mi
zaproponowac z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • annam21 Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:06
      " w oczekiwaniu na dziecko",mam polecam.Info wiarygodne. z ga´zet czytuje
      wszystkie,I wlasnie chcem zaprenumerowac rodzicow, i mam dziecko,choc nie wiem
      bo fajne sa moje dziecko,dziecko.Ale z gazetami to sam kupisz raz jedna raz
      druga i zobaczysz,ktore fajniejsze.Ja zawsze pytam o gazety bez zadnych
      prezento, bo jedna moze byc z prezentem i kosztuje 7 zl. a zreguly w sklepach
      maja tez bez a ta skolei to zreguly 2,9.pozdrawiam
      • dorro1 Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:13
        A ja nie kupuję gazet, bo czyta się je 1-2 dni i na półkę. Korzystam ze stron
        internetowych, mnóstwo informacji łatwo dostepnej. I tak płacę za internet wiec
        posiedzieć warto. Na gazety szkoda czasu, i tematy sie w nich powtarzają, jak w
        pismach kobiecych: sezonowe tematy itp. Wrzuc w wyszukiwarkę hasło ciaża,
        noworodek czy inne i wyskoczy tyle stron, że nie nadążysz z czytanie.
        Powodzenia!
        PS. Ja je powrzucała w Ulubione i w każdej chwili otwieram, co mi potzrebne.
    • mama_kotula Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:10
      Ja jestem gazetoholiczką w tym temacie, w domu kurzy się ok. 50 kg czasopism o
      dzieciach z ostatnich 6 lat smile Wydaje mi się jednak, że nie warto kupować zbyt
      wielu tytułów, bo dużo rzeczy się powtarza. Preferuję wersje bez gadżetów (bo z
      reguły dołączane są płyty, które nie przydadzą się wcześniej, jak w trzecim
      roku życia dziecka). Osobiście mam sentyment do "Dziecka" i "Mam Dziecko".
      pozdrawiam
      Marta + Ich Dwoje
      • beata761 Re: POMÓZCIE Z WYBOREM 12.10.05, 10:18
        Bardzo fajną gazetką dla kobiet w ciązy (i chyba jedyną na naszym rynku)
        jest "Moje 9 miesięcy". Jest to miesięcznik , tylko mało kiosków go rozprowadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka