madziatd 13.10.05, 10:57 Czy któraś z was była prowadzona przez tego lekarza? Prosze o opinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: dr Tomasz Bereza - Kraków 13.10.05, 11:01 Nie znam tego lekarza ale pamietam,ze byly opinie na jego temat na forum dobry ginekolog - zagladnij tam... zawsze mozeszdo kogos z opiniodawcow napisac z pytaniem o konkrety. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd Re: dr Tomasz Bereza - Kraków 13.10.05, 14:01 Dzięki bardzo!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piegusia Re: dr Tomasz Bereza - Kraków 13.10.05, 22:21 Witaj Madziu. Na chwilę obecną jestem mamą dwóch prześlicznych córeczek: 4- letniej Agniesi i tygodniowej Ani. Przy pierwszej ciąży pomagał mi własnie ten lekarz. To wspaniały fachowiec, nawet mój mąż nie był dla mnie tak wyrozumiały jak on. Żałuje że to nie on prowadził mnie gdy na świat miała przyjść Ania. Niestety rok temu musieliśmy przeprowadzić się do Warszawy. Tutaj też trafiłam na dobrego specjaliste, ale nie tak miłego jak pan Tomek Pozdrawiam i życze owocnego, jak mój porodu! Odpowiedz Link Zgłoś