calineczka2005 24.10.05, 11:17 I żadnych innych objawów - miała któraś???? wiem, że najprościej iść i test kupić, ale prawdopodobieństwo jest naprawdę małe i szkoda mi forsy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: Zgaga wieczorem 24.10.05, 11:23 Jaki test masz na mysli; Na zgage;? Zgaga owszem dopada ciezarne ale statystycznie po 20 tc... Napisz cos wiecej jesli potrzebujesz porady. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka2005 Re: Zgaga wieczorem 24.10.05, 11:27 No wiem, że raczej pod koniec. Chodzi mi o to że na początku przeważnie są zawroty głowy, nudności. A ja nie mam tych objawów, tylko zgagę, która wcześniej mnie nie dotykała. Ani w początkach ciąży, ani poza nią. A test to mam na myśli ciążowy, na który mi szkoda pieniędzy I pytam czy może któraś z was też miała zgagę zamiast nudności, bo nie wiem robić sobie nadzieję, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_golightly Re: Zgaga wieczorem 24.10.05, 12:19 nie przesadzaj, test mozna kupić za kilka zł, chyba z 7 czy 8zł więc kasa to to nie jest, jeśli są przesłanki, że możesz być w ciąży idź do apteki i kup test, cała reszta to wróżenie z fusów, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.kantor-rusek Re: Zgaga wieczorem 24.10.05, 12:59 Kup test,to chyba lepsze niz stres... Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka2005 Re: Zgaga wieczorem 24.10.05, 13:08 Ja sie nie stresuję, ja mam nadzieję. I boję się, że test ją rozwieje. Wiem że głupia jestem. Odpowiedz Link Zgłoś