Dodaj do ulubionych

Czy mial ktos problem po LUTEINIE?? PILNIE

05.11.05, 09:31
prosze o pomoc czy mial ktos stycznos z luteina?? i czy mial jakie sproblemy
objawy??
np.wywolala mieisaczke a poziej przyszla nastepna??
Obserwuj wątek
    • olek771 Re: Czy mial ktos problem po LUTEINIE?? PILNIE 05.11.05, 12:46
      Witaj, brałam luteinę do 20tc i nie zauważyłam specjalnych efektów ubocznych
      (choć wiem, że może nasilać mdłości).
      Luteina to syntetyczny progesteron.Jeżeli ją bierzesz (a nie jesteś w ciąży) to
      po odstawieniu powinna pojawić się miesiączka (w cyklu nie wspieranym luteiną
      też tuż przed miesiączką nastepuje spadek poziomu progesteronu; tutaj wynika on
      z odstawienia leku, ale efekt w postaci krwawienia jest taki sam).Nie do końca
      natomiast rozumiem Twoje pytanie:czy chodzi o to, że najpierw pojawiło się
      krwawienie związane z odstawieniem Luteiny, a niedługo potem kolejne?Pozdrawiam.
      • kaja2071 Re: Czy mial ktos problem po LUTEINIE?? PILNIE 05.11.05, 13:38

bralam luteine do 22tc i moim jedynym probleme byly mdłosci.
      • monia214 Re: Czy mial ktos problem po LUTEINIE?? PILNIE 05.11.05, 13:48
        dokladnie chodzi o to ze pojawila i sie miesiaczka po odstawieniu lutieiny i
        trwala 11dni to byl czwartek a w sobote znow sie pojawila i trwala 6dzien i mi
        sie dzis konczy wlasnie... nie rozumiem tego w moich wyliczenia wyszlo by to w
        ten sposob ze te wczesniejszy to byl ten co mi sie spoznial i mial byc
        3pazdiernika a ten co sie konczy to wypadl narmalnie tak jak mial nastepny
        wypasc... ale czy to mozliwe?? sama nie wiem sad podam moje gg jak cos to
        dajcie znac 8948459 PILNE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka