gosiak59 11.11.05, 22:26 hey dziewczyny!!! czy mozecie wesprzec mnie swoja opinia na temat wozka chico tech duo 6wd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janopsik Re: opinia na temat wozka 12.11.05, 08:26 Widzialem wozek na zywo w sklepie, Nie jestem fanem Chicco ze wzgledu na plastuiki i wykonczenia. Ten jest stabilny i ma dosyc ubogie wyposazenie. W tej samej cenie dostaniesz wozek z pelnym wyposazeniem Polskiego producenta. Polecam takze wozki teutonia (sa troche drozsze ale znam przypadki kiedy 2 generacje taki wozek wykorzystywaly). www.teutonia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majamel Re: opinia na temat wozka 12.11.05, 10:13 Ja mam chicco ale 4wd. To prawie ten sam model - tak mi się wydaje. Mój ma gondolę i można z niego zrobić spacerówkę. Nie zgadzam się że ma małe wyposażenie. Jest z lepszego materiału niż Polskie wózki. Ja na nasze nawet nie spojrzała. Jakieś takie szare-bure i tandetne. 4WD moim zdaniem jest lepszy od 6WD bo ma duże koła. Te na żelowych z tego co mi mówili są do bani - zależy gdzie będziesz nim jeździła. A!Dla niektórych minusem jest to, że nie ma przekładanej rączki.Życzę udanego zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak59 Re: opinia na temat wozka 12.11.05, 14:00 ddzieki bardzo za podpowiedzi... maz i tak decydowal za mnie, wozek jest juz zamowiony w sklepie... ale mnie sie podoba... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś