hanka2501 13.11.05, 09:13 Witajcie! CZy któraś z Was wie może w którym tygodniu pojawiają się wymioty? Mnie się chyba dziś zaczęły. Już wczoraj rano było kiepsko ale wytrzymałam. Jestem dopiero 3 może 4 tydzień. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_l_a3 Re: wymioty 13.11.05, 10:59 to różnie bywa, mni ena przykład zaczęły się w 12 czy 13 tygodniu, ale potworne mdłości miałam właśnie od ok 4 tygodnia. Trzymaj się ) Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: wymioty 13.11.05, 13:15 Czasem wcale się nie pojawiają, ja ich nie miałam. Zemdliło mnie tylko raz czy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kass20 Re: wymioty 13.11.05, 19:05 ja zwracałam ponad 2 miesiące i schudłam 3 kilo. A zaczęło się około 5 tyg. ciąży. Oprócz porannych mdłości były też poobiednie lub wieczorne. Do jedzenia musiałam się zmuszać. Do mdłości w końcu chcąc nie chcąc przyzwyczaiłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: wymioty 14.11.05, 10:11 U mnie mdłości i wymioty zaczęły się w 6 tygodniu, trwają nadal, teraz jest 15 tydzień. Na początku było okropnie, bo az się odwodniłam i leżałam w szpitalu, potem trochę się uspokoiło ale ciągle biorę diphergan od wymiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak59 Re: wymioty 14.11.05, 12:53 mdlosci mialam na poczatku (5-6 tc) potworne, wymiotow to specjalnie nie, zdarzylo mi sie pare razy za to teraz (30 tc) tez mi sie zdarza, ze cos zwymiotuje, albo mnie mdli, ale mnie sie wydaje, ze to od zgagi, ktora mnie wykonczy chyba, jest potworna pozdrawiam dobrego samopoczucia zycze Odpowiedz Link Zgłoś